Özel emir şeklinde geçmiş doğru ama karşı taraf (satıcı) kim. Bunu neden aciklamada belirtmemisler.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sn Observe haklısınız.Tüm gün ekranımda info derinlik açıktı bende.Özel emir de olsa tahtada o emir geçerdi,mutlaka görürdüm diye düşünüyordum.Ama demek ki,tahtada geçti ben kaçırdım başka şeylere bakarken.Buradaki paylaşımı görünce ben de dünkü kademe analizini açtım,dediğiniz gibi 6,90 net olarak özel emir durumunda.Ben de şaşırdım.Sonuç olarak ;şirket yetkililerinin,kendi hisselerini alması pozitif bir algı yaratır.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu da şu sebeple,alıcı taraf şirket yönetiminden olduğu için,1 lot bile alsalar bildirmek zorundalar.Fakat satıcının böyle bir durumu yoksa(yönetim,patron vs.)%5 lik dilimler halinde bildirim zorunluluğu var sadece.Örnek vermem gerekirse,satıcıdaki toplam lot oranı %5 değilse,kendisini açık etmek zorunda değil.Ama diyelim ki lotu %5 in üzerindeydi ya da %10 un üzerindeydi.Sattığı lot toplamı sonucunda payı %5 in altına ya da %10 un altına düştüyse bildirim yapar,ama %5 lik dilimi etkilemeyecek ölçüde bir satışsa,bildirim yapma zorunluluğu yok.
Açıklayabilmişimdir umarım:)
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 25803
Eğer özel emir varsayımımız doğruysa yarın bir pay alım duyurusu daha gelebilir. Günlük en düşük 7,30 iken 7,10 da 548.000 emir var.
Seyitler kimyadan çıkacak(3.75 m lot) hedef girişimin, infoya yatırım yapmasını umuyorum
Belki de son gunlerde alım yapan sirket yoneticileri toplu olarak hedef girisime satabilir bu hisseleri.
Sadece bir tahmin taslari yerine oturtmaya çalışıyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#info 11 Eylül günlük hacim bilgileri
Bist: 2.43 milyar / pazar payı: % 5.04
Viop: 0.80 milyar / pazar payı: % 6.57
Toplam Hacim: 3.23 milyar
Hacimler bugün fena değil ama bist pazar payı uzun zaman sonra bugün %5 in üzerine çıktı. Güzel bir gelişme
Veriler borsaistanbul sitesinden alınmıştır.
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım fonu satan görünüyor saklama dağılımında acaba serbest fonlarından satıp şahıslarına mı alıyorlar
İsmenle 40 kuruş
İsmenle 25 kuruş bu hafta haber gelmez haftaya %80
İnfo ücretsiz eğitimlere başladı kuşlu sitede paylaşımı var form dolduran herkes cumartesi eğitimlere katılabiliyor. Ben bunları çok önemli görüyorum hem şube açıyor hem online ücretsiz eğitim veriyor. bunlar kurumsal ve büyüyen bir şirket olma yolunda ilerlediğini gösteriyor. Ytd
Geçti ismeni
Bile bile 5 te ismen 5 te bir info devam
40-60 oranıyla devam ediyorım bende, hayırlısı bakalım..
Kuyas dün tavandı bugünde tavanda bedelli sermaye arttırımı gerçekleşti. Son zamanda bedelli ler çok olumlu algılanıyor piyasada. Ytd
Benden alanda kazansın, sevgili Info karını tavandan teslim ettim.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı olsun tavana kitlendik sanırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saat 12,12
tavanda 200.000 alıcı var :party:
Tüm ortaklara hayırlı olsun. Çok agresif bir şekilde tavan oldu. Ben 2.ceyrekten sonra bir miktar pozisyon azaltmıştım ama pişman etti. Elimizde olanlarla devam edeceğiz artık. Tüm ortaklar adına sevindim.
200bın tavan 19bıne kadar dustu
Bu bedelli yukselmesi bilanço değil dikkatli olamkta fayda var
fark 80 kuruş info lehine
Not uzunda ismen infoya 1 1.5 lira fark atar
Spk genelde perşembe günleri bülten yayınlıyor bu yükseliş acaba yarın infonun bedelli si onaylanır mı diye düşündürdü beni. Ytd
Niye tavanı bozdu şimdi bu.. [emoji35][emoji35]
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En son kuyas ın bedellisi onaylandı. Baktım 2 ay civarında sürmüş. İnfo nun ki henüz 1 ay olmuş. Spk info ya kıyak geçerse :hah: yarın onaylanabilir tabi ki.
Ama bugun bedelli bölünen kayas rüçhanlar şuanda %150 primli. Bu durum bedelli artırım sürecinde olan tüm şirketleri etkiliyor bugün. hepsi primli.
Bedelli de olabilir bilanço da...
Çok şaşırtıcı bir sonuç gelebilir 3ç’te.
İşmen, osmen ve gedik bu çeyrekte eurobondlardan geçen seferki kadar katkı alamayacaklar . İnfo bu yönüyle diğerlerinden ayrılıyor.
*Fade arzı,
*Bulgaristan’daki şirketin satışından gelecek para,
*rlyh bedellisinden aracılık geliri,
*geçen çeyreğe göre %50’den fazla artan hacimler,
*muhtemel ortalama komisyon geliri artışı,
*forex gelirlerinde toparlama
*ve doların artışı derken
Aracı kurumlar içinde en parlak sonucu infodan bekliyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sayın monaroza çok güzel bir yazı olmuş.Elinize sağlık.
Tavanda kaç lot alıcı ile kapattı. Hisse takas pastası atabilirmisiniz..
131 bin lot tavanda alıcı ile kapadı. Ytd
Teşekkürler..
Gün sonu tahta.
http://share.matriksdata.com/share.a...09162231125811
Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...09162232282532
buralardan kar satısı yapmak guze loldu tesekkurler ınfo
Bereketini gör ama erken
Evet 5te1 info 5te 4 ismen devam 1 infoya 1.5 ismenle doğru gidiyoruz