Asıl bilanço haftaya gelecek....O zamana kadar tahta orta vade ne yapacağının işaretini verir...Fiyatlar herşeyi içerir...
Printable View
iyi mal verdiler **...Tahta daha da 1.5 demez....
Ben asıl bilançoyu 69 milyon olarak kabul ettiğimi yazmıştım.. yukarıda yazdıklarım genel beklenti zaten.. bu nedenlerle bu hisseyi aldım. Ve beklentim olan Bilanço düzelmesi az da olsa gerçekleşti..69 milyon ile.. bu bana yetiyor.. çok şükür bugüne..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünün pastası (alıcısı satıcısı) paylaşabilir misiniz ?
Syg..
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler [emoji4]
Benim başka bir beklentim , Duran varlıklarının yeniden değerleme yapılması.. umarım defter değeri yükselir [emoji172][emoji4]
Selamünaleyküm 10 yıldır takip ederim 5 lerden alıp satmışlığım var yıllar sonra nedense 2 .3 gündür aklıma takılıyor bende kırmadım davete icabet ettim ytd
kurthan
şeker yatırım 5 milyon lota yakın net alış yaptı
5 milyon kim sattı . Bu Bilanço satılmaz ki.. düşündüm bi an
https://i.hizliresim.com/aUZNgr.png
Haftalık grafik, alanı satanı boşverin. Yeter ki finansallar iyi gelsin, piyasanın önünde kimse duramaz
1,51 üstü bugün kırılması dilegi sonrası ilk tepe 0,29 cent geçilmelii...
Milleti nasıl bıktırdılarsa şu bilançoya dahi yatırımcı gelmiyor. Hatta sayfada doğru dürüst izleyici yok.
Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
Maydonozcu Kamil
Bilançoyu görmek lazım ..
2018 yılı 4 çeyrekte de vergi dairesine 400 küsur milyon kar göndermişti.
Ama ufrs de net kar 35 m civarıydı
Vergi daireleri ile açıklanan arasında uçurum olabiliyor.
Vergi dairesinden sadece satış geliri / maliyetten yüzde kar karşılaştırması yapılabilir o da pek mantıklı değil aslında.
Öte yandan kambiyo gelir ve gider kısmı çok iyi duruyor.
Kısacası ben de bilançoyu görmek istiyorum
Saygılar
Şeker 2 milyon üstü net alıcı
spk bülteni dünde bugünde gelmedi ayrıca bilançoyu bekliyoruz 0,30 cent kısada hedef önümüzde euro ve dolar üstüne yatırım yapab bir şirkete tl üstünden grafik bakmak olmaz...
spk bülteni dünde bugünde gelmedi ayrıca bilançoyu bekliyoruz 0,30 cent kısada hedef önümüzde euro ve dolar üstüne yatırım yapan bir şirkete tl üstünden grafik bakmak olmaz...
Ben olayın tamamen bölünme hikayesindeyim dostlarım. Bu olayın sayın şahna'nın ifade ettiği gibi basit bir matruşka olayı dışında çok daha stratejik bazı nedenleri olması gerekir. Yoksa o borç alacak mevzusu zaten yıllardır kendi içerisinde matruşka. Öyle anlaşılıyor ki SPK'yı bilanço tarihine göre gönder kardeş diye uyarmışlar. Bu hafta da gelişme yok maalesef. Bilanço açıklandıktan sonra ortaya çıkacak rakamlar ve haberlerle ilgili kapsamlı bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum. An itibariyle yazılacak fazla bir şey yok.
Kardeş sen bölünme diyorsun ama bu iştirak halka arzı değil mi, neden o tabiri kullanıyorsunuz, sermaye aynı kalcak, iştiraklerini bir çatı altında toplayıp halka arz edecek.. doğru muRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben seni tutuyorum.
ama ben 2006 dan beri bu hisse de ne zaman kalsam babayı elime verdiler.
bi ara rusya da santral falan filan yapıyorduk.
ruslara terk edip kaçtık.
resler vardı jeo vardı kar edecektik.
dağıtım işi vardı
israil vardı.
sonra onu sat buna ver
e kar nerde inek içti.
yeni şirket belki karlı olur diye zamanında şans verirse ona geçerim.
ama bu zorlu vestelleri de yıllarca maymun etmişti.
insafa glir mi bilmem
İpeke - kozal ilişkisi gibi olabilir mi ?
İpeke kozalın karının %40'ı gibi bı rakam alıyordu
Şimdi bölünmeden sonra, zorlu enerji de zorlu yenilenebilir enerjinin karının bir kısmını alabilir diye düşünüyorum. Olamaz mı ?
alacak tabii
böyle kalırsa
ben yine de yeni bölünen şirketin holdinge geçme ihtimali olabilir.
zorenden kar transfer edemiyince ne yaptı.
