Sn refaba;Bu hissenin sofrasına kürek ile oturdu iseniz,Sizin, doymadan kalkıp ,çıkıp gitmenizi bekliyor olabilirler...
Benzerini megap ve tsgyo da yaşamıştınız..
Printable View
DYO bu hissede zamanında milleti canından bezdirdi,şimdi 9.02 tavanda,bu hisseye yıllarca takıldım 5 sonrası peşini bıraktım,gelinen nokta bu şu an.
***KUYAS*** KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.
( Tasarruf Sahiplerine Satış DuyurusuKAP ***KUYAS***
Açıklamalar
Şirket'imizin 100.000.000-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 54.437.596,32 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45.562.403,68 TL nakit karşılığı Bedelli Sermaye Artırımı ile 100.000.000 TL'ye artırılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanımı 16.09.2020 tarihinde başlayıp 30.09.2020 tarihinde sona ermiştir. Ortaklarımızın yeni pay alma haklarını kullanma süresi içinde kullanılmayan yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316.974,995 TL olup, kalan paylar 6.10.2020 -7.10.2020 tarihleri arasında 2 iş günü süreyle Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığıyla Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada, nominal bedelinde altında kalmamak kaydıyla Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa' da oluşacak fiyattan satışa sunulacaktır. Satışa sunulacak payların tamamının satışının 2 iş gününden önce tamamlanması durumunda satış sona erdirilecektir. Halka arz yoluyla satın alınan paylar, işlem tarihinden iki iş günü (T+2) sonra, takas işleminin Takasbank A.Ş. nezdinde gerçekleştirilmesini takiben, yatırımcıların MKK nezdindeki hesaplarına aktarılacaktır.
Halka arz esaslarını içeren Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu ekte bilginize sunulmuştur. Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu' na, Şirketimizin www.kuyas.com.tr ve aracı kuruluşumuz Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'nin www.denizyatirim.com internet adreslerinden de ulaşılması mümkündür.
Yeni pay alma haklarının kullanılması ve kalan payların halka arz edilerek satılması sonrasında satılmayan kısım için satın alma taahhüdünde bulunulmamıştır. Bu nedenle satılamayan paylar, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 25.1(a) maddesi uyarınca satış süresinin sona ermesini takiben 6 iş günü içinde iptal edilecektir.
Pay sahiplerine ve kamuoyuna duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/877868
BIST
Pay Piyasasında Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi
İlgili Şirketler.[KUYAS]
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında KUYAS.E paylarında 22/09/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 06/10/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Miktar azda değil,zaten bekleniyordu, demek onun yüzündenmiş bu baskı,sen R'yi indirirsen 0.80'e olacağı budur,tahminen bunlarda satılmayacak,sanırım bir müddet yataya sarar artık tabiki çok aşağıya inmezse,bu zamanda borsa işi sakat,çünkü ky'ın sırtından kazanmak istiyorlar,önceden faizler düşüktü,şimdi ounun 2 misli nereden bulacaklar parayı...Atlas hala dökülüyor iyi bedelli yapamadığı için,bununda olacağı onun gibidir,neyse inşallah ben yanılırım...ytd.
Etiye girdim R alarak,bide onda deneyeyim şansımı,4.37 kapattı,4'e kadar aldım,3.70 küsürati göremedim,zaten vermezdi anlık oldu,maliyet 4.50,birleşmesi 2.90,E 3.20,bu hissede karda sayılırım,E ve R'de iyi kaldırdım,ama bunun 4/1 kadar,R 5 göstermişti bir ara,ama ben 5.75 aldım 6 olunca postaladım bunda akıllandığım için,peşi malum 3.70,neyse 4.50 maliyette fena değil,çünkü %220 bedellisi var,bu hisseye dikkat derim,buna benzemiyor,karar senin...Bizim bu hissede R satışta,1 tl satışı olsa E karşılığı 2.20 yapıyor,bilmem E oraya çıkarmı,sanırım yarından sonra tahta hareketli geçecek gibi,zaten çok direndi bu seviyelerden,bana göre şu an ucuz gibi,2.50 yapması zor değil...ytd.
