Cok tesekkurler abi allah razi olsun
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cok tesekkurler abi allah razi olsun
http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1842278
Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
Adi bunlar. Alıyorum hemen 3 kademe aşağı. Satar satmaz yukarı alıyo roket gibi. Nah satarim hadi alın malimi
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana trende geri döndük, 5.1 üzeri kaldığımız sürece.
Hacim güzel...
Beklentilerimiz devam ediyor ve baharla gülmek istiyoruz.
İpek kaç günlük baskı da verdiklerini bir seansta geri aldı.
Hadi bakalım.....Erken harekete başladı bu ilginç genelde seans kapanışına doğru ivmelenirdi...Hacimle yükselişe de raziyim ana trende dönmek sartiyla.
Demek ki takaslara çok takılmamak lazımmış.Özellikle kozal topiğinde arkadaşlar çok fazla takılmışlar bu takas işine.Yok şu satıyor yok yabancı satıyor falan.Arkadaşlar Borsa da 3 çeşit döküm takip edilir.Bunlar önem sırasıyla 1, Temel analiz ve haber akışı 2,teknik analiz 3,takas dökümü.Inanın bunun.3 ü de iyiyken,gitmeyen hisse gene gitmez.Ben Nisan sonuna kadar her türlü habere özellikle pozitif haberlere odaklanın derim.Bol kazançlar.
Üç harfli yanlış anlamasan sana sorum olacak. Ne zamandır borsa ile uğraşıyosun.
Kızıl Elma, Tüm Cihan'dır !
Hisseler arasi dolasma benim tum param ipekde 5.36 dan aldim bastilar aşağı 4.88 den aldim 4.81 den aldim en son mermimide bu sabah 4.90 dan attim ortalamayı 5.12 ye cektim sende daha dikaktli ol bundan sonra tum paranla bi anda dalma tek hisseye
Sen elindekine sahip cik araba parasi kazanirsin bu tahtadan olmasa baska tahtadan yeterki elindekini eritme bide nasip hersey ben ozgyo 145 e dusunce ipek satip ozgyo geceyim diye dusundum prensip olarak stop olmamissam zararina hisse satip baska kagida geçmem elim varmadi satmaya ozgyo suan 6.58 nasibimizde yokmus nasip olsa bi sekilde satar alirdim ipek kozayla arayida kapatir ipek kozadanda kozaldanda pay aliyo bu tahtada 3.07 maliyetle 90 kuruslari bile gordum
Zararina simdiye kadar bi aslan cimento sattim onuda ıyiki satmışım sabir önemli
Özellikle güzel düşüncelerini güzel kelimelerle süslemeni rica ediyorum kötü söz kötü sohbette olur.Hepsi Allah'tan başkada birşey söylemiyorum.Aglama zirlama degildi o hayatın ta kendisiydi..Kozalin gittiği kadar ipeke ve kozada gitmedi ayrıca son 10 günde kozal yüzde 17 gitti...Saygılar sunarım.
Gunaydin hayirli isler kolay gelsin
Dün Kozaa %14,55 giderken bu anca %10'da kaldı, Kozaa buna neredeyse %5'lik fark attı...
Bu gün ise dün Kozaa kadar çıkmamasına rağmen düşüşte önde...
20 kuruşa kadar inen fark tekrar 100 kuruşun üstüne çıktı...
Kağıtların hisse net sayfalarına baktığında Kozaa'da bir ton üye burada bir kaç tane...
Demek ki KY'nin bir kağıtta olması da mesele değil... İstedikten sonra KY'nin daha çok olduğu kağıdı da çıkarıyorlar...
Ama bu kağıda bir garezleri var... Petrol dönemi hariç hiç bir zaman bir KOZAA olamadı, olamıyor muhtemelen de olamayacak...
Böyle Kozaa'nın gölgesinde ezik ezik kalacak...
Bir sonraki yakınlaşmada artık KOZAA'ya geçmek mantıklı olacak gibi görünüyor...
Backqround hocamızdan hissenin haftalık tekniğini rica ettik , saolsun bizi kırmadı ve burda paylaşmam içinde izin verdi.Belki bir işinize yarar.
http://i64.tinypic.com/34s3pr6.jpg
Şuan küçük yatırımcı aldıkca aşağı basıyorlar almayın
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolu diyor
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ipeke için kapa haber düşmüş arrow street capital pay oranı %5 altına düşmüş bu haber hisse hareketini etkileyebilir mi
HTC Desire 820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet Etkilemiş ..
adamlar ayın 9unda 4.84den satmış... bugün ayın 13 ü kaat 5.10...
Olumlu etkilemiş
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,1 civarı kritik.Zira vermiş olduğumuz kalenin burcu o.Dün o burçtan tekrar içeri girdik yani ana trende geri döndük.Bu trendin içine kalabilmek ve kırabilirsek 6,5 civarına gidebilmek oldukça iyimser tablo....Ama neden olmasın...
Dünkü hacim ciddi bir göstergeydi, para girişi ve yükselme oranı da öyle. Bugünkü düşüş bence çok önemli değil.Telafisi olan yükseliş ya da düşüşler sadece vade ile ilgili.Vadeli işlem yapanlar bu tarz hareketlerden zarar görebilir.Aksi takdirde orta ve uzun vadeciler sonuca bakar ve hedefe yönelirler.
Kozaa şu an tekrar paritede farkı açıyor.İpek kızın takasları iyi ( toplu ) bu nedenle arayı hızla kapatabilir....
https://invst.ly/6x3hs
4.95 altına düşmediği sürece hisseye olumlu bakıyorum.
Yarin olmasa bile En gec Cuma gününe kadar 5.30 üzerine atabilir
Veya en kotu ihtimal 5.30 denemesini kesinlikle yapması gerekir.
Tabi endeks de düşüş olmazsa...
Bu görüşler benim kendi hayali görüşlerimdir.
Bu yoruma göre al sat yapmayiniz
Boyu devrilesice ipek
Ellerine saglik deniz abi