Gerel hisssinde yaşanan ortaklık olayını arkadaşların okumasını istiyorum
Sonra demedi demeyin
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gerel hisssinde yaşanan ortaklık olayını arkadaşların okumasını istiyorum
Sonra demedi demeyin
Fifa , Trabzonspor'a bir dönem transfer yasağı cezası verdi / Son dakika - NTV
Tspor bu tür oyunlara ihtiyaci yok ver asagiya alalım
Biz korkmuyoz
GEREL HİSSESİ GİBİ BIR YÖNETİM KURULU KARARİ VE YABANCI BIRINE HISSE SATISİ GERCEKLESECEK
Hayaller; Katar’dan gelecek 250 milyon Euro... Gerçekler; ödenemeyen 250 bin Euro...
Bu karar usta ve ekibine hadi defolun gidin demek için bir fırsat verdi muhalif kim çıkarsa adama sormazlarmı kaç senedir ne yaptın başarı Yok borçlarda rekor artış var takıma transfer yasağı geliyor siz takımı sabote mi ediyorsunuz demezler mi
Ustanın düştüğü hallere bak. Vah vah vah.
Güzel kardeşim,
Yazmamayım diyorum ama sabırları zorluyorsun, sürekli bi umut sürekli bir hayal peşindesin,
2,14 iken DOLLARS diye bir arkadaşımız 2,14 duvar olur aşagı gelmez gibi bir cümle kurdu, birileri ona inanıp hisse aldı ise yazık degilmi ?
HAGİ diye bi arkadaş vardı, sürekli o olacak bu olacak diyip durdu,ona ve paylaştıgı saçma haberlerine inanıp hissse alana yazık degilmi ?
Senin gibi bu forumda sürekli iyimser yazılar yazana inanıp hisse düşmez diye bekleyen varsa ona yazık degilmi ?
Bakın her hisse düşer,hemde nereye kadar düşceni ne sen nede biz bilebilirz..bilsek zaten şuan burada olmayız dimi..
o yüzden daha düşmez daha aşağılara veremezler falan demeyelim..insanların günahına girmeyelim..Kimin maliyeti kaç nereden aldılarki bu kadar rahat satıyorlar biz bunu biliyor muyuz..HAYIR
Amacım polemik yaratmak dgl..sadece sitem ettim..Saglıcakla
Sabırla beklemesini bilen neması nı alır
Biz 7 yıldır tspor hissesi alıyoruz
Neler gördük yasadık
Iyi fiyat her zaman kazandirır
Her hissenin iyi zamani vardır
Hisse her zaman en kötü zamnda alınmalıdır
Bugun tspor destek atma zamani
Ben butun paramla asla alim yapmam fiyat geldikce alım öneriyorum
Hisse biraz yukselince ucanlar kacanlar doluyor buraya
Gun bugun konusma zamanı
İyi gunde herkes yazar olumlu
istediğin kadar bilanço ertele,sahi niye ertelenmişti bilanço...
financial fair play..bravo
iki yakanız bi araya gelmiyo..gerçekten çookk üzüldüm
yazıklar olsun;böyle hisseye de...
ayrıca bana da yazıklar olsun,bula bula bu hisseyi buldum ya almak için,umut ettim çıkması için..
ISLETMECILIGI TICARET A.S`NIN KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU`NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:
FIFA TARAFINDAN BUGUN KULUBUMUZE GONDERILEN YAZIDA, SIRADAKI ILK TRANSFER DONEMINDE UYGULANMAK UZERE TRANSFER YASAGI GETIRILDIGI TARAFIMIZA BILDIRILMISTIR.
ILGILI YAZIYA KONU OLAN BORC ODENMIS OLUP, KARSI TARAFIN ODEMEYI FIFA`YA BILDIRMEMESINDEN KAYNAKLI ORTAYA CIKAN BU DURUMUN DUZELTILMESI ICIN GEREKLI GIRISIMLER B
Bu oyunlara ne gerek var tspor usta sana yakışmıyor
İki buçuk ay önce yazdım bunu, burada kimseye inanmayın, gaza gelmeyin, al, sat, tut, yat diyenlere, bir grup ******** geldi gitti, transfer yasağı kalkar da hep hayal satılıyor bu hissede, ne zaman icraat olur o zaman düzelir bazı şeyler, icraatın ne zaman olacağı ise fal gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben pazarlıyorsam sizde almayın
Kimse zorla hisse satmıyor
Yapılan haberler manipilasyon kokuyor
Önce yok futbolcuya borc ödenemedi 2 saat sonra ödedik yok evrak gecikti
Bunlar oyun degilde ne
Bunlar kc yatırimcıyı ezme derdinde
Ben burdayım ve savunmaya devam edecem
Sanki transfer yasagi olmasa transfer yapacak para varmis gibi bir algi var, radikal kararlar alinmali , alınacaktır da, may satilamazmis , istanbuldaki arazi öyleymiş, qatar da kimmiş, sen satmazsan iflas masasi zorla satar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tablonun aksine güzel şeyler olacak diyenlerde var.