Anlattığın,işlem yaptığın bu tahtalar ,Kuyaş ve Etiler çok ıslak ve tehlikeli ,Ben kayar düşerim...:-)
Benim Al-Sat yaptığım Hisselerin çoğu krediye uygun olanlar. .Uuzuun zamandır zararda olduğum Teyyare ile uğraşıyorum.Cuma günü asparagas bir Varlık Fonu haberi ile 10.50 -10.99 arası gitti geldi.Ben de hafta içi aldıklarımı ,o rüzgarda 10.85 den verdim gitti..Pazartesi takibimde yiye bu gelişmeler olacak..
Dikkat ettiğim kadar,Kuyaş da sıkı baskı var..Hisseye girenleri ,İyice bezdirmeden kağıdı uçurmayacaklar,izlenimi edindim..
Benzerini tsgyo da 2.20.-2.30 arasında yaptılar.Sonrasını biliyorsun zaten..
Bir haftadır ufak ufak biriktirdiğim şekerli banka var,Spk dan Bedelli onayını bekliyorum.Bakalım o hangi yöne gidecek..
sn. Kar_Adam,
baskı konusunda haklısınız, sabredene kazandıracağını kademe analizinden anlayan rahatlıkla görebilir,
ancak 2016'dan beri sahip olduğu gayrimenkullere değerleme yapmamış , 1 yıl içinde tamamı bitecek olan 16 katlı binanın sadece 1 katını 18 mln. TL'ye satan ve bedelli sermaye artırımını başarıyla tamamlamak üzere olan bir şirketi eski adıyla gözaltı pazarında olan bir şirketle aynı risk grubunda görmeniz açıkçası beni şaşırttı..
is the average of five people around the human..
Temennim bugün 2.10 altı mazi olur,zaten R satış olayı hissenin 2.20 olmasına denk geliyor,tavsiyem malınıza sahip çıkın...ytd.
2.12,ha gayret 2.20 yap,zaten ederi bu R orantısına göre...ytd.
İş bankası sistemi güm oldu ve çöktü,11 aydır sistemlen uğraşıyorlar,eski sistem,yani sistem diye 2 bölümdü,bugün hepsini birletireceklermiş,bula,bula beni buldular,zaten yeni sistemi 11 ay önce benim üzerimde denediler,onun yüzünde 50.000 tl kayıbım var,belirtiyorum,neymiş efendim düzelecek,allah belalarını versin.:seyt:
Katıldığım eski bedellilerin çoğu uçtu gitti,gitmeyen atlas,tsgyo,ve bu...megap füze oldu 10 üstünde-afyon 4.20-vkfyo 8 üstünde-sektas 4.50-dokta 31-prkab 12 vs,bunlar hep ortalama %300-500 arası pirim yaptı,inşallah buda öyle olur:(
Satarmıyım,sadece yeni aldıklarımı 1.99-2.02 arası olanları,eskiler kapı gibi duruyor,tavanı 2.23,ama 2.20 olursa bişeycikler düşünürüm,zaten maliyet 2.25,bu maliyete indirmek için yüklüce almıştım,maliyeti aşarsa çıktığı zaman Yarıyarıya boşaltırım,çünkü huyum bu,dğer yarısı beklemeye girer...ytd.
2.10-11 arası savaş var,savaş ky arasında gibi,R'yi 10 yaptıranlar hala köşede saklanıyor,sanırım zamanını kolluyorlar,elbet ortaya çıkacaklardır...ytd.
Sayfayı 3 üye 5 dış ziyaretçi izliyor,hisse yukarı iğme yaparsa doluşurlar.
