Ayı görünümlü boğalar vardı cuma günü
Printable View
Ayı görünümlü boğalar vardı cuma günü
Takas paylaşabilir misiniz arkadaşlar?
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Islem hacmi dusuk.....kademeleei paylasabilecek arkadas varmı
Kimseler kalmadi galiba kademeleri paylasabilecek arkadas varmı. ..
ostim esnafına akıl fikir verenlerin yönettiği şirkete bakın yerlerde sürünüyor.
https://i.hizliresim.com/dOPY67.png
1.57 geçilirse 1.64 gösterebilir.
bunların hepsi çakal sürüsü..silme o.çocuğu..
daha önce ihale lehimize sonuçlanmamıştır demiştin.kazanamadığın ihaleyi tekrar tekrar gönderiyorsun.
onca güzel haber varken hiç birini göndermiyorsun.
13.25 ocakta teslimatlar yapılacak demiştin teslimatlar yapıldı mı ?
bina kullanım izni alınacak demiiştin alındı mı ?
5 ay önce satışların %41 gerçekleşti demiştin
son durum nedir..ky bilgilendirmiyorsun.
bir gün sizden de hesap sorulur bu devran böyle gitmez.
Bilanço bu hafta gelir, bakalım nasıl bir oyun var
kimseyi korkutamazlar...
15 şubat biliyordum, kusura bakmayın. Hocam artık endişelenmeye başlıyorum,
Yok artık 1.47 nedir
bu tahtanın sahibi ky dostu değil.yönetimde haber üretemeyerek küçük yatırımcının soyulmasına göz yumuyor.suça ortak oluyor.
ky korumak vicdan meselesidir.oda bunlarda yok.
bedellinin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen yükselmemesi, yeni para girişi olmayışı, yatırımcı gelmeyişi ,
yönetime olan güvensizlikten kaynaklanıyor.
vitrinin değişmesi lazım.
hisse üzerinde oynanan bu oyunu biz değil yönetimin bozması lazım.
ne demek biz müdahale edemiyoruz.
ky korumak sizin göreviniz değil mi..?
hisse negatif ayrışırken sorumlusu piyasa demek. sizi sorumluluktan kurtarmaz.
adam hesabına almadığınız ky sizi en zor gününüzde bedelliye katılarak kurtaranlar değil mi..
taşa söylesem taştan ses çıkardı ama bunlardan çıkmıyor.
siz batsanız size yine ky üzülecek o koruduğunuz sipek değil.
İşin içinde Orhan Aydın var.
Geçenlerdeki arsa haberinin üzerine yattılar. Normalde herkes en az iki tavanlık haber diyordu. Hala yatıyor ama ben unutmadım ve unutmayacağım!
https://resmim.net/f/zlDtzG.png
21 aralıktan beri düşenin altında kapanış yapmadı.yarın muhtemelen tepki verecektir.
dow un artı kapatması...doların düşmesi...bistin gaplı açması...
bu hisseye hiç bir etkisi yok...en kötüsü de bu...
yarın borsa 1500 puan yükselir bunun ne yapacağı belirsiz...
Ha şunu bileydin hocam...
Bu hissede teknikmiş, grafikmiş, istatistikmiş, hepsi hikaye :) Tamamen şans, takip ettiğim kadarıyla ne yapacağı o kadar belirsiz bir kağıt ki, hatta şirket değil sahipsiz bir vakıf gibi, ortada adam akıllı gidişata yada faaliyetlere ilişkin elle tutulur net bilgi olmadığı gibi, ahbap çavuş ilişkisi ile zararda olan farklı şirketlere iştirak edilerek kaynak aktarıldığı ve bilerek OSTİM e zarar ettirildiğine ilişkin dedikodular var. Kime neye inanılacağı belirsiz, yönetici kademesinin dedikoduların önüne geçmek maksatlı ortaya koyabildiği ne bir açıklama ne bir irade var... Anlayacağınız sahipsiz kalmış bir işletme görüntüsünden başka birşey yok ortada...
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Flnasal borçlar ve dönemsel maliyetleri hala çok yüksek. Azaltılması için likit girişi gerek
Şimdilik projesi bitmek üzere olan ostim inşaat projesinde satış oranı düşük görünüyor. Projede 2018 da ünite satış performansı önemli
İştlrak şirketi Kızılcahamam akasya yatırım inşaatın şşrkete hiç bir dönemsel katkısı yok. Pasif bir varlık. %34 lük hissesinin diğer hakim ortaklara satılarak burdan nakit kaynağı edilmesinin yolları aranması ortaklığa önemli katkı sağlar
Birde Irak taki trafo tahüüt işleri tamamlanmasının ertelendiği konusunda tekrar bildirim geldi ve yeni bir tahmini bitiş tarihi verilmedi, hala herşey askıda ve tamamlanıp alacakların tahsilatı hala soru işareti., bu işleri tamamlayıp şüpheli alacak borç olaylarının giderilip herseyin netleşmesi gerek.
sayın 1prometheus....
satışların şuanda %45 i tamamlanmış durumda.en fazla %70 i satılacak.kalanı kiraya verilecek.
ostim prestij 4+2 bloktan oluşuyor...
4 bloğun 2 si şirketin ikisi yapan firmanın
şirket 2 bloktan 115 milyon tl gelir bekliyor.
sanırım buraya kadar anlaşıldı....
diğer iki bilok ise biri vakfın diğeri yapan firmanın.Vakıf ister üniversite yapsın isterse satsın.bizi hiç ilgilendirmiyor.
yönetimin en büyük hatası...
şirket ostim finans merkezinin %50 sine sahipti. ostim prestij yatırımına güvenerek diger yarısını sonradan satın aldı ...
burada kar mı etti zarar mı etti tartışılabilir.bana göre zarar etti.böyle bir hata yapmasaydı şimdi ostim prestijin %50 si hiç borcu olmadan onun olacaktı.
ve önemli kira gelirlerine sahip olacaktı.
borsanın en kötü hissesini seçerseniz borsa yükselirken ekran kapatırsın.
ölü topragını at üzerinden yürü git inan bana tutan olmaz sahıp yok spek falanda yalan işi bilen küçük spek bile alır götürür kagıdı bu derece başı boş
Kasada maaş almaya para kalmadığı için bedelli yapmışlar. Aldıkları maaşı bile bize ödedtirdiler.
Çoştarlıkta üstüne yok ellere hekim .............
eger hak hukuk varsa bunlar can bile veremez.
İşlem Hacmine gel... Şaka gibi.. Benim cari hesabımda daha çok hareket var.. [emoji15]
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sesssiz takas paylaşabilecek yok mu
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar merhaba;
Ostim Teknoloji A.Ş ile bu şirketin bir bağı varmıdır. Savunma sanayi ile ilgli haberler var
İnternette iki sayfayı da ziyaret ettiğimizde bizim genel müdür ü görüyoruz.
LG-K350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne gibi haber var anlamadım bende
son durumu teknik olarak paylaşabilecek bir babayiğit varmi acaba??
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.google.com.tr/amp/s/m.sa...reve-hazir/amp
Teknik olarak düşen bantta, sahipsizmiş gibi seyrediyor ancak yukarıdaki haber hissenin seyrini yukarı yönde değiştirebilir.
Bu ostim O ostimmi acaba
Bizim ostimin genel müdürü o açıklamaları yapan kişi. Eger o ostim bizim ostim ise vay anam vay.... Ytd.