Bedelsiz aciklamadiktan sonra temettu alir bekleriz Arif hocam.
Printable View
Uzun vadeci olmadiktan sonra temettu bana cazip gelmiyor..O miktarda fiyat dusecek bide vergisi var icinde.Bu gidisle tekrar temettu sonrasi 260 lara getirecekler..Simdi satan daha karli oluyor herhaldeki veriyorlar..Bide secim isi var..Borsa stresli bu aralar.Ha bekleyen kazanacaktir suphem yok.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para piyasasi fonundan az cikis istedim doas almak icin gelene kadar tahtayi toparladi biri, bugun endeks duzelirse toplayacak goruntusu var dunku kaybini
Fonlarda getiriler nasıl? benim takip ettigim fon %50 yillik..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu aksam gelen bilancolara bakip doas in bilancosuna tekrar bakinca iyi ki buradayim dedirtiyor. Endeksi bahaneyle tuttular bugun de, bakalim daha ne kadar yutacaklar bu gercegi
Yeni Tiguan çok yakında...
yerli ceo nun 12 şubatta yaptıgı açıklama su anlık kepazelık boyutunda :( 30 daralma olacak demesıne ragmen ocak ve subat rakamları fevkaladenın fevkınd egelmesı özelınde
bunu yatırımcı bolumune sordugumda bu onun kendı gorusu dedı :) bu daha bı kepazelık .
eger mart ayı da ıyı gelırse bır duzeltme yapacak mı dedım :? neden yapsın kı . her yer kolpa olmuş :)