Alımlar sertleşti hadi bakalim ytd
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Alımlar sertleşti hadi bakalim ytd
Senin gibi tecrübeli biri 9.14 maliyetli şaşırdım
Bilançosus bu hisse kaç defa 8'30 gördü bilanço gayet iyi daha ne olsun borsada in mede düşmede bu kiriterler çalışmazmı valla bu afyon diyorsanız doğru normal şartlarda yürümesi lazım bana göre tabi y.d
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ad*****n en güzel kızıyla işi bitirdiler. afyonun kaymağını yavaş yavaş yiyecekler herhalde. ytd
Ataçta bana oylw bir girdi ki anlatamam bakalım bunda ne olacak
vay vay vay asansör gibi olacak demiştim. şimdi ipi koptu. birazdan frenler devreye girer.
Allah belasını versin
bist alt desteğe yaklaştı ya ondan satış yiyor. ytd
yuh u l an yuh. tavan olmarı ya taban yapsın bari. ytd
Afyon afyonlugunu yaptıya utandırmadı bizi lanet kagıt borsanın hangi kıriteri seni düzeltir acaba sen tüm suriyenin çimonta işini alsan o gün eksiye geçeçek paranormal rasyonelite dışı ezoterik artık nemen bigıtsan o sun sen doga konunlarına göre ön görülebilirligi olmayan bi şeysin
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkesin nutku tutuldu. pes doğrusu. tomruk seni fabrikaya gönderip tuv. kağıdı yapmalı. hangi dine mensup sun sen. güvercin çana pislemiş sen de bu fabrikanın içine pisledin adi.
ş. den ve na. dan yoksun dürzü.
Suriye krızi
yok aga yok. bizim hissede spek yok. bir kaç üfürükten insancık var. onlarda zoru gördümü hemen satıveriyor. burda işe yarar spek yok. boşuna tomruk diye kendimi yoruyorum.
Ben tam geri zekalıyım sabah satöadım da bu lanet kagıdı
Bugünkü alış ortalaması 7,91 sonuç hüsran
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kusura bakmayın da boyle olacagı cok nettı dun bende dahıl bıkac kısı yazdı hatta neymıs afrıne esad gırmıs 4 tane pıckup afrıne gıderken goruntulendı dıye borsanın canına okudular olay bu mu tabıkı hayır mılletın kucagına bıraktılar fener adnac kozal daha da cogaltırız zavallı kylerı tuzagıa cektı bızımkıde bılancosunu tam zamanında yolladı nıye 1 gun once degıl 1 gun sonra degıl neyse gecmıs olsun herkese.....
soyle de bı durum var cogu 5 6 dustu ya bugun, bu borsa yrn oburgun toparlar, bu bugun az dustum dıye ayak uyduramaz alır acıgını bıkac gun
aha da habere bak rejım destekcısı terorıst gruplar gerı cekıldı al ıste bu kadar
Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama dün benimle burda dalga geçmeye çalışan afyonu tanımayan zavallılar işte size bunu kastediyordum dikkatli olun derken arsa haberide gelse bi cacık olmaz çünkü plan farklı yükselltmeyecekler sadece ele verip oynatıp zararına geri alacaklar iyi geceler
alıcı kurumlar - - - - - - - - - - - - satıcı kurumlar - - - - - - - - -
http://imageturko.com/?di=L5L9http://imageturko.com/?di=IT04
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=EXPA
yabancılar satmış. demekki bu olaydan haberleri var gibi.
1 aydan fazla bekleyip 7,87 den zor kaçtım.Zor bir kağıt, Kalanlara bol şans ,
yarın yüksekten açtırıp almak isteyenler için yüklü miktarda satış koyabilirler ya burdan alırsın yada daha yukarıdan. yapabilirler. ytd. ama hala diyorum ki adam gibi bir speğimiz yok.
Bloombergde bilanço kötü geldi. hisse için olumsuz diyorlardı. Burada ise tavan mavan diyorlar ilginç...
Senin gibi kagıdı allah bildiği gibi yapsın
afyon görünüm, biraz sabır...
Ek 15470
A1 kendi çalıp kendi oynuyo yeni müşteri ariyo herhalde
Günlerdir beklenen blanço hareketide arada kaynadı gitti
Bir defada piyasa coşkusuna katıl yahu. Daha dün verdiğini almadın. Endeksin üzerinde ne zaman kapanışını göreceğiz. Yeter adi spek.
A 1 bulaştığı kâğıttan bişey beklemeyin 5 yıllık borsa izlenimlerim bana bunu öğretti ytd
Günaydın. Yine ortalıktan kaybolmuşsunuz sevgili dostlar.bende mazeretim nedeniyle olamıyorum buralarda.Rezil kağıttan inanın hertürlü rezilliği beklediğim için olan bitene hiçmi hiç şaşırmıyorum.Sabancı mirasyedileri bir yerlerine kına yaksınlar spekleriyle beraber bizleri sürükledikleri maddi manevi olumsuzlıklar için.Yinede iyi şeyler dileyelim.Hoşçakalın.
Ulan ne arsaymış be 7 kasımda satış protokolu yaptılar hala satacaklar
öff öf. diyecek laf yok. ytd
baydın artık...ne afyonmuş
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/W7qW9P.png
Hoş geldin Emeklilik Fonları. Salı günü 750 bin alışla tahtaya konmuş. Bu miktar günlükte yüzde 71,92, haftalıkta 63,49. Çarşamba ve bugün alıp almadıklarına bakacağız.