Fifa'dan bir beklenti mi var?
İyi akşamlar sayın forum üyeleri.spkek gecen gündüzün zehir zaten senin beter ol olacanda inşallah.gelelim hisseye,ben düşünmeyecem ne olacağını...istediğinde indiren/ler,dilediğinde kaldıran/lar bunu forumlara kadar yazanlar düşünecek.benim inancım tam güveniyorum bu şerrreflilere bence başaracaklar eğilecekler.spotumu da yapayım geçip gideyim,yapabilirsin spkek başarabilirsin,eğilebilirsin,haydi spkek.şimdi git,düşün,taşın,kaşın hatta kurdeşen dök.
Sayın forum üyeleri,yüksek maliyetli hissede olanlar zaten kasada.tahmin ederim ne keçiler ben gibi...mal alamadı benden her şartta iteledimde itelerimde ancak dükkanı kapatıcak yada hakkımı vericek.hissedarım ben 1 hissem dahi olsa hissedarım.ağaların borç
Defteri kabarık bende ne verseler olmaz gibi o derece gıcığım.nerde benim temettü?!!!çok borçlular çok.ömrümün yettiği kadar buralardayım şayet bu dükkan kapancaksa hissedar olarak bende kapanıştayım.ne örnekler var değil mi?yaşanmış hepsi bu borsada...neyse başınızı ağrıtmayayım,ağrıttıysam da özür
Dilerim.çıkmadan,çilemden çektiğini düşündüğüm üyelerimize sakin olmalarında yarar olabileceğini,yıllardır bu peçete ile haşır neşirsiniz,ne yapıp ne yapmayacağınızı sizden iyi kim bilebilir?...demek istedim.iyi bir gece geçirmenizi diliyorum,sağlığınız önemli.kalın sağlıcakla
Transfer yasağı sonrası belki kar açıklar seneye, vermesinler transfer izni, babalarının parasını öyle savurmazlar, verin kayyuma katarlıyamı satıyor çinliyemi satsın gitsin.
Ky soydunuz ahini aldiniz hadi odeyin bakalim 1.5 milyon euro yu ersun hocaniza... Yuzde 10 kadar cikan hisseye mudahalede bulunma sonra bu karara itirazda bulunacaklarmiş... Bir gunde 2 gol... Yetermi
olağanüstü seçim kararı alındı.
yatırım tavsiyesi değildir.
Trabzonspor yönetimi olağanüstü kongre kararı aldı / Trtspor
Belki iyi kararlar çıkar bekleyeli görelim bakalım.Tamam bir takımın başarılı olmasında yönetiminde etkisi vardır.Ama Beşiktaş maçını izleyen arkadaşlar bana katılırlar Beşiktaş basmış parayı transferlere belliydi yani adamlar fizik olarak , antraman olarak bizden üstündüler.Fakat şuda bir gerçek bizim takımıda ezmeyelim çocuklar canla başla mücadele ettiler ama yetmedi yani psikolojik olarak biraz zayıf kaldılar.Offside dan dönen gol olsaydı belki moral bulup beraber bitirebilirdik ama olmadı karşı takımı tebrik edecez yani mertliğe bu yakışır artık ümitler önümüzdeki haftaya akhisara 4-5 gol atarsak moraller düzelir.
Kağıtla ilgili herşey tuhaf böyle bir habere olumlu yada olumsuz bu kadar tepkisiz kalması çok anormal
Tahkim kurulunda kaybettiginiz 1.3 milyon euroluk Ersun Yanala verecegiz die kapa bildirmediniz... O gun para kazandiniz sonra yalanlama getirdiniz.. Hadi bunuda dogrulayin o zaman
Yasakla ilgili yeni bir açıklama habeei var Fifa dan Habertürk gazetesinde
..
