Günlük aorta kadar değdirdi.
Printable View
hâlâ durdurma yok. ytd
off amma cebelleşti buralarda. sert bir kırılım olacak. ama aşağı yada yukarı olabilir.
durdurma olması için yuzde 10 barajına takılması lazım. şu an için sıkıntı yok
bugün şu sens bitsin istiyorum artık. inanılmaz hareketler yaptı ve ciddi bir hacim. kayıpsız atlatalım artık bugunü haftaya daha relax başlayalım.
pazartesi yemin töreni var. kabine de açıklanır mı acaba.
hacim 210 milyon
arkadaşlar rahatsızlığı olanlar ya bu hisseyi almasın yada tahtayı izlemesin bence. inanılmaz psikolojiyle oynuyorlar. adamlar gerçekten çok profesyoneller. haftaya bukadar volite olmayacaktır. bugün aldıklarını aldılar zaten. 29 milyon lot işlem oldu. ama şu an için artı bir kazanç yok. trade edenler hariç.ben sabah kaçırdım.7.70 keşke emir verseymişim. aynı hatayı yapmam bir daha.
kapışma başlamak üzere. ytd
adam pinpon topu gibi oynadı bugün resmen. yani hoş hareketler ddeğidi doğrusu. 300-500 lot için 30 milyon hacim yaptırdı.
anlaşıldı bugünkü niyeti. bugün cacık yok.haftaya bakıcaz
bugün erşey bunun içinmiydi diye soruyorsunuz bende soruyorum. bu bir tusunamiydi bence dalgaları haftaya gelecek. mal çıkma değildi olsaydı bu hacimle dibi boylardık. pazrtesi bir miktar gaplı açıp hızlıca 7.50 ye oturması lazim.bukadar gitgel olacağını sanmam. bugün epey korkuttu.fazla kimse bulaşmaz. pazartesiyi görelim
yazı istenmiş. halbuki cevabı verecek olan soruyu soran olmalı. ytd
Borsa İstanbul tarafından 06.07.2018 tarihinde gönderilen yazıda, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yapılması talep edilmiştir.
Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak, mevcut durum itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği kapsamında Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.
Saygılarımızla,
2.5 milyon lot daha geliyor halka arz gibi.. hayırlı olsun. OSMAN TURGUT FIRAT 2.500.000 lot için mkk ya başvurmuş
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/693154
Kaçmak gerek bazen
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sekur 5.25 den 6.30 uçtu kimse değerlendirme toplantısı yapmadımı.Halbuki her zaman yazmam
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takas paylaşan. tşk.
225 hacim var pasta paylaşan yok mu.
http://imageturko.com/?di=UCRF
dün alanlar bugün basmış...başka bişe yok..ytd
Marjı çok ondan oynuyor.Bişey yaptığı yok.60dk bolinger orta bandı anca geldi zaten.Yeter ki ib....lk yapmasın.Az para ile trade yapmayı öğrenmek için birebir bir hisse.Bugün 30 dk par altından ona yakın yükseleceği çok belliydi.30 dk parı aşağıya çekerken oyalanıyor ve tam 60 dk par sınırında kapattı.Usta işi yönetim var hisse üzerinde hakimiyet tam.Belli ki iyi toplamışlar.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
onlar zaten 6 üstü maliyetleri var, kağıdı yukarı sürecek kapasiteleri yok..inves gibileri lazım...o yüzden gunlukcu alanlar meksa a1 şeker vs satınca geri gelmis,. izleyecez ytd...
Aslında hisse geri gelmiş sayılmaz.Alıştırmışlar sizi üst üste tavana.Ancak hissenin en önemli problemi bütün vurkaççıları üstüne çekmiş.Hisseyi apan tutmuyor.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen hafta 5 lerden 6 lara, bu hafta 6 lardan 7 lere yeni haftada 7 lerden 8 lere, sonraki haftaların şifresi gibi geldi bana ben çözdüm galiba şifreyi, haftada bin lira çok iyi, sakin ve düzeltmeli çıkışlar bence olumlu
Pazartesiyi merak ediyorum
O şifrenin tersi de var hocam. 27 den 5 e doğru giden..Biz düşerken yakalandık...
21 maliyetliyken alsat ile 11 e düşürebildim..
umutsuz vaka değil flap bi bakarsınız önümüzdeki hafta sonu 10 olur ya da 5 olur...
Alttan alanların sevinç nidaları bi bakarsınız küfre dönüşür.
Ya da ulan hisse 27 den 5e düşmüşken niye daha fazla almadım diye hayıflanmalar başlar..
Nerden mi biliyorum, uzun süredir hissede alsat yapıyorum.
Çıksın uçsun istiyorum ben de...
ytd
ayranbuz kardeşim bence yolun henüz başı ve kağıt 2 aydır 5 ile 6 arası sıkıştı iyi de mal topladılar, hareket şu anda bana göre daha başlamadı, son hareketlerde 6 ve 7 arasındaki topladıkları lot sayısı milyonlara çıktı hacim aşırı yükseldi ayrıca da 2 aylık periyotta diplerden topladıklarını 10 ların üstüne götürmeden çıkarmazlar ellerinden yaz bir yere ben buradayım şu yazım da burda kayıt da kalacak zaten bol şanslar hissedarlara
Sayın vizyonist aynı şeyi düşünüyoruz, aynı temennilerimiz var.
Ancak hisseyi bilmeden sadece tavan-taban yaptı diye alanlar oluyor. Amacım onları uyarmak..dikkatli olunmalı bu hissede. Volatilite azalmıştı ama artıyor görünüyor. Gün içi artı eksi %10 düzeyinde hareketi yüksek hacimde yapıyor
ytd
flap flap flap
adrenalin = flap
kalbinize dikkat edin ve sabredin
http://www.resimag.com/p1/65fa89b161.png
günlük uzun düşeni kırdı onay arıyor yalnız sekur da aynı grafik var
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.