Borsa yi saliyorlar.. maalt 16 kırmaz aşağı inslalah sıkıntı ozman başlar
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Borsa yi saliyorlar.. maalt 16 kırmaz aşağı inslalah sıkıntı ozman başlar
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun yıllardır borsa yatırımcısıyım böyle aptalca bir iş görmedim tahtanın varmı acaba yapıcısı muhtemelen piyasadaki lotları sayıyor eğer dağınıksa toplayacak ama böylede toplayamaz bir çok arkadaş maliyetime gelsin satayım der bazılarıda üç beş kazanayım der satar tahtayı kaldırmadan kimse malını vermez bu şartlarda biraz yukarı taşı al milletin malını ondan sonra mevlam kerim
Ali koç yönetimde oda fener için şahsi parasını ezmenin peşinde
Bence tahtanın speği salak çantacının biri borç paraylada yapabilir
10 senedir aynı tas aynı hamam arkadaşlar bu kağıdın bu süreçte 24 ü gördüğünü ben görmedim. Uzaya giden kağıtlar oldu bunda tık yok. Yatırımcısını rezil eder durur.
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibariyle sadece kasasında 110 trrilyon var hadi arazi oteli saymıyoruz
arkadaşlar kısaca maalt hikayemi anlatıyım
1 bilmeden aldım koçun olduğunu bile bilmiyordum
2 aldım rusya uçak düşürdü
3 kiracı kirayı azalt dedi
4 daha ne olacak dedik darbe oldu 7,66
5 imara itiraz geldi
6 mahkeme itirazı reddetti
7 yeni kiracı da kirayı indirtti ama en azından peşin verdi
8 kasa çil çil $ doluydu tamamı tl ye geçti
şimdi
1 yine uzun kısıa vade borcumuz hiç yok
2 yüksek faizde paranın tamamı vadeli de
3 bölge idare mahkemesi çift imza ile olumlu yönde karar verir ise danıştay yolu da kapnıp olay çöülüyor
4 orman bakanlığından kiraladığımız mares otelin kira süreci uzatılabiliyor aralık ayına kadar süremiz var
5 imar affından yararlanabliyoruz fakat oteli yıkamıyoruz sadece tadilat yapıp devcam edebiliyoruz ki bana sorarsanız şu piyasada en mantıklı çözüm kaldı ki çeşme sheraton bile bu yola gidiyor
6 geçmiş yıl zararımız neredeyse bitti artık temettü bile dağıtabilir hale geldi
karar sizin ey Türk yatırımcısı
Anladığım kadarıyla hissede en kıdemli kişi sizsiniz bende yeniyim turizim dönemi diye girdim haber düşmezse bu hisseyi götüremezler seans durdurma gelir haber gelirse inşallah bi ekmek yeriz...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
estağfurullah daha tecrubeliler muhahkkak vardir
Maalt bürüt takastamı yoksa normal al sattamı bilen yazarsa iyi olur ben sıkı takip edemiyorum...
normal işleme açık
Teşekür ederim
Kur etkisi nasıl yansır bilançoya?
Bütün parayı aylık faize bağladı. Her ay artan bir nakit akışı var. Yan gel yat durumunda.
Yıllık ciro ve karlılığa etkisi ne olur?bilgi verebilecek var mı?
84+50 daha koytoplam 134 nakit şuanda bunun faizini koy dokuzaylık ortada kasa para dolu ister bedelsiz verir ister çalıştırır
AN İTİBARİYLE
Piyasa Değeri(USD)16.606.429
Piyasa Değeri(TL)88.193.421
Özsermaye(TL)*61.665.085
Sermaye(TL)5.515.536
Net Kar(TL)4.036.857 Dönem:** 2018-6
Tepki zayıf bugün... turizimde rekor ciro beklenmesine göre bu sanki turizm hissesi değil...ytd
Bu sirket turizm hissesi sayilmaz sirketin tiplamda 7 tane calisani var kiracisi turizm sektorunde ciro artisida ina yarar bu sirket daha cok gyo diyebiliriiz
Sanki zıplayacak gibi duruuu
borsa,nın dibi tutmuş heleki koç gurubuysa
4lerden önümüzdeki 15 yılın döviz bazlı gelirini türk lirasına çevirme basiretsizliği mi yoksa fedakarlık/vatanperverligi mi? Bilemedim ne diyeceğimi. Fakat kurumsal olarak şirket finansallari açısından büyük bir fırsatın kaçmış olduğu açık. Geri alim kararı açıklayıp hisseye destek çıksalar bari.
Not düşelim:
Hisse fiyati: 15,190
PD: 12.333.000 USD
$: 6,80 TL
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Ahmet bey ben şahsen fedakarlık olarak nitelendiriyorum. Adam böyle bir otelin varlığından bihaberdir kalan gayrimenkullerinin içinde yoksa. Ülke olarak çok ciddi bir dar boğazdan geçiyoruz Allah hepimize yardım etsin. 30 temmuzda gelen 5m $ dahi bozmamış olsa 10m TL finansal kar elde eder ama öte taraf yangın yeri.
Ayrıca şunu da belirteyim gündem olmak için millet talimatlarını mı yayınlamadı, elinde dövizlerle medyayı mı çağırmadı hepimiz şahidiz ben böyle bir aileye ortak olduğumdan açıkçası içim rahat cebimdeki 3 kuruşa göz dikmiyorlar en azından. Şunu bile yapar ki kimse neden diye bile sormaz parayı YKB mevduatta da tutabilir.
Ne yapmak vede ne düşündüklerini anlamış değilim hissenin artık ederine gelmesi lazım temettü yok hissede pirim yok sormazlarmı neden halka açık şirketsiniz koç grubu bu hisseyi üç beş sorunlu kişilikli yöneticinin idaresine bırakmış vede unutmuş genel kurulda suratlarına tüküreceğim utanmazların ytd değildir bütün ortaklara iyi bayramlar
Herkezin bayrami kutlu olsun
Bu maalt malından umudu olan var mı arkadaşlar varsa neden ...ytd
Dostum faaliyet raporunu oku
1 imar affindan Yararlanma gündemde
2 marmarisin kiralama suresi uzatilabilyor
3 kasa agzina kadar nakitle dolu muazzam kar elde edecek ve gecmis yil zararlarini kapatacak
[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Endeks ekside maalt artıda devamı gelirmi acaba..ytd
17 gecmeli Ozaman 20 hedef ınsallah
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse milletin radarına girse 30 da olurda önemli olan beklenti dahilinde trend hisse olması....ytd
Aynen şuan hisseye ilgisizler haberi ve duyumları artınca yükseliş soluksuz olur ozaman fiyatı belirlemek zor olur
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 senedir aynı 3 aşağı 5 yukarı 5 yukarı 10 aşağı. Paranızın erimesini isterseniz buyrun ideal kağıt burda
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17.50 maliyet var üzerine gelirse sallarım yok gelmezse 17 üzerine atıp gitmezse 17 de kol keserim ...ytd
gidiyohh allemmm
Artık gitsin ömrümüzü yedi....
Taşı çatlatır normal insan sabrı dayanmaz bu hisseye
Hiç de öyle deme sabırlı olanlar çok var bu hissede ben de öyleyim. Inşaat ve bedelsiz haberi verecek sonunda heran verebilir bu haberi çok yükseklerden kar etmeden satmam beklemedeyim
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkez. Daha asıgıua salacsklsr gibi
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arsa almış gibi bekliyorum.ister aşağı ister yukarı gitsin.hedefim 50 ve üstü.