benim anlamadığım şey hala bunlar niye hisse almanın peşindeler bali bir iş yapıyorsanız bunu çaktırmadan yapın
Printable View
benim anlamadığım şey hala bunlar niye hisse almanın peşindeler bali bir iş yapıyorsanız bunu çaktırmadan yapın
Mete kardeşim, murat makemenin, kararını yayınladı, bundan daha fazla katkı ne olsun, kendine tşkler, kendiside, dağın arkasındaki az bir ihtimal karşılığı hisse alıyor veya alırım diyor... Bu durumda isteyen sakız parasına hisseni satar, isteyen satmaz,,, bilgiler mahkeme kararı, tahtası kapalı, burada öküz altında buzağı aranmazki
Sayın Mahulli Şirketin İSTİNATA gidip gitmediğini sormuşsunuz ; 2016/306 Esas - Karar No : 2017/704 nolu Kararlara İlişkin tarafıma 02/01/2018 tarihi saat 12:00 itibari ile tarafıma tebliğ edilen herhangi bir İSTİNAF BAŞVURU DİLEKÇESİ BULUNMAMAKTADIR... Bu durumda demek ki şirket gitmemiş oluyor.. İlerleyen günlerde yeniden sorarsanız o tarih itibari ile yeniden cevap veririm... YTD..
Bu ülkede iflasları biliyorum en azı 3 sene sürüyor oda mahkemesi ankara gibi olmayan yerler de ankara da bu tahminen en az 7 8 sene sürer o yüzden şimdi bir şey demenin hiç bir anlamı yok icradan satışı itirazlar şunlar bunlar derken 10 sene yi bulur 2028 yılında sonucuna ulaşırsınız o güne kadar kim yaşar kim kalır bilemem
tşkler Murat Doğan........
İlk itiraz icra da gelir patron dan iflas masasına sonra icra masasında diğer alacaklı şirketler bu mallar şirketin olup olmadığını kanıtlamak için ayrıca itiraz ederler sonra açık artırma ile satışa geçilir bunda bile itiraz süreci olabiliyor buda baya bir sürebilir çünkü hem itiraz süreci hem zaman çok uzun oluyor alıcı değer arasında fark da oluyor mesela uzel makine de icra dairesinde arsasını 220 milyona sattı ama itiraz geldi hala netlik kazanmadı durumu iflas ettiği de 2013 yılında etmişti aradan 4 sene geçtikten sonra arsası satıldı ama ona da itiraz geldi hala sürüncemede devam ediyor durumu
Yine şeker piliç 2013 yılında iflas eden diğer şirketler den ama halen devam ediyor tasfiye işlemeleri sene 2018 5 sene geçmiş hala devam ediyor
mete bey,iflas işlemi isterse yüz yıl sürsün,değişen ne olur.mühim olan iflas işlemlerinin uzunluğu kısalığı değil.öneml olan mahkemenin verdiği iflas kararıdır.iflas kararı bozulmadıkça,bunun da yolu istinaf mahkemesidir,şirket istinafa gitmedikçe,bunun belli bir süresi var,o sürede baş vuru olmadıkça,iflas hukuken başlamış olacaktır....ondan sonra işlemler isterse yüz yıl sürsün.....genpower jeneratör artık olmayacaktır.ne hukuken nede fiilen.
bir sorum da deniz beye,türkiyenin mektepli olmayıp,alaylı olmasına rağmen en büyük hukukçularından olduğunu iddia ettiğine göre bu konuda bizi aydınlatırsa sewinirim.
Mahkeme kararını bir kaç kez okudum,ancak bizim okumamız hukuk dilindeki ifadeleri tabiki anlamaya yetmiyor.
Mahkeme gerekçeli kararın da şirketin son ortakları gen yatırım a.ş ve müjdat uslu ve bir kişinin daha ismi geçmekte,bunun dışında kararda genpower jeneratör şirketinin iflası kararı var.şirketin diğer teşekkül ve ortakları ile ilgili her hangi bir karar zikredilmemiş...genpower holdingin,gen yatırım holdingin.müsaderesi ile ilgili bir karar zikredilmemiş.uygulamada mahkeme kararında yazılanların dışında bir getiri olamıyacağına göre,,,,genpower holding,genyatırım holding ve ayrıca müjdat uslu,ve diğer ortağa ,her hangi bir yaptırım getirmiyor diyebilirmiyiz...