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltme... Borsa gundemde
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kamuoyuna duyuru
8.3.2018 17:42
Bu Haberi Paylaş : http://www.trabzonspor.org.tr/tr/hab...uyuru-3-8-2018
FIFA tarafından bugün kulübümüze gönderilen yazıda, sıradaki ilk transfer döneminde uygulanmak üzere transfer yasağı getirildiği tarafımıza bildirilmiştir.
İlgili yazıya konu olan borç ödenmiş olup, karşı tarafın ödemeyi FIFA’ya bildirmemesinden kaynaklı ortaya çıkan bu durumun düzeltilmesi için gerekli girişimler başlatılmıştır.
fakat bu eski haber değil mi?
Tspor ödedim diye yazı göndermişti.
Yazınızın tecrübesi:
Türk Süper Lig kulübü Trabzonspor, Oyuncuların Durum Komitesi Bürosu tarafından ve sanat esasına göre onaylandı. 12bis par. 4d) Oyuncunun Statüsü ve Devri Hakkında Yönetmelikte, bir ya da daha fazla yeni oyuncuyu, bir ya da tüm kayıt süresi boyunca ulusal ya da uluslararası olarak kayıt ettirmek yasaklanmıştır.
Davanın gözden geçirilmesini takiben, kulübün 29 Ocak 2018 tarihinde aldığı karardan, bu karar hakkında bilgilendirilmesinden itibaren 30 gün içinde Slovakya'nın AS Trenčín'i nedeniyle ödenmemiş bir transfer ücretinin ödenmesine karar verildi.
30 gün içerisinde AS Trenčín'e yapılan ödemenin bir sonucu olarak, Trabzonspor'un bir sonraki kayıt döneminin tamamı için ulusal veya uluslararası olarak herhangi bir yeni oyuncu kaydettirmesi yasaklandı.
Trabzonsporun açıklamasından bir gün sonra, TS 8 Mart açıklama yapıyor fifa da 9 martta, bugünün haberi, TS ödedim diyorsa dekontu ortaya koysun, verilen süre yani 30 gün içinde ödeyip ödemediğini de öğrenmiş oluruz. Tahminim ya geç kaldı ya da ödedi ama kulübe değil fifaya. Yakında çıkar ortaya. Bir gariplik var fifa bildiğin laf yetiştirmiş TS ye. Ayrıca yıllardır veremediği kararı versin bu kadar hızlı. Yatırım tavsiyesi değildir,
Trencin Başkanı RobertRybnicek: Oysa 250 bin euro bize perşembe günü ulaştı. An itibariyle bize borçları kalmadı ancak belirlenen ödeme takvimi aksadığı için sanırım bunlar yaşandı.
Trencin Başkanı Robert Rybnicek: Trabzonsporun bu takvime göre ödemeleri tamamlaması için bir taksidi kalmıştı. Şimdi tam tarihi hatırlamıyorum ama 2-3 hafta önce bunu yatırmış olması gerekiyordu.
sporx
Yönetimin koskoca camiayi düşürdüğü duruma bakarmisin.
bu aptallar topluluğu hisseyide rezil etti takımada.
seçilecek yeni yönetim tüm şehrin kalitesini ve zekasinida. belirleyecek.
*Aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç almayı uman kişiye aptal denir. Dahiliğin bile mutlak bir sınırı varken aptallığın asla. En kötüsü de dünya onlarla doludur.*
/Albert Einstein
Kim aday olacak ki sanki?
Sadri, iho, usta vurdu kırdı geçti. Bir de yeni gelen vurur. Usta yeniden bile seçilebilir hatta, şaşırmam.
millet kaçacak delik arıyor, siz kim seçilir diyorsunuz.
yetırım tavsiyesi değildir.
Artıları vardır eksileri vardır bu ayrı bir konu ama ustayla devam etseler iyi olur.Tecrübe her zaman kazandırır.Ama daha güçlü bir aday olur kulübe mali kaynak bulabilecek çevresi olur böylede tercih edilebilir.Sonuç ne olursa olsun bir Trabzonsporlu olarak şampiyonluğa susadık gelecek ne getirir ne götürür bilemeyiz ama en geç önümüzdeki sezon Trabzonspor camiasının gönlünü almak zorunda.Akhisar maçında moralleri düzeltmek ümidiyle oyuncularımıza başarılar dilerim.