:ok:...R satışının E'ye çevrilmesi E fiatını 2.20 yapıyor,zaten şu an onun hesabını yapıyorlar,zaten endex olmuş 1157-eski hesapça 115.700,bu rakama göre çoğu hisseler geride kalmış gibi,zaten şu an bu hisse endexse göre kelepir sayılır...ytd.
TSGYO tavanda 2.53,buda tavan çekse bari...TSGYO bu hisseyi 2.18'den 2.84 yaptırdılar,peşinden 2.25'e indirdiler,bende yüklendim yeni maliyetim 2.30 olmuştu,2.50 boşalttım yarısını,diğeri beklemede,2 hissede durumlar fena değil,diğer hisselerde oyalanma mevcut,yanlız ADEL'i ucuza gönderdik 20 ile,bugün 26 üstüne attı,şu sıralar 24.80 oyalanıyor.
Ikına sıkına 2.15 yaptı.
Sindire,sindire gidiyor 2.17.
16-17 arasına sıkştı kaldı.
Epey zamandan sonra hareket etmesi güzel şey,2.15 üstünde kaldığı sürece sorun yok,şu anda 2 altında alanlar satış yapıyor,satanlarda karşılanıyor,bekleyelim bakalım,biri çıkıp çizerse o zaman iş değişir,ama kim çizecekki,çünkü mal ky elinde topluca duruyor,isterse çizsin biz yine 4.05 altında alıcıyız...ytd.
ETİ R uçuşta 4.96 yaptı,maliyet 4.20 E'yede yüklendik 4.05,E neyse,R'den aldığım lot kadar karda sayılırım,bugün 3 hissem hareketli,diğerleri sırasını bekliyor,kasıma kadar biraz vurmam lazım:)
2.19...galiba tavan çektirecekler.
103 k satış yaptık ortalama 2.16-17,3/2 geride kalan:),satmamın sebebi ne olur,olmaz.
....Arkadaşlar bu hisse küçük yatırımcıda yok galiba baksanıza tavana giden hisseyi iki kişi takip ediyor formun altında kaç kişi olduğu yazıyor ytd.
Arkadaşlar fiyat olarak bedelli sonrası oldukça makul seviyelerdeydi. Biliyorsunuz rüçhanları son güne yakın aldık. Sıkıştırdılar bizi. Ancak her zaman söylediğim gibi ne aldığınızı ve hedefinizi biliyorsanız yanılma ihtimaliniz azalır. Hiçbir zaman sıfıra inmez çünkü bizlerin parasını götürmek isteyen yüzlerce çakalın ortasında küçük yatırımcı olarak para kazanmaya çalışıyoruz. Herkese saygılar.
9 aylığın gelmesini sabırla bekliyoruz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
ETİ E 3.39 kapattı.
R'si 4.71
KUYAS 2.20...Bunları Kar_Adam görsün diye belirtiyorum,yolumu izle diye belirtiyorum,o bildiğini okuyor:)
...Arkadaşlar bürüt takaş yarın bitiyormu ? yani yarın sean bürüt takassızmı
Olsa ne olur,olmazsa ne olur,gözaltındaki hisseler 4 aşamalı ve 5-10 misli olmuş,megap pazar değişikliğine gitti devamlı müzayede olduda ne oldu,10-12 arası gitgel yapıyor,bunun önce eski seviyesi 1.29 aşılması lazım bölündüğü nokta burası olduğu için,normal yeri 2.50,zaten R birleşme rakamı 2.20,burayı önceden belirtmiştim ve orayı gördü,bize tavan lazım değil,önemli olan istikrarlı gitmesi,mesela afyon,sektaş gibi,bunların ikiside bu rakamlardaydı zamanında 10 puan üstü olarak,şu anda 4-4.50 arasında gezeliyorlar,onlar 4 ise buda 3 olması lazım,zaten 2.70 üstüne atmıştı,kasayada para girdi neden olmasın,ayrıca güzel bir haberde gelirse işlem tam olur...ytd.