Ülkemizin dinamiklerinin göstergesi olan borsayı manipüle edenler vatan hainidir...
Printable View
Ülkemizin dinamiklerinin göstergesi olan borsayı manipüle edenler vatan hainidir...
Ülkemiz bu kan emicilerin hakkından gelecektir...
Ne yapıyor bu yaa, Allah rızası için biri bu adi adamın hakkından gelsin, şirket nerdesin senin gibi şirket olmaz olsun, Allah hepinizin belasını versin.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2018...e86defb2d6.jpg
DOLAR FAZLASI VE AÇIĞI OLAN ŞİRKETLERİN LİSTESİ. ben link olarak yapıştırabildim. şablonu yapıştıramadım ama GARFA 545 milyon 581 bin dolar fazlası ile 10. sırada
Endeks 0.70 eksi garfa yüzde 4.5 eksi. Şirketin Borcu yok karı var ..Resmen manipilasyon var.Bu kansızlara kim dur diyecek.
Garfada böyle bir net döviz fazlası yok sn kardeşim,
Geçende paylaşıldı yine yazdım,
Ha var ise ricam ,o fazlayı &österen raporu bul paylaş,doğruymuş kusura bakma diyeyim,
Kim neden ne için hazırlar böyle şeyleri,olmayanı neden varmış gibi gösterir.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin..
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin..
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu 545 milyon dolarlık döviz fazlası haberini meksa yatırım analisti yayınlamış...ytd
Başka bir kurumda 15 milyon dolar gözüküyor doğrusu da bu diye düşünüyorum...
Meksa yatırım analisti zeynel abidin balcı hazırlamış.nette var bakmak isteyen olursa...
Eğer bu döviz rezervi doğruysa, bu hissenin fiyatının çok yukarıda olması gerekmez mi, arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, bu kadar baskı çok fazla sanki şirket iflas vermiş gibi çok aşırı düşüş oluyor, birçok arkadaşımız aşırı zarar yazmışken buradan zaten satan olmaz bu kadar baskı anlamsız, insanların göze aldığı bir zarar miktarı vardır bu fiyatlar o göze alınan miktarı 3'e hatta 4'e katlanmış durumda artık bu baskı durmalı siz bu fiyatta tuttuğunuz sürece satış olmaz zaten, o kadar baskı yaptınız ki maliyete gelen satacaktır, hissede güveni ve talebi yok ettiniz, insanları huzursuz ve mutsuz ettiniz, psikolojisi bozuldu insanların, sizlerde para kazanmak istiyorsanız hisseyi bu çöp seviyesinin de altındaki bu fiyattan kurtarın artık neredeyse 6-8 yıl önceki fiyata geldi, garip şeyler oluyor tahtada Garanti Bankası iştiraki değil bu hisse yönetim hiç ilgilenmiyor anca kendi ceplerini doldurma derdindeler, madem hissenizle ilgilenmeyeceksiniz ne işiniz var sizin borsada, şirketi halka arza ne gerek var ki o zaman, zaten derdiniz kendi sermayeniz, bu mübarek günlerde bu kadar insafsız olmayın, tahtadaki bu sefile dur deyin, bu adi adamın ya fişini çekin ya da başka biri tahtayı yönetsin, son olarak bu saçmalığa bu kepazeliğe kayıtsız kalıyorsanız Allah hepinizin belasını versin.
günaydın arkadaşlar, iki farklı iddia var, garfanın döviz pozisonuna ilişkin olarak. atla deve değil esasında çok basit, kapta yayınlanan mali tabloların dip notlarında bu bilgiler var. 27.2.3 başlığına bakın orada göreceksiniz. burada DOLAR olarak belirtilen meblağlar finansallarda Tl. yani Meksa araştırmacısı DOLAR olarak belirtti ise yanlış belirtmiş. şirketin döviz cinsinden ( usd, euro,gbp ) varlıklarının ( mevduat çok cuzi 8 milyon küsür tl,kalanı factoring alacağı )TL karşılığı 1.248.000-Tl ( yani bu tl tutarın karşılığı kadar usd, euro,gbp factoring alacağı ve banka mevduatu var, mevduat çok az )...döviz cinsinden yükümlülükleri ise ağırlıklı olarak dövizli kullanılan kredi borçları olmak üzere 703.000-Tl karşılığı döviz. varlııktan yükümlülüğü çıkardığınızda yaklaşık 545.000.000-TL net döviz pozisyonu var bu şirketin. ancak şirket kurdaki dalgalanmadan kendini korumak, dövizdeki olası düşüşte zarar yazmamak için 530.000.000-tl lik dövizi HEDGE etmiş. bunu da dikkate aldığınızda net döviz pozisyonu 15 milyon tl ye düşüyor. Hedge, ileri tarihte oluşabilecek finansal risklere karşı korunma amacıyla herhangi bir döviz veya emtia ya da finansal üründe sahip olunan pozisyonun tam tersi yönünde işlem açmak olarak tanımlanabilir.
bütün bu günlerdir tartıştıgınız konunun özeti budur. kaptaki 31.03.2018 tarihli finansallarda bu bilgileri görebilirsiniz.
Altta 2.10 akabinde 1.90 bizi bekliyor...
Tepki bile veremiyor. Güçlü sat baskısı devam ediyor...
Hainler doları körüklüyor gene.ytd...
Tahtada kendi kendine oynuyor alan da yok satan da, bu kafayla kimse kazanamaz, biraz akıllı olun tahtaya talep olmadan nasıl kazanacaksınız al sana baskı eline ne geçti kağıt olmuş tuvalet kağıdı, bravo devam edin siz
Farklı faktoring forumları şu konuşulup yazılmakda,
2018 de faktoring şirketleriyle ilgili yeni tebliğ çıkmış,2018 yılı ve sonrası güyya fakoringler için olumlu şeyler olucakmış artık,
Zannedersem faktoringlerin daha fazla ciro yapmasına iş yapmasına yönelik bir değişim ve düzenleme zannedersem.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Aldığımız yere gelesiye bir 5 sene gecer herhalde...
Endeksten utandığı için yalandan hareketler işte yine aşağı verir niyeti çok kötü çünkü, sana beddua az gelir az.
2.40 hacimli geçilirse bir şeyler olabilir...Yoksa bir ileri üç geri denklemine devam...
Bu çulsuza tahtayı teslim eden yönetimi alkışlıyorum, hepinizin Allah belasını versin.
Grnyo yüzde 12 yaptı. Bu gurubun en çapsız hissesini seçmişiz.
Kendi kendine oynuyor tahtada mutlu musun şimdi al sana baskı hisseye talebi öldürdün artık kim gelir ki bu hisseye.
Gelir gelir merak etme,kendi çalar kendi oynar çıkarır yukarı yine gelirler,
2.5 3 den almayan arttıkça alır ,arttıkça gelirler.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.