slmlar
benim anladığım iflası verilen genpower jenaratör,gen yatırım,genpowerin kurumsal varlıkları devam edecek,,,,kararda atıf yapılan 166 madde ise,iflasın yürütücü kurumlara bildirimi ve gazete ilam ları ile ilgili karar....tabiki genyatırım holdingin borç alımları ve kredi kullanımlarındaki kefaleti önemlidir,,,ancak gen yatırım hangi varlığını ipotek edecektiydiki,,,,galiba yapılan uygulamalardan yürütmelerden müjdatın bile içinden çıkacak hali yoktur.
istermisiniz bu kırkayak uslu bey,,,,bir katakulle ile bütün borçlarını,genjeneratöre yüklesin,,,hatta kendiside gen jeneratörden alacaklı duruma geçsin ,iflastan satılan paranın çoğunu alsın...sonra cafe jeneratörle gen yatırım bünyesinde faaliyet göstermeye başlasın..........böyle bişey olursa dünyada ki tüm iktisat mekteplerin de yüzlerce yıl USLU MANEVRALARI TEORİSİ altında ders olarak okutulur.....bizde sıfıra çıkmış durumda iken eyi bir kazanan mudiler oluruz.....ytd
Genyh'in Genpower Jeneratör'den dolayı Müjdat Uslu'ya borcu vardı.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eminim artık,,,m.uslu istinafa gitmeyecektir.
gerçi deniz bey ve murat beyler mahkeme kararı ile ilgili sorduğum soruya bir yorum getirmediler,,,benim basit anlamda anladığım,yayımlanan mahkeme kararı ile,gen yatırım ve genpower holding ve müjdat yırtmıştır,,,istinafa alacaklı bankalar gidecektir...hahahahaaaaaaa çok komik olacak...ytd.....
daha önceki bazı paylaşımlarında duruşma tutağında adı geçen murat beyler yanlış hatırlamıyorsam şöyle diyorlardı"istinafa eşi benzeri görülmemiş bir dilekçe ile gideceğim "derken,bu söyleminden vaz geçmiştir....artık eminim çokkk saygı değer müjdat uslu bey tarafından susturulmuş ve hareketsiz bırakılmıştır...Haydi MÜJDAT USLU ayrılda git....e napalım mecbur kalınca müjdatı bile alkışlıyoruz....eğer yırtarsa daha önce yuhaladığımız...müjdata iyiki varsın müjdat diyeceğiz....ne tuhaf bir hayat...ytd
Sayın mahulli; biz başbakanlık bimer hattı değiliz bizimde bir işimiz var evimiz var bizim içinde gün doğuyor çocukları okula götürüyoruz , pazara ,markete gidiyoruz hele sizlerin çalışan işçileri hiç değiliz ! öncelikle soru sayın Deniz beye sorulmuş cevap verip vermeme durumu kendisine aittir.. Bu durumun Murat DOĞAN ile ilgisi yoktur... YTD
Sayın Yatırımcı bu sözler size hiç yakışmamış... istediğin bilgiyi alamayınca bizler Müjdat Beyin Adamı oluyoruz bilgileri aldığınız zamanda Ulubatlı Hasan oluyoruz... Yok böyle bir dünya çok bilgi istiyorsan sizler daha fazlasını yapmanız gerekli Finansman anlamda destek verilmeli şu mücadelede kaç kuruşluk faydanız oldu... kendi gücümüz ile götürdüğümüz yere kadar götürdük en sonunda da Adalet Mercisi Kararını verdi... size kaç kere dedim ne istediğinizi bilmiyorsunuz forumu ilgisiz şeylerle meşgul ediliyor... geçmiş sayfalarda iletişim bilgilerim olacak telefonumu ararsın medeni insan gibi soruyu sorarsın Bende canım isterse size o bilgiyi veririm.. ytd.. saygılarımla
BİR YATIRIMCI MAİİLİME ŞU KELİMELERİ YAZMIŞ . MURAT ABİ BİZ GENPOWER JENERATÖRE GÖNÜL BAĞLADIK BİZLERE NEDEN YALAN HABER YAYINLIYORSUN DEMİŞ ; Sevgili yatırımcı Ben Murat DOĞAN olarak sizleri hep korudum açıkladığım rakamlar doğrudur şirketin borcu -500.000.000 tl dir.. Devlete olan vergi VE Sosyal Güvenlik Kurumu Borç toplamı 102.481.526 tl dir vakit bulursam ilerleyen saatlerde yayınlayım gör... Ben batmış bir şirketin hisselerini 35 yatırımcıya ait gönül rızası ile Mutabataka vararak anlaşılıp Sulh olunmuştur. Bu durum şahsımın sizlere çok değer verdiğinin bir göstergesidir. Saygılarımla MURAT DOĞAN
Mahulli,
Adam davacı tarafında mı yoksa davalı tarafında mı? Sen şunu sor: Alacaklılar listesine adını yazdırdın mı, kaçıncı sıradasın?