şirketi holdingten alacaklı yaptı.yani parasını kullanıyor.
Üstadım bu tabir bana ait değil; ZOREN'in içerisinden "Zorlu Yenilenebilir Enerji AŞ" adında sermayesi 1.045 milyar olan ayrı bir şirket çıkacak ve bu şirketin halka arzı planlanıyor.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/838374
spk onayı geldikten sonra yeniden degerleme olacaktır..halka arzı 3,5 liradan aşagı yapmazlar...ben ayrıca osmangazi elektirik dagıtımını halka arz etemelerini bekliyordum yenilebilir enerji süpriz oldu..bizim hissenin piyasa degerinin 0,30 cen üstüne kısada geçmesi lazım halka arz hikayesi ile 0,55 cent üstü iyi olur..
İnceledim. Dediğim gibi ama tabir öyleymiş. Sonu6yine iştiraki olacakRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:yes:
Kısaca bilgilendirme bab'ından...
https://i.hizliresim.com/wH3fMJ.png
https://i.hizliresim.com/QGzdAH.png
ZORYEN cironun % 16'sına sahip ancak sermaye 1.045 milyar TL. Kalan % 84 ciroya sahip ZOREN ise 955 milyon TL. Gayet tabiki bunun bir anlamı yok, çünkü brüt kârlılık ile özkaynak rasyoları elimizde yok. Haliyle şirkete ait alacak ve borçların ne kadarı kimin üzerinde bilemiyoruz. Ya da bir yerlerde yazılı ama ben bulamadım.:)
Diğer konu, ZORYEN halka arz edilmediği müddetçe değişen hiç bir şey olmayacak çünkü zaten tamamı ZOREN'in ve bu "kısmi bölünme" nedeniyle ZOREN sermayesinde de bir değişiklik olmayacak.Bunları arz öncesi hazırlık çalışmaları gibi görmek lazım. Yani SPK'dan onay gelince her şey bitmemiş olacak tam tersi yeni başlayacak. Onay gelmiş olsaydı çok muhtemelen 2020/I çeyrek bilançosunda ZORYEN'in durumunu daha net görecektik. Şu bilanço gelsin o zaman yaparız değerlendirmemizi. Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.
Oldum olası böyle dolambaçlı ilişkilerden ve insanlardan nefret etmişimdir hep bana yavsakca gelmiştir
Sayın çiftçi dede
1.200 milyar yatırım
1.200× 6.80= 8.milyar 160 milyon tl lik yatırım yapmış
Sermaye 2 milyar
Yanlız jeotermal ve rüzgar enerji yatırımı
8 milyar 160 milyon
Şirketin piyasa degerı
Zoren 2.860 iki milyar sekiz yüz atmış milyon
Olacak iş değil
Çiftçi dede teşekkürler bilgi için
Zorenin kelepir olduğu ortaya çıkarmış
Gerisi nasip
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2013-2014 de vestel elektironik 1.50 2 tl arasıydı
Vestel beyaz 3.60 tl idi
Yıllarca bekletti
Vestel 8.50 ye
Vestel beyaz 18 tl gitmişti
6- 7 sene evvel
Vestel 2 den alıp 7 tl ye
Vesbeyi 3.60 dan alıp
10.50 vermiştim
Güzel kazandırmıştı
Zorende bu potansiyel var
Zamanı geldiyse güzel prim potansiyeli var
1 hazirandan sonra her yer açılıyor işler yoluna girerken
Zorende yoluna girmeye başlar
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2009 zoren 4 üstü fiyatlarda idi
Osmangazi elektrik dağıtm zor durumdaki satıcıdan kelepir alınmıştı,altyapı iyileştirmesine sadece 2019 yılında 1 milyar tl civarı yatırım yapılmış.Hatırlanırsa Meram elektrik birkaç yıl süren altyapı iyileştirme yatırımları tamamlandıktan sonra kar patlaması yaptı,benzer gelişme olabilir,sonrasında halka arz da..
Sayın çiftçidede şahsım adına hep temeli sağlam hisselere yatırım yaparım en son Oyak çimento birleşmesinden çıktım.zorende ara ara girer çıkarız şuanki potonsiyel çok farklı kızımız çeyizlerini hazırladı görücüye cıkacak(halka arz)bakalım yıllardır ne hazırlamış(değerleme ile göreceğiz)zoryen.Ben bilanço ile yeniden değerleme en az 10 milyar öz sermaye olmasını bekliyorum