Yazıyı yazma şekli önemli değil içeriği önemli demekki burası atışma yeri değil. Kalbini kırdırma biri bekçi sende yamağımısın terbiyeyi git sorumlu olduğuna ver.
Printable View
Yazıyı yazma şekli önemli değil içeriği önemli demekki burası atışma yeri değil. Kalbini kırdırma biri bekçi sende yamağımısın terbiyeyi git sorumlu olduğuna ver.
mecbur muyuz senin 10 iq luk yazılarını okumaya ? bak iş ciddileşince gayet normal yazabiliyorsun , neden embesil taklidi yapıyorsun geri kalan zamanda ?
insanlar burayı bilgi almak için takip ediyor , senin rasgele klavye kombinasyonlarını görmek için değil.
Yazmada cehaletin ortaya dökülmesin seni adamdan saysınlar hakeret kendini aynada görmektir.
Niye durdu bu BİZİM MÜ in uyuz boz eşeği yaw💩💩💩
bilancoyu bekliyorlar herhalde...kacta acıklayacaklarsa..simdi baktım sitelerinde yok...
Kanımca onlar bilançoyu biliyorlardır.
Ek 9758
son durum
Haklisin istus ama,bu saate kadar neden aciklanmaz ki bir bilanco gun bitti amk...
Yine yapti yapacagini 8.33 den. 8.15 hikayesi... :(
Bu arada birisi dolara cuss desinn...
Istus nerdesin kardes...Pasta yok mu bugun...
Var tabi;
http://imageturko.com/?di=G3IL
Tesekkurler...bir cacik yokmus yaww :):)
9 aylık zarar 30 milyon.son 3 aylık zarar 1.4 milyon gibi.beklenti 2-3 milyon arasındaydı.
kisa vadeli borclar artmis ozkaynaklari azalmis. 30576 de zarar var. Allah sonumuzu hayir etsin.
Beklenen bişeydi ama umarım bahane edip vurmazlar
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah bunlari bildigi gibi yapsin...Bizim mahalle bakkali bunlardan daha iyi yonetir bu sirketi...CFO larina mail attim birakin bu isi kapatin kepenkleri Herkes rahat etsin bizim bakkal amca devredin dedim...buyuk ihtimalle gulup silicektir maili...ne enaisiniz diye...cook tav oldumm Coook...uzmeyelim kendimizi tutulduk birkere ya kol kesip gidicez.yada beklemey devam edicez.icimizi de burda dokeriz gari...
Kendi adıma beklentim bilançoya yönelik değildi.1. Haftalıkta Rsi - Macd bariz Pu var ki bu tür hareketlerde ciddi yükseliş oluyor.İkincisi kağıt adese ile birebir aynı hareketleri yapıyor.Adese bilançosu daha açıklanmadı ama 1-2 hafta içinde açıklanacak.Hoş onda da bilanço olarak bundan farklı olacağını zannetmiyorum ama çeşitli forumlarda adese ile ilgili bazı söylentiler dolaşmakta ki ne kadar doğru bilemem.Kısaca sı bizim yukarıya gidecekse adese nedeniyle yapacak.ytd.
Üsdat adeseyle bizim kıyaslancak şey değiller. Adese kar açıklayabilir ve bu uyuza göre hem daha derin hem sert iniyor hem sert çıkıyor. Birbiryle paralel gidemezler bence. Bizim için en önemli şey bariz toplanıyor olması. Umarım pinti herif son hisseyi alana kadar böyle sürğndürmez
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çeşitli forumlarda ve investingte okuduğum kadarıyla adese için yabancı ortaklık veya satış sözleri sarf ediliyor ama ne kadar doğru yalan bilemem.ytd.
https://invst.ly/5l9er Bu da ikisinin arasındaki fiyat hareketlerinin benzerliği.ytd.
Dün ekran izlerken garanti tek başına alıcıyken 52 binlot ata 35 bin lotla satıcıydı.
Garanti 35 bin lot sattı 18 bin bıraktı ata 35 bin lotu geri alıp 18 binde artı gitti.
Garip bir durum . Ytd
Açılış biraz panik gibi olsada 8,05 destek olursa beklenti iyiye yorumlanabilir.
Yillardir yatirimcisini senin kadar yoran ve yipratan bir sirket daha yoktur sanirim...
İnsanı kanser eder bu. Bir süredir takip ediyorum. TOBO görünümü var alçalanı kırmış vs. alımlar güzel 8.32 kaç kez denedi tam kıracak derken hoop 8.00.
Gerçekten bu borsa bu ülke insanı ne çok yoruyor off yaa. Bıktım yaa.
Haftalıkta bir önceki yükseliş teki gibi yükselen üçgen görüntüsü mevcut.2-3 hafta içinde kırarsa 9.20 hedef olabilir.sabır.ytd
Mevcutta, gerçekleşirse 12 hedefli böyle bir üçgen de var fakat vadesi uzun... (Grafik haftalık olduğundan )
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...b58f9f5e1c.png
saldıkca salıyorlar...zaten hissede doğru duzgun kimse yoktu..alanlarda yuksekten alanlardı...arkadaş kim neden satıyor bu hisseyi daha fazla...
Herkes ....... çocuğu olamaz arkadaşlar.boşverin bu....... çocuğunun hissesini.oynasın dursun ....... çocuğu.