hissede tekrar yukarı dönüş emareleri oluşmaya başladı ama nefesi nerede kesilir bilemem...15-20 kruşa kesiliyor 30-40 kruş artarsa al sat mantıklı...ytd...
Printable View
hissede tekrar yukarı dönüş emareleri oluşmaya başladı ama nefesi nerede kesilir bilemem...15-20 kruşa kesiliyor 30-40 kruş artarsa al sat mantıklı...ytd...
bu saatten sonra ve bu kadar yıldan sonra kıpraşmak olmaz...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz hala bu hisseden medet mi umuyorsunuz. Hisse gebermiş uzak durun Ytd !!!
Kendi adıma söyleyeyim.
1 lot dahi satmam da almam da.
Allah sattıracak acil durum vermesin ben unuttum bu uyuzu bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz.
Yıl sonuna kadar en yüksek 4.75 i görürse o da zor da
Bugün endeks + iken gübre neredeyse -%1 gösteriyordu. Endeks akşama doğru - olduğunda gübre birden direnişe geçip düşüşe direnç göstermeye başladı. Endeks neredeyse -%1 kapatırken gübre ise neredeyse yatay kaldı. Bu tahtada cambazlık yapan onun bunun çocukları mal toplamaya çalışıyorlar. Zırnık yok ulan. Yeter artık ne kan emici adi pis insanlar çıktınız siz.
para girişi
http://imageturko.com/?di=911Z
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=EZI5
evet satılmaz ama alınır..herkes yakın maliyetine göre alım seviyesi belirleyebilir..
herşey kayıt altındsa biliyorsunuz..
spekülatörler..tahta yapıcılar iz sürüyor..
biz diyoruz ki..iz sürmeyin..
açık yazıyoruz..
4.74 üzerinde sert alırız..:)
çünkü yakın maliyetlerimiz orada..maliyet yapılan yerler önemlidir..tabii kademe analizleri de..
herşeyi görüyorlar..unutulmasın..
bu tarım bakanı da sanırım uzun ömürlü olmayacak bir daha aday yapmazlar... ülkede tarım yok hisse performansı da ortaya koyuyor zaten...gıda enflasyonu devam ediyor çözüm yok....2 yıldır gübretaş çiftçiyi kurtardı güya ortada ne kurtulan çiftçi var nede tüketici.yatırımcısı zaten bitti...kaz*****n olmadığı bir hamle yapıldı bunu herkes başaramaz...hayat pahalılığı özellikle tarım ürünlerinde hat safhada...et yiyemiyorduk sebze ve meyveyede yanaşılmıyor artık....dolayısıyla tarım hissesinede kimse yanaşmıyor....yeni bakan ses getirecek büyük oynayacak adımlar atmıyor....bir kıymayı bazı marketlerde ucuza satmakla icraat yapılmış olunmuyor....tarımda bir marka var mı global yok.....gübretaş marka olacaktı niye adım atmıyorsunuz tunusa git gel nereye kadar....
en azından 7-7,5 tl lerde olması gereken hisse endeks 70 bin seviyelerinde sürünüyor....şirket mi battı üretim mi yok satış mı yok....satışta sorun mu var....bunların hiçbirinde sorun yok ama hisse sürünüyor neden bilançoda kalem oynatıyorlar kar olmayınca yatırımcı yanaşmıyor temettü olmayacak diye düşünüyor vs...
para girişi
http://imageturko.com/?di=PXOO
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=HZYS
Fırladı ,fırlayacak kadar güçlü duruyor,dikkatle izliyorum,ytd.
hissenin üzerinde 2 metre ölü toprağı var ortak...yönetim bir güzel haber veremiyor ki kalksın....her gelen yönetici bir öncekini aratıyor.....şuana kadar ne değişen tarım kredi müdüründen ne yeni bakandan nede gübretaş kukla müdüründen bir icraat göremedik....ne için çalışıyorlar bir amaç var mı hedef vs. anlamış değilim....sanki ay gelsin paramızı alalım yeter der gibiler....yatırımcıyı iplemiyorlar....yıllardır sonuçlanamayan bir mahkeme mi olur....şirket yıllardır kasada para tutuyor elle tutulur yatırımcıyı heyecanlandıracak bir yatırım yok ne kadar beceriksizler...
haftalık yükseliş 7 kruş bozdur bozdur ye maşallah...
Şunun hareketlerini karaköydekiler yapmıyor.adi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birileri 100 bin 100 bin satıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://fertilizerworks.com/sites/def...ary%202018.pdf
haftalık üre fiyatları...