Adam niye istinafa başvursun? Veya başvursa ne yazar... Ciddiye almıyorsun herhalde yazılan palavraları...
[attach=confıg]13095[/attach] vergi borçları - BİLGİSAYARINIZI ÇEVİRİP OKUYUNUZ... !!!
[attach=confıg]13097[/attach] vergi borcu 2
[attach=confıg]13098[/attach] vergi borcu 3
[attach=confıg]13099[/attach] sosyal güvenlik kurumuna borcu 4
[attach=confıg]13100[/attach] sgk borcu 5
[attach=confıg]13101[/attach] sgk borcu 6
[attach=confıg]13102[/attach] vergi dairesine borcu 7
Sayın yatırımcılar gönderdiklerimi görebilmeniz için hissenet üyesi olmanız gerekli üye değilseniz belgeleri GÖREMEZSİNİZ... görmek istiyenler 0545 299 09 02 nolu telefonuma watsapına mesaj atıp belgeleri görebilirler... Ytd...
Murat doğan
Sn murat doğan ben sizlere verdiğiniz belgeli bilgilerden dolayı çok teşekkür etmişimdir...bu gece yayınladıklarınızdan dolayıda kocaman bir teşekkürü hak ettiniz.Siz birisinin adamısınız anlamında bir sözüm yoktur,dediğim şudur,müjdat ya kendisi direk veya aracılarıyla size ulaşmış ve size muhtemelen şunu söylemiştir..."murat doğan bırak istinaf ve diğer işleri,mahkemeden karlı çıkan biziz,ses yapma karışma,istinaf a gidilecekse ben giderim" ve sizde bunun makul olduğunu düşünmüş kabul etmissinizdir.tabiki bu bir yorum,kaynağımda sizin daha önce istinafa ben gideceğim demeniz idi.Finans desteğine gelince,benim veya benim gibilerin genpowerin borçlarını kapatma imkanımız yok....ve siz yine diyorsunuz ki ben yatırımcı dostuyum,,,dostluk sadece finans desteği alarak olunmazki.....Size son sorum şu."MAHKEMEDEN KARLI ÇIKAN MÜJDAT USLU DEĞİLMİDİR SİZE GÖRE,DOLAYISI İLE MAHKEMEDEN UZUN VADEDE BİZ GEN YATIRIM HİSSEDARLARI karlı çıkanlar OLABİLİRMİYİZ....slmlar.ytd
Sanırım Vergi Dairesi, halen 2014 ve 2013 bilançoları ile işlem yapıyor. Müjdat bey ''Ben o bilançolardaki 350 milyon karı sildim. Hatta 140 milyon zarara döndürdüm. Stokları da afla sildim. Vergi borcu değil, Vergi alacağım var'' demedi mi daha?
Ayrıca hırsından kıçımızdaki dona da göz diken Sayın Müjdat Uslu şunu bilmeli. O sildiği rakamlar, yok ettiği stoklar, Kırcı davasında kendi dili ile itiraf sayılacaktır. Bu itiraf neticesinde, kendisi-eşi-kızları ve Murat Uslu sanırım son nefeslerini demir parmaklıklar ardında vermek zorunda kalacaklar. Vakıf ve Halk leaseng şirketlerine ulaşıp, Müjdat bey resmi belgeler ile suçunu itiraf etti diyecek bir babayiğit çıkar bir gün.
Genyh resmi internet sitesinde polisaç halen Genyh ın görünüyor. Sitede telefon ve adres farklı. Ticaret sicilde farklı. Kap açıklamalarında farklı. Kaşe de farklı. Bir Allah kulu çıkıp buna sen ne yapıyorsun diyemiyor? Sen ben o değil o Allah kulu. Spk, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Vergi dairesi. Tüm bu adreslere mektup gönderseniz, arkadaş nasıl biliyor biliyor, işine gelen mektubu alıyor, işine gelmeyeni almıyor. Zarfın dışından içini görme yeteneği bile var adamın. Şimdiye kadar tüm tebligatları yapabilen mahkeme, iflas gerekçeli kararını Müjdat beye iletemeyecek. Bakın da görün.
(Şirketin internet sitesi.)
