Tahta yapıcı sağolsun 12.x'den verdiğimiz lotlarımızı geri koyduk. Daha aşağı getirmezsin değil mi tahta yapıcı kardeş :)
Yatırım tavsiyesi değildir, nitekim kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Printable View
Tahta yapıcı sağolsun 12.x'den verdiğimiz lotlarımızı geri koyduk. Daha aşağı getirmezsin değil mi tahta yapıcı kardeş :)
Yatırım tavsiyesi değildir, nitekim kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Cesaretli bi yürek var mis bu tahtada acıka satmak ,, tebrikler
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç lot Açığa satış var görebilen var mı?
böyle sığ hissede açığa satış olmaz..
haa olursada 100-200 lotu geçmez..
varsada tahta sahibinin yan hesaplardan yaptığı satıştır..
yada birilerini tuzağa düşürme isteğidir..
tabi bence.
QNB 12.55 e aldıklarını bugün zararına satmış görünüyor çok saçma
Ytd
Açığa satan tahtacı gibi gözüktü yor turqaza tamamen katılımıyorum
Ne açığı arkadaşlar saçmalamayın.Adam aldıklarını veriyor olmayan malı vermiyorki😂😂
Arkadaşlar kağıda güveniyorsanız bekleyin hatta buraya bile yazmayın buraları spekler tarafından takip ediliyor.İnşallah güzel olacak cam sektörü hiçbir zaman kaybettirmez ve iş bankası iştiraklerinde beklentiler büyük olacaktır.
ytd
Tahtacı yine kaptırdın malatya lıya yazık valla yazik
niye kaptırsınki..
olsa olsa kakalamıştır..
fiyattan belli zaten
tabi bence
Sayin turquaz o zaman sizde elinizdeki lotlari kakalayin
Ben sahsim zarar ediyor yoksa bende kakalarim
Sayın Turkuaz’ın maliyeti yanlışım yoksa daha yukarıdaydı sanırım.
Yavaş yavaş iş bankası iştirakleri bilhassa cam grubu haberleri tweterda yorumlanmaya başladı,cam grubunun ve diğer iştiraklerin Yeniden değerlemelerinin yapılabileceği bankadan ayrılabileceği yorumlanmaya başlamış ateş olmayan yerden duman çıkmaz,Bu yorumların gerçekliği tartışılr ama iş bankasının iştirak alımına başlaması değerlendirmeye değer, okuyup araştırın ona göre yatırım yapın ve sabretmeyene ekmek yok bu piyasada
Ytd
Şişe cam hareketlendi.Alım yapan İş yatırım.Haber mi gelecek acaba?YTD
https://i.hizliresim.com/qd8XoW.png
aylık
göstergeler çok güzel..
bu göstergelere göre alt bantı kırmamalı
üst bantıda kırıp geçmeli..
ama aylık grafik olduğundan süreç biraz uzayabilir..
tabi bence.
Ne kadar sığlaşmış bu hisse...
Borşsa hayatımda bu tahta gibi kağıt görmedim.Bu kadar sığ tahtadan 500 bine yakın lotu kağıdı oynatmadan topla anlamış değilim.
İş Bankası iştirak alımlarına başladı şişe cam bile geçen hafta yüzde 10 primlendi.Bakalım bu tahtada ne olacak bekleyip göreceğiz.
Ytd.
2019 Senesi Siz Değerli ortaklarımıza ve Şirketimize hayırlar getirmesini temenni eder Mutlu yıllar dilerim.
Kapa haber gelmiş ben birşey anlamadım kap haberinden aydınlatacak birileri var mı
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli gelmiş. 1000 adet senet için 1500 tl vermen gerekecek.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
peki onlar bize ne verecek
Beklediğim gibi 2019 Allah’ın izniyle çok güzel olacak.Olumsuz düşünenler olabilir ben çok olumlu bakıyorum.Sadece Sabır ve zamana ihtiyaç var.Çok şükür hazırlığım var.Tekrar Yeni yılınızı kutlarım.Her şey gönlünüzce olsun.
Dediğiniz gibi iyi olur inşallah ,,, nice ,,denizli camlı senelere,,
Sayın Redd
Diğer köyde yazmışsınız.Bende sizinle aynı fikirdeyim.
Bedelliye katılırsanız evet 100 adet senet için 150 tl vermeniz gerekir. Elinizdeki 750 senet için 1125 tl verirsiniz ve 1125 senet daha alırsınız. Toplam 1875 senediniz olur. Ama senet fiyatı da bölündüğü için düşer. Yani toplamda elinizdeki para namına bisey değişmez. Katılmazsanız rüçhan hakkınızı satarsınız. Elinizde ruchandan gelen nakit ve 750 adet senet kalır. Ama senet fiyatı, bölündüğü için yine düşer .
