haber nedir dostum?
Printable View
ben yazmadim ki yaziyi başkaları yazmış
rahatsiz olduysan okuma
Kaynagi olmayabilirse niye paylasiyorsunuz beyler? Soylentiler uzerine milletin gunahina girip ah almak nedir? Kuyuya zehri at sonra kaynagi olmayabilir de... sonra ytd de yapistirin tam olsun
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
suçlu bizmi olduk şimdi.
haber nedir diye soru soruldu bizde cevap verdik...asli astari var mi yok mu nerden bilelim
adamda anlama yeteneği olsa zaten başkasına verdiğim cevaba maydanoz gibi atlamaz,böylelerine ikili diyaloga girip sinirleri tavan yapmaya lüzum yok.herkes kendini tarif eder, kötü söz sahibinindir.şerefli de olsa ******** de olsa bana ne
gidip döveyim mi napim
Haber nedir diye sorulmadan once sen zehri atmadjn mi yani? Yakismiyor boyle hareketler. Milletin ahini alma burda.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar bu haber tamamen yalan abartilmis haberrr hic kafa yormayinnn. Zorlunin sirketleri milyonlarca kar aciklamisss ,haa inisallah satar vesteli o zman siz gorun 30 lar 40 lar havalarda ucusur. Acikcasi inisallah satarlar vesteli inisallah .
ytd
Bu arada frmlara bakiyorumm da millet salliyorr . 5 lerden aldigin THY bu forumdaki ne oldugu belli olmayan tipler yuzundden hedefim 17 oldugu halde 10 tl vermisdim sonra hisse 19 olmustu.Simdi isteyen istedigini yazsin herkesin hesabi ayri benim hesabim vestel 30 tl olmadan satamamak. Boylesanslar 10 yilda bir gelir . firma dunya firmasi olma yolunda yatirimlar yaparken buralardan alinan mallar bedavya verilmezz. istedikleri kadar baski yapsinlar . burdayim burda olucagiin en az 2 yil daha. burdan kazanicaklarimla miamide yasamayi dusunuyorum.dusunduklerim beni baglarrr yanlsidir dogrudur ama saygi duyun .
yatirim tavsiyesi degildir arkadaslarrr.
alıntı yapmayacaktim ama dayanamadim, 12.02.2019 tarihinde yazılmış bir yazi ve ertesi gün 6.25 i gösterdi tahtanin spekisi..tabii o zamanlar
sayfada in cin top oynarken biz burdaydik ,adam ah almaktan bahsediyor tarih 25.02 2019 bugün 9.09 görülmüş tahtada 10 günde
20.02.2019 da yazılmış bu yazida
ahh aldik mi yada plaket mi verdiler.
herkesin kendi kararı, ister alir ister satar...burasi borsa kim kime dum duma
bunu bilgi diye paylaşmak ilkokul seviyesinde ekonomi bilen için ilginç bir haber diye görülebilir ama borsada yatırım yapıyorum diye ortada dolaşan aklı başındaki her insanın bîtaraflarıyla güleceği ancak ve ancak boş twitir muhaliflerin geyiği olabilecek düzeyde bişey.. komik ötesi cahilane bişey...
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar acaip çalışıyor.. Benim anladığım neredeyse tüm kurumları kullanıyorlar; önce küçük büyük taşeronlar malı veriyor. Bu esnada pastada diğer kısmı çok yüksek görünüyor ama çoğu zaten kendileri, sonra da tersini yapıyorlar.. Muhtemelen harici alış ve satışlara göre kurumlardaki hesaplarını dengeleyerek sonucu istedikleri gibi maskeliyorlar.. Birazdan özellikle son 5 dk yı da atacağım..
https://i.hizliresim.com/grpV7Q.png
Bu da son 5dk ve karanlık oda pastaları.. Gün sonu akd güzel duruyor. Ancak son 5dk ve karanlık oda DİKKAT diyor..
https://i.hizliresim.com/JZNnOj.png
Yeterince kekliğin atış menzilinde toplanması bekleniyor.Sonra bam bam bam..
Cuma günü 8.11 gösterip 7.58 e kadar verdiler. yaklaşık yüzde 7
bugün 9.09 gösterip 8.42 ye kadar verdiler. yaklaşık yüzde 7
bu sert hareketlerin devami gelir mi ,yoksa tesadüf mü bilinmez ama
ben şahsen stoplari her gün yükseltiyorum. bu saatten sonra 8 alti hiç hoş olmaz.tahtanin spekisi mecbur devam etmek zorunda,hız kestiği an müzik durur
Tekniği güzel sadece rsi düzeltiyor 5 ve 60 dakikalıklarda
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8-85 çalışıyor. hızına yetişemiyorum yazarken. böylesine bir hissenin bu hareketine anlam veremiyorum. 8..88 oldu. 8.93 gidiyor..
arkadaslar bence hissenin yukselisinin daha basindayiz vesbe 17 iken vestelin 9 olmasi cok degil. Arti yabanci alimlari yukseldi buyuk ihtimal cok onemli bir baska haber bekleniyor .tabiki bu benim dusuncem vestel satilabilir yada ortak geliyor olabilir. ama 9 lar 10 lar hisse icin yuksek fyatlar degil .Benim dusuncem en az 15 olmali hisse . yatirim tavsiyesi degildir.
saygilarimla
yeniden 9 oldu
iş yatırım zararın satış yaparak tahtayı bozuyor. ne yaptıklarını çözebilen var mı
iş 600 bin satıştayken şuan 1 milyon alışa geçti maaliyeti 9.11
bugün 2 defa 9.09 a değdi, her ikisinde de çok hızlı 9 un altına sarktı. sanki bu nokta sıkı direnç görünümü veriyorlar.
şuan yatırı devreye girdi, süpürüyor adeta. tahtada acayip organize işler var. bakalım spk nasıl müdahale edecek.
yatırım finans son 30 dakikaya kadar tahtada yoktu. şuan itibariyle 2.2 milyon alışta maaliyeti 9.02
hisse şuan 9.1 oldu
9.1 üstü tutunabilirse 40 ve 83 e yönelebilir.
şuan 9.10 ve 11 de savaş var