Resmi değiştirdim, sende alıntını silip tekrar yeni resimle cevap yazarsan sevinirim. Benim gibi çirkin yüzlü birinin resmi bu foruma yakışmaz :))))
Yatırım tavsiyesi değildir!
Printable View
Yüz güzelliği geçici bir durumdur kardeşim asıl baki ve değerliolan kalbinin gönlünün güzelliği ki oda sende fazlasıyla var olduğu belli [emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Teşekkür ederim, ama bu hisse her gün bizi pek çok terlettiği için üstüm çıplak yakalandım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bu sefer.
Forumun asaletine yakışmaz yani.
Hep akıllarda Warren Buffet gibi kalmak isterim. Şimdi üstü çıplak bir tinerci gibi anılacağım[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Bugün speğin soğutma hareketine bakacak olursak dünki ani harekette başka birinin parmağı da olabilir. Yada spek takipçilerini görmek ve silkelemek istedi. Hepsi akşam beşten sonra bistte kaçırmayın heyecana sizde ortak olun.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyin soğutması? Sanki dün tavan yaptı da[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bu spek hisse başına bir kaç kuruş karla elimizden hissemizi alacağını mı sanıyor? Usta biz bir kaç lira karın peşindeyiz[emoji41]
Elin hisseleri motoru yakıyor arka arkaya tavan çekiyor.
Eğer tavan yapmış olsaydı, şu an mynette en çok izlenenlerdeydi. ;) Soğutması çok zordu ve çok hisse kaptırırdı. Bence deneme çekti. Denemenin devamı inşallah beklediğimiz gibi olur.
Çok araştırmadım ama onlar bana spekülatif geliyor. Hiç beklemediğim tire bile artti ya, üzerine söylenecek söz yok.
Bizimki 4. Sanayi devrimi olsun diye bekliyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
tukas iki güzel haber ile yürüdü. Biri bilanço, ikincisi fabrika arsasının imar değişikliği için yapılan başvuru. Buna bakınca pek spekülatif değil. Olağan şeyler yani.
İşlem hacmi uçmuş bu saatte, spek iyi baskı kurmuş.
Yavaş yavaş düşüyoruz bakalım ne olacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son yarım saate basar inş yukarı ytd
Ümit yok dostlar.
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...06011821462300
İş topa girmemiş,oyak pas atmış ak ve deniz paslaşmış,diğerleri zaten leş yiyici çakal sürüsü,hoş bu gibi göstergelere hiç inanmam kendi adıma hepsi bize nasıl göstermek istedikleriye alakalı kurgulanmış şeylerdir bu yüzden görünen hiç birşey aslında göründüğü gibi olmaz,zaten herkesin gördüğü bildiği şeyden hayırda gelmez,hayatta hep gizli olan görünmeyen şeyler değerli olur..
Teknik yorumum nasıl ama [emoji846]
Tam süper olmuş. Emeğine sağlık : )
Benim grafikten çok daha iyi. Sonuç olarak inecekse neden çıkıp masum duygularımızla oynarlar? İşte cevabını aramamız gereken tek soru bu olmalı. Ortak 6 senede ne kadar topladın bilemem ama suyuna git şu adamın [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] artık. Ver bir kaç tane sevinsin.
Valla kardeşim bendekileri alacağı seviyeyi o biliyor aslında ve emin ol m ülker bey bile benim kadar sevmiyordur bu hisseyi,yani demem o ki bu iş artık para meselesi olmaktan çıktı aşk hikayesine döndü, bu yüzden saçının bir teline(lot) dahi kıyamam [emoji3]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
İnşallah kardeşim,herşey beklenen bir haberin kap a düşmesi kadar yakın veya uzak,sizi bilemem ama ben sabırlıyımdır kısmetimizde ne varsa onu yaşarız [emoji846]
Sahtekarlık diz boyu..Endeks 100.000 , bunlar hala antin kuntin peşindeler..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kademeler nasıl acaba atabilecek arkadaş varmi
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5bfd6f1352.jpg
Teşekkür ederiz göndermen yeter
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spek aq du tahtanın ,,,, sinirleri(out of me :)) iyice sınıyo sinirleri ama spekçim rahat ol ,, burdaki paraya ihtiyaç yok 1 lirada yapsan alttan alırız ,,, bu oyunlar 90 ların acemi speklerinin işi ,,, belli işi bilmediğin ,,, dikkat et içeri bişey kaçamasın koççç :))))
ytd
http://share.matriksdata.com/share.a...06021148086499
kademe
analizi