Genelde bedelli sermaye arttırımı yapan senetin fiyatı düşer. Ama nadiren Afyon çimentoda olduğu gibi artabilir de. Bilemeyiz. Genelde elinde senet bulunanlar eğer nakitleri yoksa ve sermaye arttırımına katılmak istiyorlar ise bir miktar senetlerini satıp nakit yaratmak istiyor. Senet de satıcı ağırlıklı olması nedeni ile düşebiliyor.
Tüm işlemler bazen 3 ay kadar sürebiliyor.
sermaye büyüyyecek..
zarar devam edecekse
bu hisse için iyi olmayacaktır..
yine kendi başına kalacaksa artan hacimle dahada düşecektir..
amaç hacmi arttırıp toplamasak ise ancak ona uygun olur..
tabi bence.
Şimdi nasıl faydalanacağız bu bedelliden bilen daha önceden katılan aydınlatsın
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11.50'den bölündüğünü kabul edersek
bölünmüş fiyatı 5.20 tl yapar..
en kötü 1.5'da bedelsiz vermesi şık olurdu..
iş bankası gurubuna hiç yakışmadı..
sırf vatandaşı düdüklemek için yapılmış bir iş gibi..
tabi bence.
Ortaklarımızın Bugünkü Asil duruşlarından dolayı tebrik ederim.Helal olsun.Kimse panik olmadı.
Sayin colombo panik yapacak bir şey yok çünkü hissedarlar bu hisse de inatçı kolay kolay zararına mal satmazlar ,,,,DENİZLİ CAM ,, AŞK tir ,,, yatırım tavsiye değildir,,
Bende de biraz var ama iş yatırıma baktığımda 1999'da bir kez temettü vermiş. 1997-1999-2002'de bedelsiz bölünmüş, 2000'de bedelli ve bedelsiz birlikte yapmış.
İş bankası iştiraki ama pek yatırımcı dostu gibi değil. O yüzden çok almadım.
Yanlış anlamayın ama aşk bunun neresinde ??? [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Aşk sabir ister beklerseniz aşkın karşılığını elbette bir gün alırsınız,, yatırım tavsiyesi değildir,,
Sayın Ortaklarım,
Abdullah bey’in yerinde olsam
YTTK ile azınlık pay sahiplerine hem halka açık anonim şirketlerde hem de kapalı tip anonim şirketlerde, şirketin haklı sebeple feshini talep etme hakkı vermiştir. Bu hak ETTK'da karşılığı olmayan yeni bir düzenlemedir. İlgili düzenlemeye göre, haklı sebeplerin varlığı halinde, azınlık pay sahipleri, şirketin merkezinin bulunduğu yerdeki asliye ticaret mahkemesinden şirketin feshine karar verilmesini talep edebileceklerdir. Haklı sebep kavramı YTTK'da tanımlanmamış; ancak azınlık hakları ile bireysel hakların devamlı ihlali, özellikle bilgi alma ve inceleme hakkının ihlali "haklı sebep" sayılmıştır. İleri sürülen sebeplerin haklı olup olmadığına karar verecek olan mahkemedir .
YTTK'da ETTK'dan farklı olarak, azınlık pay sahiplerine özel denetim isteme hakkı vermiştir. İlgili düzenlemeye göre, genel kurul pay sahipleri tarafından yapılan özel denetim talebini reddederse, azınlık pay sahipleri üç ay içinde şirket merkezinin bulunduğu yer asliye ticaret mahkemesinden özel denetçi atanmasını isteyebilir. Başka bir deyişle, pay sahibi özel denetim talebinde bulunmuş, ancak talep genel kurul tarafından reddedilmişse, sadece azınlık pay sahipleri mahkemeden özel denetçi tayin etmesini isteyebilir.
Yukarıda açıklanan yeniliklerin yanında, ETTK'da yer alan ve aynı zamanda YTTK ile de korunan birtakım azınlık hakları da bulunmaktadır. Bunlardan biri, genel kurulu olağanüstü toplantıya davet etme ve gündeme madde ekletme hakkıdır. Azınlık pay sahipleri, yönetim kurulundan, geciktirici sebepleri ve gündemi belirterek, genel kurulu toplantıya çağırmasını veya genel kurul zaten toplanacak ise, karara bağlanmasını istedikleri konuları gündeme koymasını yazılı olarak isteyebilirler.
Daha yazamadığım Yeni Türk ticaret kanununda Azınlıklara tanınmış haklar var.Adam beyefendi bir yatırımcı spekülatör manipülatör değil bu şirkete gönül vermiş sade bir yatırımcı.Bu imkanlar bende olsa inanın bu adamlara elimden gelen ne varsa yapardım.Bazen de diyorumki Allah dağına göre kar verirmiş.