Bıyık büküle büküle kaytan,insan s...le s....le şeytan olurmuş.Şeytan olmama az kaldı.
Printable View
Bıyık büküle büküle kaytan,insan s...le s....le şeytan olurmuş.Şeytan olmama az kaldı.
Manyak lan bunlar piyasa değeri ni 23 milyon dolar dan 14 milyon dolar a düşürdü ve hâlen gözü aşağıda.Allah bin türlü belanızı versin.
Yine kaç sabinin gunahina girdin ey spek.Senin KADAR aç gozlusune hiç rastlamamıştım.
Buraya kadar gelipte gap ı almadan giderse, dolayısıyla beni de almadan giderse darılırım...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dantel gibi ormeye baslayacak bundan sonra.......
Kesinlikle YTD.
Ey spek! Sattirabildigine sattirdin zaten, insanin yuregi dayanmaz di su yaptiklarina, bundan sonra artik mal kaptirirsin, vakitte daraliyor, demedi deme......
Kesinlikle YTD.
Alıcı var mı acaba görüşmeler tırt geçiyor sanırım
Bu ne sessizlik hayrolur inşallah.Yabanci girişi olmadan çıkış baslamiyacak herhalde.
Yükselirken alıcı geliyor mu ,satıştaki hisselerimizi kaptırabiliriz testi yapıyorlar.Alış -satış lotları olağan dışı Linke göre.
Dubakalım.
yatırım tavsiyesi değildir.
Gırgır olsun diye 12 tl. ye 200 lot satış koydum geldi aldı,şimdi 11,40 -11,50 ye alış koydum bakalım verecekmi.
satış tarafı 101,101 gibi gidiyor.toplam 63.000 satış,23.000 alış.
temkinli bir hareket olmasına dikkat ediyor.Ama avize dükkanına girmiş fil gibi .Bi tarafa çok patırtılı gidecek sanki.
yatırım tavsiyesi değildir.
Yukarı patlamasını bekliyorum maliyetim 13.07 buralar bedava link için . 17 den vermiştim geçen sefer . Bu sefer de aynı yerden vermeyi düşünüyorum . Link patla artık bizi fazla bekletme .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hedef fiyatları nereler olabilir
Ek Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu 19 Nisan 2018 tarihinde yapılacak 2017 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, genel kurula 2017 dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde kalması yönünde teklifte bulunulmasına karar vermiştir.
dow 30 nerdeyse %2 ekside bunu fırsat bilen Link acaba yarın ne yapar.ne dersiniz...
F/K ya baktigimda sektor ortalamsinin altinda islem goruyor. Yil sonu bilancosuna gore 10-11 lere dusecek F/K ......
Bu fiyatlar sirket satilmasa bile bence dusuk, fakat tahta yapici ne eylerse guzel eyler :notr::(:kahkah:
Saygilar, Bol kazanclar! YTD.
İstediğin KADAR kas ben gayet rahatım.Maliyet 16.62
50 olmadan da satmiyorum ister bu yıl istersen 5 yıl farketmez.
Bari şu meşhur 10.40 gorde rahatla.
BURADA ÖNEMLİ OLAN 10.40 KIRILIRSA NE OLUR.Daha önce yazdığım gibi almak için bekliyoruz.
Hisse yapıcıyı gaza getirdik.
Özelden görüşlerimi soran değerli dostlar için düşüncelerim şu şekildedir: Bu şekilde tahtayı yukarı sürerek sadece başlamasını beklediğim yükselen trendin zamanını uzatıyor... Kalıcı yükseliş için yukarı değil aşağı sürmesini bekliyorum... 10.40 a dokunduğunu görmeden almayı düşünmüyorum... Zaten şuanda da elimde yok.. ;Beklediğim şekilde hareket etmezse de elinde olanlara bol kazançlar dilerim...
bunların yaptığını firavun yapmaz
Takas gönderebilecek biri var mı...
Geçenki hareketinde 1000 lot sattım 1050 geri aldım, bugünkü harekette 1050 sattım 1110 lot geri aldım, böyle devam spek efendi.
12.20 çift tepe 10.40 çift dip seçin hangisini kırarsa
Ben 10,40 görmesi lazım dedikçe inadına 10,50 den döndürüyor spek... Bakalım bunun sonu nereye varacak...
Bunun sonu spekle inat olmaza varmasın.Sayin Bomberman
Güzel bir bilanço açıklayacak sanırım beklentim bu yönde .Onu fiyatlandiriyor olabilir.Yada.......
Ben spegin yerinde olsam patlatirim bombayı su olumsuz atmosferde hisseyi tasirim ama nerede o günler anca hayal anca hayal
Bist yanarken sacini taradiya la bu link : )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevdim ben bu hisseyi deprem olurken ayakta kalan bina gibi maaşallah umarım güldürür bizide
Bu hafta tavan bekliyorum . Çok beklettin . İyi silkeledin .Artık zamanın geldi . Hadi bakalım bismillah .
Yatırımcı ilişkileri ile görüştüm bugün hisse tümgün kapalı mali tablo açıklamasını akşam yapabileceklermiş. Pişkin pişkin hata olmuş diyorlar. Arayın tepkinizi yüksek sesle bildirin bu kadar sorumsuzluk olmamalı. Satış ile ilgili veya ortaklıkla ilgili bir gelişme olup olmadığını sordum şu anda bir gelişme olmadığını söylediler.
Telefon baglamiyorlar direk hat varsa numarasini yazarmisiniz
Direkt numarasını bilmiyorum ben biraz uğraşım bağlattım sonuçta şirkete ortaksınız çalışanlardan çok söz hakkınız var ısrar edin bağlasınlar gerekiyorsa sert çıkın. Bu gecikmenin kesinlikle bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Yoksa satış aşamasında olduğu düşünülen bir şirket için bu denli bir amatörlük yapılamaz.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bilinçli yapılmış bir şey bence.
Niye bilincli yapilmis? Sirket SPK'dan uyari alip sirasinin kapanmasini ister mi?
Hayırda her durumda neden yatırımcı mağdur oluyor benim anlamadığım kısım bu. Kes şirkete cezayı bizim ne suçumuz var?