tümosan da halka arzdan beri aynı fiyattan tutup , 7 senedir soyan bir grubun neyine güvendiniz
Printable View
tümosan da halka arzdan beri aynı fiyattan tutup , 7 senedir soyan bir grubun neyine güvendiniz
Kurbanlık koyun gibi bekliyoruz.... Allah kahretsin...
Şimdilik beklemedeyiz mecburen. Temettü ve bilanço zamanlarında illa ki yukarı çıkacaktır. O yüzden umutsuz olmamak gerek. Yabancıların girmesine ne zaman izin verilir bilmiyorum ama hisseye güveniyorum. Ve 3 ay veriyorum kâra geçmek için. Karamsar olmamak gerek; daha 10 gün oldu.
Salıdan sonra çakacaklar bu hisseye belli... polyannacilik oynamaya gerek yok... düşüş iyi aslında ama sermaye yok. Keske olaydı ortalama düşürürdük.sazan gibi atladık..
Yabancı bi hisseye girmek için izin mı istiyo bi arkadaş yazmış:)) garip garip yorum yapan insanlar var burda... biri yazmış 1 sene 15.50 altına düşmez:) ben de dahil hepimiz acemi ve cahiliz....
Yabancıların hisse alımı yasakmı ki tlman da...ytd...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede yabancılara satış durumu ile ilgili olarak bilgisi olan yazarsa iyi olur...ytd
Ne bilgisi birader pahalı diye yabancı girmiyo hisseye durum.bundan ibaret...
Pahalı olduğu doğru ..şirket halka arzda niye hisse satmadı buna yorumunuz..ytd..
Vay be demek tertipsin.Sen bilirsin Ceylan tekstilleri hatırlarsın Denizin 10 gün tavan gittiğini Favorinin ilk çıkıp 5 gün tavan gitmesini yapıkredinin zor günlerini Sabahı yükseltip milletin kucağına bırakıp ertesi gün tahtasının kapanmasını Ersunun hergün % 3 prim yapıp bir ay boyunca bu istikrarı bozmanasını futbolcu bozuntusu spek Mecnurları..hey gidi günler hey
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] Allah bizi tahtası bozuk şirketlerden uzak eylesin saģlam hisselerde yatırımcı olmayı nasip etsin ..ytd..
Halka arzda hisse satmadi derken?
Yabancılara halka arzda mal neden satmadılarki hepsini küçük ve kurumsal alıcıya sattılar...ytd
Mamur denen şahıs twitterda kahraman harun denen elamanının twitini kopyala yapıştır yapmış... ulan bilmiyosun sus bari...
Arkadaşım mehmet doğan teknikçidir alsat yapar ona sordum öyle yazdım benim için hissede hikaye olması ve trend olması gerek teknik bu işte yüzde 5 dir ytd...
konu PARA olunca ne MILLI klaıyor ne baska bırsey madem denız yatırımn 420 bın lot 15.50 ye alcak gucu var neden 17 lere bır 100 bın lot koyup set cekmedı her 20 kademe tepkıde aldıgım yerı dahada altında sattırdılar bana sonrada beklentı yaratmaya calışıyor ky cı neymıs teemututu bılonco vs al ozaman lınkı sırket satılcak al asusuyuz vestelı otomatıv ısı var eger amac beklentıyse nerde durcagı bellı degıl ederı kacları bılen yok medıcal parkda sısırdıler bak talep gelmemıs 20 lere cektıler fıyatı PARA OLDUGUMU HIC BIR SEY DINLEMIYOR MILLILIK VS HAYATIMDA 7 GUNLUK DUSUSUE TEPKI VERMEYEN TEK HISSE GORDUm 17 YILDIR BORSADAYIM. cok para kaybetmısşıgım vardır galıp avgyosunda 17 taban gordum .spk neden safkarı 4 gun kredlı alım satıma kapattıda acıga satısda bunu neden kapatmıyor galıpbın hıseerındede oyle olur o ısını bıtırene kadar spk dkunmaz sonra sokar burutu benım anladıgım ısın ıcınde para oldumu gerısı hıkaayee
Benim nacizane gorusum, Denizbank ky ye 1/6 oraninda hisse verdi oda 1.050.000 hisse eder. Geri kalan 5.250.000 hisseyide bizlere 21.86 dan itibaren yedirdi. Hisse basbakan dahil guzel reklamla cazip hale getirildi. Bizlerde tavani gorunce, safkar gibi cikacak diye atladik. 5 milyon lotu anca satabildi bence Deniz. Ikinci halka arz yapti. Simdi 15.50 yi gormesine -%3.67 kaldi. Son iki gunde burdan 15.50 ye gelir ve bu fiyattan 420.000 satici olursa sirket geri alacak. Ak koyun kara koyun carsamba belli olur.
