Kafanızı yormayin gençler 1.62 kapatiriz bugün ....Burda özellikle olumsuz yorum yazanlar olduğunu düşünüyorum
Printable View
Kafanızı yormayin gençler 1.62 kapatiriz bugün ....Burda özellikle olumsuz yorum yazanlar olduğunu düşünüyorum
Sanki mal kaptirilmis gibi geliyor bana ..
morallerimiz zaten bozuk ..üstüne de bazı tilkiler gelip burada kurnazlık ile mal kapma derdine girince morallerimiz daha da bozuluyor...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb1eba82b6.jpg
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son duruma göre
Destekler 1.55-1.5
Dirençler. 1.64-1.68
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (3 üye ve 9 ziyaretçi)
aslan3800, keko, sontrader
Piyasa gerçekten çok saticili mndrs ve gents tasiyicisiyim uzun süredir. Burdayım daha önce 1.6 üzeri satmayip 1.3 görmüş biriyim. Mndrs 49 milyon kar. Etmiş 0.91 den 0.76 ya getirdiler.
Gents ise 1.77 yi gördük vermedim. Moral bozuk...
Borsa genelinde oyun büyük...
Kactane hisse geçen cumaya göre zararda değil düşünmek lazım yıl sonu bilanco Şubat ayında gelir ozamana kadar rahat hisse 10 daha yazsa kar en az 37 milyon kar yazdığında karpayini hesap ederiz herkeze sabır ve bereketli kazanç dilerim malum Suriye'de ne okul kaldı ne hastane nede devlet dairesi Suriye'de mutabakat tüm gazete ve TV de konuşuluyor 2018 de Suriye'de okullara sıra ve sandalye devlet dairelerine güzel işler yapar inşallah bence 2018 de bu ciro artışı ve kar iyi olur inşallah ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ea63ee2e55.jpg
Spek Karınca misali incitmeden iş yapıyor..
benim de en çok beğendim bilançolardan ikisi menderes ve gentaş idi..gentaşın ödenmiş sermayesi 110 milyn menderesin ise 250 milyon civarı idi...menderesi hantal gördüğüm için gentaş almıştım...bende karı görmeme rağmen satmamıştım...borsada en çok düşenlere baktığınızda büyük oyunu görürsünüz...aselsanı bile yerden yere vurdular...şu anda netaş ıbct mipaz ozbal ve daha bir çok meşhur kağıt %16-20 aralığında düşmüşler...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6bf3c5895f.jpg
Alçaklar ilk desteğe geldi...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5679759b72.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e910ae0d7.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c1cd729e24.jpg
1 er dk arayla üç derinliği peş peşe paylaştım.
Halimize şükür edelim eksi 20 leri görünce iyiki gentasdayim diyorum hamd olsun ytdr
patron oyun bitti dağılın dedi resmen.
fena aldılar kapanışda...
aselsan düzeldi..bundan sonra endeksin de düzelme ihtimali var...bu süreçte bir çok hisseyi çok kötü düşürdüler...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cff1d3382e.jpg
Buda kapanış...
Orta ve uzun vadede düşüş alım fırsatı mıdır? Özellikle bu fiyatkar ve altı?
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biliyorum kansızı... boşuna satmadım.. 1,72 den... aslında kanal hedefi 1,81 idi ama adam cidden kansız.. kimsede mal bırakmazsa ancak gider.
kademeleri hiç beğenmedim gerçekten bazisinin karakteri ham oluyor
Dedik ya uyuz it,
Gel bakalim 1,50 altina belki sattugimizi aliriz,
Bilancoya patron bile guvenmiyor,
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki gün evvel hcbc 600 bin lot mal almıştı bugün 561 bin lotu doceye virmanlandi ytdr
yatirmcisinin guvenini sıfırlamış bir nedeni de bu
Genel takas atabilecek arkadaş varsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Sistem tamamiyle oyunculara patronlara yabancılara peşkeş cekilmiş hiç bi zamanda kazanamıyacaz.
Dolar 1.5 altın 50 TL iken mndrs yine 70 kuruştu.
patron satış yaptı deniliyordu kapa herhangi bir haberi düştü mü ?? yoksa tamamen zan mıydı ??
ben bu güzel bilançoyla 2,00 ları ilk etapta göreceğimizi sanıyordum...ama ne yazık ki olmadı...böyle yapmadı ve galiba çift dip yapmaya iniyor....her çıkışın en dibindeki formasyona baktığınızda muhakak bir çift dip görürsünüz...bu çift dip seviyesi 1,50-55 veya 1,44 seviyeleri olabilir diye düşünüyorum...ne kadar aşağı çekerse ,olası çıkışı o kadar sert olacaktır..yay misali gerildikçe daha hızlı yukarı atılacağını düşünüyorum...
şu anda bir çok hissenin bir gözü endekstedir....endeksin düşüşü duracağı kanaati oluştuğu anda bir çok hisse gibi gentaşın da çok güzel bir tepki vermesini bekliyorum..gentaşın endeksten daha iyi bir performans sergilemesini bekliyorum...
Yıllardır şirketi baskiladi bir kaç kişi bu ciro artışı ve karla istedikleri kadar set koysunlar hisseye elindeki hisseleri kaybedecekler benim anlamadığım elinde okadar hisse var neden çıkmasını istemiyorlar gentasin demekki çok aç gözlü bunlar kimse kazanmasını ben kazanayim istiyor bunlar pirince giderken ellerindeki bulgurdan olacaklar ytdr
ben yeni takip etmeye başladım . bence önce şu gap ı dolduracak. piyasada sıkıntı olmazsa yön yukarı sanki YTD
Erbosanı hatırlattı bu senet ..Uzun süre değerinin altında işlem görmüştü..
Tamamen sahip olana kadar çok iniş çıkış yaparlar..
Borcu olmayan hisse şu karlılığıyla en az 3 olmalı....
...yatırım tavsiyesi değildir,...
1,44 ten 1,52 ye kadar oldukça da büyük bir gap var...açıkçası bu güzel bilançonun sihrine kapılarak alımlarımızı yapmıştık...bu gapın dolma ihtimalini hiç aklımıza getirmemiştik...borsada herşey mümkündür doldurmak isterse de doldurabilir...zaten dik yukarı çıkacak düşüncemiz gerçekleşmediğine göre aşağılarda bir yerde dip çalışması yapacak demektir...1,44 gapını da doldurduktan sonra daha aşağılara ineceğine hiç ihtimal vermiyorum...en fazla yapacağı adilik gapı doldurması olacak diye tahmin ediyorum...
bizim de aklımız ve bilgimiz bu hissenin 3 tl civarlarında olması gerektiğini söylüyor...ama şu anda gözlerimiz 1,53 fiyatını görüyor...:( şu düzeltme işlerini bitirdikten sonra güzel çıkacağına inanıyorum...bu hisseyi keşfeden temel analizlerin bu hisseyi ellerinden kaçırmaları mümkün değildir...sonra bir gün fiyatını 3 lerde gördüğümüzde bu günleri hatırlayacağız...
eski düzene geri döndük patron 1 milyon lot alım yazdı alt kademeleri doldurdu. hisseleri geri verin diyor. yabancı alımı gelirse bişeyler olur o da şu ortamda zor gibi görünüyor davadan ötürü borsanın durumu malum.
soyle 50-60 milyon tlsi olan birisi gelse de şu garantiye birşeyler yapsa..