Bu benim 3. çöp kagidim olacak ve çöp işini rafa kaldıracağım o yüzden üç beş artışa sittinsene satmam
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu benim 3. çöp kagidim olacak ve çöp işini rafa kaldıracağım o yüzden üç beş artışa sittinsene satmam
Hadi oğlum trans bana bir araba alacakmisin. Bu kış arabam senden
Sıfır mı ikinci elmi valla araba fiyatları çok uçtu sıfırlar 100 binden aşağı yok
Acan olmadimi kagidi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıfır olsa fena olmaz .pp
Bisiklet verirse hiç şaşırmam
Aynen
seninle başım derttte ne yapsam bilmiyorum,
Bülten niye çıkmıyor fikri zikri tahmini olan yokmu
Toplanamadilar herhalde cumaya kadar beklemek zorunda yiz beklemek bizim işimiz
Yaz geldi bunlar daha zor toplanır yarışı ihraç yarısı izne çıkar biz beklemeye devam aslında çok satma fırsatı verdi ama çok bekledim bu tekkeyi çorbaya ben razı değilim ya araba alır yada bisiklete kalır giderim spek oku buralardaysan sen beklettokce ben hedef katılıyorum .Pp ytd
Alan satan yok onun için mi hiç kıpırdamıyor
Tahtayi acan bile olmuyor sabahlari. Ben sabahlari 1 lot alayim baride tahtayi acalim..2 sabahtir acilis yok oglene aciyor...bakalim sonumuz ne olacak spek efendi. Birlikteyiz sonucta...
Ölmez bunlar
Birader ne yorumlanacak hisse var, ne de yorumlayacak adam kaldi. Bi tek sevgili spek kaldi elimizde. Hergun yorumluyorum sahsen kendisini...
MT11i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Annesini de yorumlama sakın .pp
Bültende yine yok aferin spk...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şakami be arkadas...ne z*kt*g*m bi kader bu yaaa.
Aziz mübarek ayda Allahinizdan bulun hele ki danışıklı isleriniz varsa. daha ne diyelim.
0.50-60 arası postaladıklarımı tekrar yerine koymuştuk 0.40-41 arası...öyle fazlada almıyorum,çünkü 5 hissem var tahtası kapanan,tabiki onların acısını diğer hisselerden çıkarttım,mesela Anelt,Cemas vs gibilerden...şu an takibimde bu gurupta,memsa usaş,egecyo grupları ve bu !!!
Bugün ne bülteni ya cuma degilmiydi şaşırdılar herhalde bi pazartesi persembe oh ne ala memleket
Bu hissenin son tarihi yokmu ? Şu tarihe kadar olmazsa bitti denecek bir tarihi yokmu ? Sıkıldım artık bilen varsa lütfen yazsın
Komiksiniz. Kayitli sermaye degisikligi basvuru sonucunu spk bulteninde bekleyen bir guruh. Arkadas bukadarini da bilmiosaniz bulasmaniz cok kotu olmus borsaya. Bakin bakiim kapa yeni dusen ihlas haberine. Bu da size son kiyagim olsun. Gelistirin biraz kendinizi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...690e4c756d.jpg. Buda sana kapak olsun
Hem iznin onayın nerden olduğunun ne önemi var bir kurum versin kim verirse versin başkanlik verse bile kabulum benim merak ettiğim bu şirket bu haltlari en son hangi tarihe kadar tamamlamali yokmu ohtari uyarısı
kesin süresi SPK tsk geçiyor bizle
Arkadas bu nasi bi zeka gercekten bayildim. Gulmekten. Adamin bana kapak yaptigi sey benim dedigim sey. La gardas bu haberi bultenin bizatihi icinde arayip cikmayonca ah vah yaptiniz ya la. Sakamisin birader
Ben bultene bakmadım bile birader bultende çıkacağı zaman hisse hacim ve fiyatindan belli oluyor olup olmayacağı. Orda SPK izin verdi diye yazıyor ben sana onu yazdim. Benim derdim beklentim bu işin son günü varmı varsa bu . Çocuklari kesin o gün yaparlar bu işi yani beklentim son gün
Kesin süreleri varmı varsa ne zaman bitiyor biliyorsan yaz bilmiyorsan git ASELSAN al
Dane dane acikliiim. Bak bu senin kapak benim dedigim ihlas in kapa yeni dusen haberi. Bulten bu habeelerle dolsa ansiklopedi olur. Bu serefliler de kabul edilince benzer bi haberi kap a dusurecekler. Bultenle ilgisi yok
La iyilik edioz acikluoz hala hangi kurum onaylarsa onaylasin farkezmez falan dionuz. Tamam vollaha sustum. Sozun bittigi yer
Kardes sen bakmadiysan bakma haftalardir bulten beklio ya la bu garibanlar. Bi dayfa onceye git bi oku hele. Bultende bu haberi arayanlari aydinlattik fena mi ettik
Senin dediğin ayrıntı izni veren SPK yayınlayan kap. Buna itiraz eden yok ama sonucu değiştiren bir bilgi bile değil isterse gazetede yayinlansin isterse yayinlanmasin bu hisse hareketinden anlaşılır. Bunların son tarihi varmı diyorum benim sorum bu ?
Solemiom. Gicik oldum
Bak o konuda haklısın .Pp sana katılıyorum ama küçük bir detay ekrana takolmayalim sabrım kalmadı. 4 sene oldu .Pp ondan gerildim kusura bakma özür dilerim
Bak guzel kardesim benim dedigim neden onemli bilio musun. Burayi okuyup aha yine bultende yokuz diye karamsarliga dusup kagidi satar biri. Oleden sonra lak serefliler kap a spk kabul etti die haber duser. Ok? Neyse ya melek miyim ben. Bekleyin bultenleri..
Onemli degil ben ozur dilerim.
Haklısın ben düşünemedim bunu özür dilerim gerçekten. Burdakiler adinada tşk ederim. Kendim satmayacagim için yanildilm
Bak bakalım esas sözleşme değişiklikleri bültende çıkıyor mu çıkmıyor mu ihlas kayıtlı sermaye tavanini degistirmiyor hali hazırda onaylı olanın süresini uzatmak istiyor sabit tutuyor o yüzden bülten onayi gerektirmeyen işlem olabilir ayrıca ihlas dahil 2 3 örnek daha var 6 haziranda basvurup bugün onaylanan bültende çıkmadan niye bizim ki 3 haftadır bekliyor bende seni birşey biliyor sanıyordum...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...82a5bdb9bc.jpg
Sonuç olarak illaki bizimde trnsk da bültende çıkması gerekiyor degilmi fakat neden çıkmıyor
Başvuru yaptığını söylediler