10 gün yapacaklarına 30 gün yapsalardı ya, çarşamba günü açıkçılar fırsatı kaçırmayacaklar, dalış takımları ile hazır bekliyorlardır şimdiden.
haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...56#post1651656
Milletin canı burnunda rallici başkan yarışma yapalım diyo... hey Allah ım....
Beyler bu albayrak grubu başka sektörlerde de halka arz yapacak diye bi şeyler yapiyodu... Bu adamlara meydani boş bırakmayalım twitter organizasyonu yapsak kaç kişi katılır...
#Hırsızalbayrakhirsiztlman veya #bbguvendikmagduroldukhirsiztlman gibi...
T e r b ı y e s ı z = u t a n m a z l a r ... Bu yapılan 1 numaralı dolandırıcılık ... Ytd
Yabancıların ilk etapta devreye sokulmamasi, hisseye olan güveni saglamlastirmak adina yapılan bir icraatmis. Yazılan bu tarz bir şeydi. Ne zaman devreye girerler bilmiyorum.
Yarın yatırım ilîşkilerini arayıp soracağım yabancıya satış var mı yokmu diye burdan yazarım...ytd
Sizde öldürdünüz şirketi sn baldayı..
5 lira demek 105 milyon pd demek.
Yılsonu kari 32-35 milyon tl olacak. Hemde faaliyetten elde ediliyor.. halka arz fiyatının mevcut koşullarda pahalı olduğunu düşünmüyorum.. Burdaki sıkıntı; an itibariyle mal taşıyanların arz sonrası yüksek fiyatlardan mal almalarından kaynaklanıyor.
Arz izahnamesinden anladığım;
-15 yıllık işletme hakları var
-gelirler döviz , maliyetler tl
-geçmiş yıllarda nerdeyse karin %70-80 nini temettu vermiş. Bu nedenler özsermaye artısı sınırlı olmuş.
öz kaynaklarını öz sermayesine böl bak ne çıkıyor sayın 319
Sanada vur dediler öldürdün ortak bu ne böyle onun için mi 6 kat talep geldi..yabancı gelirse umut var ...açığa satacak ipneler
bilmiyorlar mı kimsede öyle toplu mal yokki kiralayıp yerine koysunlar ama sağlam bi spek gelirse sığ hisseler çoşar..19.80 maliyetle yatırımcıyım temettü bilanço dönemlerinde yemezlerse yabancıda gelir...ytd
319 hocam bunda arsa yok ama....bunda ne beklentıyle gırdınız :)))
:kahkah:
Girmedim , arz öncesi meraktan finansallara bakmıstim
2014 >= toplamda 70 milyon nakit temettu vermiş. Bu miktarda temettu veren şirket sayısı bist de çok da fazla değil.
Sayfa 12
http://www.trabzonport.com.tr/yatiri...i_Izahname.pdf
Sn 319,
Toplamda ne kadar temettu verdigi onemli degil, aldigi temettunun yuzdesel orani onemli yatirimci acisindan. Ayrica, bunu aliskanlik haline getirmis hersene mi veriyor yoksa son iki uc senede, halka arz oncesi kagidi cilalamak icin mi vermisler, onu da arastirmak lazim....
Benim param degerlidir; ne Albayraklar, ne de onlara ait bir sirket bu fiyat etmez. Ama herkesin fikrine ve kararina da saygim var.
Rasgele....
freesky
yurdışı endexlerde düzeltme devam ediyor , bist 100 dışarıya ayak uydurmağa devam ederse bugün
bakalım bizim gemi su almağa devam edecekmi ,acil bir kalafat lazım gemiye ..