134.000 kapanışı ile 121 günlük zirvemizi yaptık. Bir başka deyişle geride kalan 5 aylık maliyeti gömdük. Devamının gelmesini temenni ediyorum. Hayırlara vesile olur inşallah...
Printable View
134.000 kapanışı ile 121 günlük zirvemizi yaptık. Bir başka deyişle geride kalan 5 aylık maliyeti gömdük. Devamının gelmesini temenni ediyorum. Hayırlara vesile olur inşallah...
Bu kente yanlızlık çöktüğü zaman gidersin
Dikkatli olun arkadaşlar...buna hiç güven olmaz.. Başladığı yere dönüverir..
İşlem hacmi de oldukça yüksek. Bugünkü yükseliş öncekilerden farklı gibi
Buradan çıktım 135 den
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı...
Kentin normal hateketleri suan
Kim ciziyor suan derinlik var mi
Güzel hareketler buğün 3 sortiyi yapacak mı bakalım 133 düşmüş aldım tekrar ama kalıcı değilim akşam kapanışa göre hareket edeceğim
Bugün günlükçüleri de düşündüler sağolsunlar
AKŞAM HER ZAMAN KASA KAZANIR:vk:
Kasa kazandı...
Geri bastı...
Bence normal ve sağlıklı hareketler...
..............:)
Ben de uzman değilim tabiki. Söylediklerinize katılıyorum. Burada ellerinde senet olan arkadaşların moralini bozmaya çalışmanın doğru olmadığını söylemeye çalışıyorum. Elinde yoksa piyasa açık, al denilen yer belli sat denilen yer belli. İşine geliyorsa alırsın, başka av aramaya gerek yok yani. Bunu demek istedim. Millet zaten tedirgin, iki kuruş kazanmaya çalışanların da hakkını yememek lazım.
Aynen :ok:
Dogru duzgun satan alanda yok.
Sayın Dewaz bu senette çok eskilerdendir bende kendisine katılıyorum. Mütemadiyen benzer hareketler sergiliyor. Senelerdir aynısını yapıyor hemde. Öyle karakter yoksunları ki bunlar 3-5 lota tenezzül ediyorlar. Arada işte çarparlarsa birilerini öyle. Dediğiniz gibi inşallah bu sefer şaşırtsın da yanılayım.
Ikili tepe hacimli kirildi. Trend devam. Sezonu yeni basladi. Bilancosu cuma pazartesi gelebilir. Genelde satanin mali alindi. Yatirim tavsiyesi degildir
Fazla geri çekildi. Başa dönmese bari...
Ne demeye yükseldi ne demeye düşüyor!
Alimlar 132 araliginda suan kademeler bos
Kapanis onemli bugun veya haftaya bilanco
Ytd
Goturecem derse 134 ustu kapanis lazim
Yoksa alinmaz
Yatirim tavsiyesi degil
132 .....................
Her şey gayet iyi...
İyi durdu maşallahı var
KENT Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 55868719 Yıllık Değ%:39