2,70 de 20 bin alıcı
2.71 de 13 bin alıcı
Printable View
2,70 de 20 bin alıcı
2.71 de 13 bin alıcı
2,70 de 31 bin alıcı bekliyor
tatlı şekilde aşağı satışa başlayanlar 2,70 ve 2,71 deki alışları görünce satışları durdurdular :)
10 bin hacim var .. al işte satan varsa satar arkadas. alıcı bekliyor.. kapatın ekranı bir süre
75 e çakıldı lanet kağıt...
Herkes kağıdına sahip çıksın şuanki suni fiyata aldanmayın küçük lotlarla fiyat değişikliğine üzülmeyin spek yok takılıyoruz lotların çoğu benim bende koymasam tahta çok cılız kalıyor kimse etkilenmesin ekranı kapatın gidin önceden de dediğim gibi temmuza kadar birşey beklemeyin herkese bol kazançlar tekkeyi bekleyen çorbayı içer arkadaşlar asla ytd selam ve dua ile ...
Spek sadece izliyor bizde kendi ipimizi çekiyoruz şuan spek yasak korkusu ile kıvranıyor birleşme haberinden önce bir yasak haberi ile sarsılmak istemiyor yoksa ralli dışında kalacak bunu istemiyor 2,70 ile 3,00 arasında 2 ay gezinir yasak kalmasına az bir zaman kala ralli başlar tabi öncesinde ERCİYES e dönüşmezsek tabi ama bildigim ve herkesin mütabık kaldığı tek şey enaz %200 olmadan durmayacaktır
drc78 hocam il disi tayinler acilmis
Bu arada SASA hareketlendi belki bizimkide unatır haline bir hareket oda yapar ne dersiniz zeytin kardeşim bir görüntü alsak rica etsem bakalım harita nasıl
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ec8eb71f6c.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür kardeşim 2,85 e satış yazan kardeşim haydi bırak inadı aç yolumuzu işimize bakalım SASA gidiyor şu mubarek günde kulaklarını çınlatma millete
Evet sayin drc78 satıştakileri çekseniz.biraz yol alsak.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
icimizdeki spekbulundu drc78 temmuza kadar bisey beklemeyin ben burdayim dio gozun aydin fero
Hay saolasın canım kardeşim be seni spek sanıyordum.😃
Artık spek herkesin sabrını denedin yol ver biz bize kaldık haydi inat etme şu mubarek günde en azından satışları çek ky kendi yolunu bulsun millet hisseye girmeye korkar oldu
narasin fero 2630 lotla kendimi spek sansam kendime pis pis güler sonra aglarim
ÖZBAL güvenli liman yatırım yapan mutlaka kazanacaktır.
YTD.
kağıtta hareket yok , bizimde forumda dilimize vurdu :party:
tek sıkıntı 2,85 teki emirler gibi çekseler birden rahatlayacak aslında ama
1 lotla hisseyi düşüren şeref yoksunu kim?
Şöyle göz ucuyla baktım bugün SASA ile aynı grafigi 2 saat gecikmeli çizmiş bakalım takip edecek mi öyle ise 2,85 zorlaması ve kırması gerek o zaman 2,90 aşılabilir ve devamı o tepki ile gelebilir
75te kac lot var
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eaf5b1beb4.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gsryadan % 8
dgklb den % 20
Hepsini senden alacaklarıma ekliyorum Özbal (ERCİYAS )
Dün MEKSA tahtanın içine etti buğün destek alıp yukarı sert çıkar demiştim ama yanıldık gerçi sabah demiştim bugünde iş çıkmayacak galiba diye ama olsun sahurdan iftarı bekler gibi bekliyoruz seni ERCİYES zaman bol sadece sıkıntı biraz hareket olsa iyi olurdu neyse o günlerde gelecek sabreden derviş üç vakte muradına ermiş bakalım yarın ne hava çalacak aşagıya kafasını çevirdi yine gerçi arkadaşlar baraj kurdular ama bakalım
Bir zamanlar ETİLER i takip ederdim oda bunun gibi iki ileri bir geri yukarı tırmandı o zamanlar oda bu fiyatlarda idi şimdi 14,00 civarı galiba hayırlısı demek sabretmek lazım önemli olan dogru hissede olman bence tam yerindeyiz
rica etsem arkadaşlardan görüntü alabilirsek bakalım alt kademeler mi üst kademeler mi doluyor
Ek 4482
derinlik