Hehehe ,2 tl ha,hayırşı işler 😀
Printable View
Hehehe ,2 tl ha,hayırşı işler 😀
dostum inşallah olmaz 2 lira, ben gönülden isterimki kazansın herkes, ben zararla sattim, inanki 3 lira üstüne çıksın insanlar sevinsin rahatlasın, artik alanada satan ada hoş olsun, ama hisse buralarda çok.mal verdi iki ucgundur, yolun sonu 2 ler görünüyor, umarım yanılırım, inan ben düşmesini istemiyor um...sen hakli çıkarsın inşallah yukarda demissin 2,80 olur.
Satsın tabi herkes,adam sahip çıkacak nasılsa sonunda,yukardan sattıklarını aşağıdan koyacak yerine galip, enayi değil ya,1,90'dan millete verir mi malı,sanmıyorum hiç...2 altına gelirse bu mal,1 tl altına da gelir,2 liralardan almak daha riskli...
en azından kimseye alması için sebep olmuyorum, tersine uyardım kaç gündür, çıkarsa almayan olursa bir şey kaybetmiş olmaz, ama 2,40 lardan alırsa bize inanıp hissede 2 altına inerse kaybeder o zaman.kimseyi teşvik etme normal bir hisse değil bu hisse dikkatli ol.
kimsenin moralini bozmak istemem ve al sat tavsiyesi de değildir; Benzer olayı maktk da yaşadım 3 ü gördükten sonra tabandan 2.29 dan aldığım kağıt 1.80lere gelmişti sonra 2.10 da vedalaşmıştım, sonuçta fabrikası vardı ve arkasında ülker grubu/GÖZDE bu şirketin nesi var bilmiyorum,personel sayısı 19 görünüyor. Parası olan en dibi bekleyip ortalama düşürebilir, ha orası neresi tahmin etmek zor. ben takip ediyorum bu kağıdı taban yapınca bir miktar alıp vermiştim. 1.90 - 2 gibi tekrar alınabilir diye düşünüyorum BNTAS grafiğine göre böyle söylüyorum o kağıt 1 ay içinde birazcık toparlamış. zararı olanlara kolaylıklar diliyorum inşallah zarardan kurtulursunuz.
Bügun için belki çıkar diye ümitlendim ama .Maalesef yine fosa. Gidip adam gibi bir A grubu hisseye girmek en mantıklısı. Böyle hisselere para yatırmak zaten yatırım değil. Kumardan başka bir şey değil.