Şirketin Bağlı Ortaklıkları ve İştirakleri şöyledir ;
1- GENPOWER JENERATÖR SAN.VE TİC. A.Ş. ( Bağlı Ortaklık %92,1 )
2- GEN GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. ( Bağlı Ortaklık %100 )
3- POLİSAÇ METAL MAKİNE NAKLİYE SAN. VE TİC. A.Ş ( Bağlı Ortaklık % 100 )
4- İZPOL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN. VE TİC. A.Ş. ( Bağlı Ortaklık % 100 )
5- PIRIL METAL MAKİNA NAKLİYE SAN. VE TİC. A.Ş. ( Bağlı Ortaklık % 100 )
6- LATEK HOLDİNG A.Ş. ( İştirak %12 )
Bunca üç kağıt, bunların hukuki sorumlulukları. Dünyevi ve ahiret sorumlulukları. İnsan bunlara evlatlarını ortak eder mi? Etti valla. Bana bakın yatırımcı beyler bayanlar; Evladını düşünmeyen seni beni mi düşünecek? Akıllı olun. Müjdat beyden kendi iradesi ile size fayda gelmez. Zorunlu olarak belki..
Sayın MAHULLİ cümlelerinizden şunu anladım; Murat Bey istinata gittiğini kanıtla ben senin Müjdat USLU tarafından yönlendirilmediğine kanaat getiriyim mi.. demek istiyorsunuz.. Eğer sizi ve Kıymetli Yatırımcıları tatmin edecekse Ben Murat DOĞAN bir garip yolcu ! Hak adalet arayan bir kardeşiniz.. Kimisine göre hayin.. Kimisine göre çıkarcı... Kimisine göre devletin Ajanı... Yakında Rus Ajanı Yada Halk Bankası Operasyonunda üst düzey yönetici diyen bile olacak yada oldu... Kardeşlerim Ben Bir memur adamım Kimisi Forumdan tanır, kimisi Watsapp Gruptan Tanır.. Kimiside Özelimden tanır... Ben Murat DOĞAN olarak tarafımca İSTİNAT davasına delilleri ile birlikte Bölge İdare Mahkemesine Gönderilmek Üzere Başvurum oldu. Taktir Adaletindir Takdir Yüce Devletimizindir. Ben Genpower Jeneratörün Gen Yatırım Holdingin Ödenmiş 11.000.000 TL sermayesini el koyup yatırımcılarını mağdur ettiğini gördüm Bu mağduriyeti elimden geldiğince hak aradım... inandım ve itiraz ettim mahkemeleri takip etmeye çalıştım. Bunun neticesinde 2016/306 nolu davada yanlış gördüğüm durumları İlgili Mahkemeye Başvurdum..
Saygılarımla Murat DOĞAN
Doğru yerden yakalamışsın. 11milyonu kastediyorum...
Ek 13114 iSTİNAT KANUN YOLUNA BAŞVURMA HARCI ..
SAYIN YATIRIMCILAR BUNLAR BENİM SİZLERE GÖNDERDİĞİM SON YAZILARDIR.. BEN ARTIK GENYH TAHTASINDA YAZMAK İSTEMİYORUM UZAKTAN TAKİP EDECEĞİM... ELİMİZDEN GELEN BU HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN... ANKARAYA YOLU DÜŞEN OLURSA BAŞIM ÜSTÜNDE YERİ VAR... HER ZAMAN BEKLERİM TELEFONUM ADRESİM KİMLİK BİLGİLERİM FORUMDA VARDIR...ALLAHA ASMARLADIK... :hi:
MURAT DOĞAN
Sn.Murat Doğan,benim yazdıklarımdan öyle bir anlam çıkmaması lazım,tahtası kapalı olan hissede,o onun adamı bu şunun adamı diye bir düşüncem olmaz,olmadı da ,bizim(kendi adıma) bu tahtadaki yazılarımız,bilgi alabilmek ve aklımızın kestirdiği kadar yorum yapmaktır.Neticede siz müjdat uslu ile görüşebilirsiniz veya görüşmezsiniz ,bu sizin onun adamı veya bir başkasının adamı sonucunu çıkarmaz.Neticede dediğim gibi,tahtası kapalı hisse ,en önemli varlığı,şu an itibari ile pasif iflas durumunda,kimin adamı olursa olsun bizim için önemli değil ki,haaa keşke burada yazan birisi müjdatın adamı olsa da bilgi edinebilsek.Ayrıca müjdat uslu zaten düşmüş kendi derdine ...kapalı hisseleri yatırımcıları zerrece umursadığı yoktur bile.......Daha yazmayacaksınız diyorsunuz,olabilir,ben kendi adıma ,buraya üye olduktan sonra sizin verdiğiniz resmi belge ve bilgiler için teşekkür ederim.Selamlar,afiyetler...ytd