şirket yönetimimizin geçmişte ve devam eden yalanlarını arada hatırlatmak lazım....
**** holding olacağız
**** fosfat yatırımı yapacağız
**** negmarı satacağız
**** katılım bankası kuracağız
**** kozaa altın madeni sözleşmeye uyulmadığı yalanı
**** tabosan razi hisselerindeki paylarının alım yalanı
**** 2016 yılının kar anlamında rekor yılı olacağı yalanı
***** sürekli temettü vereceğiz yalanı
***** raziyi halka arz yapacağız yalanı
*****akaryakıt dağıtım sektörüne giriş yalanı
***** iran ambargosunun kalkmasının razi fabrikasına katkı sağlayacağı yalanı
bu hafta vergi dairesine sunulan kar açıklanma durumu var...konsolide bilanço değil....konsolide bilanço mart 2.haftasında oluyor genelde....
internet ortamında bu yalanlara her yerden ulaşılabilir...kafadan uydurma değil yani...bazısı 10 yıllık bazısı 1-2 yıllık....tamamen yatırımcı kandırmaca ve soymaya dönük hikayeler biri bile gerçekleşmedi....
bir şirket neden sermaye artırır basamak atlamak için...bizde en son yapılan sermaye artırımından sonra şirket toprağa gömüldü....bu sermaye artırımı şirketten şirkete farklı önem kazanıyor....kimi hakkını veriyor kimi ise yatırımcıyı madur ediyor....gübretaş bu anlamda madur etti...
Bu sene sermaye artırabilir, ytd.
söylenecek başka yalan hikaye bulunamayınca hissede gitmiyor...geçmiş hikayelere artık kimsenin itibarı yok....
http://www.gazetevatan.com/flas-acik...1144373-dunya/
hoş bir durum değil ama iran suriye fosfat yataklarından pay istiyor...
hektaş yönetimini tebrik etmek lazım...şirketi nereden nereye getirdiler....bizim adiler sadece çene çalsın icraat yok...
Ortak çok bomba bir haber bekliyor olabilir mi? Yoksa gercekten kaderine mahkum mu edildi hisse? Yani pat diye razi halka arz yada fosfat olabilir mi? Ne dersin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
yukarıda bahsettim...fosfat haberi 10 yıldır konuşuluyor boş...diğeri razi halka arz icraat yok o da boş...denize bir taş atıyorlar sonra arkasında duran yok....somut birşey için en ufak adım yok malesef....2009 yılından beri bu hissedeyim bu tip oyalamalar yüzünden hisseleri tutmak zorunda kaldım....
Ne biliyim bu suskunluğu ona bağlıyorum.bakanıda mı işin içine çektiler yani.oda fosfat dedi.bunlar kapattı.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ara sıra bakıyorum iyi topik...ama kağıt değişip kısa sürelide orası trade edebilirdiniz...çok uzuna bağlamış çünkü,sattığım rakama geldi tekrar salmış takipteyim...iyiki kağıt değişmişim biraz toparladık sayılır...
Ytd...
31.282 vergi dairesi karı
bozdur bozdur harca............
Allah'tan zarar yok 😀
2017 yılı genel olarak hafif olumlu seyretti...kur dalgalanması ve gübre fiyatlarındaki dalgalanma çok sert değildi...bundan dolayı normal şartlarda bilançonun en azından iyiye dönmesi gerekir.....hala dönmüyorsa bir yerde yanlış var...ne oluyor da şirket kar açıklayamıyor yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış bu dümende birgün patlak verecek umarım bunu yapanlar cezalandırılır...bilançoyu olumsuz etkileyecek 2017 yılında hemen hemen hiçbirşey olmadı....konsolide bilançoya neredeyse 20 gün var bu arada....
şirket en son 83 milyon sermayeyi 334 milyona çıkardı.....geriye dönüp baktığımızda bu işten kaz*****n olmadığı görülüyor....ne yatırımcı ne şirket....sermaye artışı hisseye şirkete değer katmalı bizde tam tersi oldu.....en azından düşük sermaye varken sermayenin 2 katından fazla kar geliyordu şimdi sermaye 334 milyon kar yanından geçmiyor.....örneğin aselsn sermaye 250 milyondu 1 milyara çıktı karıda 250 milyonlardan 1 milyarlara çıktı....ne kadar sermaye artışı o kadar kar oluyor bizde bunu göremiyoruz.....o yüzden aseln sermaye artışı %100 olsa bizim % 500 den kıymetli oluyor yatırımcı ilgisi fazla oluyor......bunu yönetimin durup düşünmesi lazım....