Ben 1-2 destinasyon denedim olmadı, belki birilerinin işine yarar!
THY Uçak biletini YARI FİYATINA satın alma yöntemi!
https://www.youtube.com/watch?v=lu-3nzjRQPA
Printable View
Ben 1-2 destinasyon denedim olmadı, belki birilerinin işine yarar!
THY Uçak biletini YARI FİYATINA satın alma yöntemi!
https://www.youtube.com/watch?v=lu-3nzjRQPA
83.50 -85.50 arası sıkışıyor saatlikte..
https://i.resimyukle.xyz/xybc2U.png
DOW ve DAX'ın sorunsuz olması normal..ancak diğerlerinde öyle değil..
Bugünkü global şartlarda para nereye gidebilir diye düşündüğünüzde, neden DOW ve DAX'da (şimdilik) sorun olmadığı ortaya çıkar..benzer şekilde gelişmiş ülke tahvillerinede bakılabilir..Alıntı:
Küresel piyasalar 'mum'a döndü
Küresel piyasalarda yatırımcılar, tahvil piyasasındaki çalkalanma, ticaret savaşı endişeleri ve jeopolitik riskler nedeniyle zor bir yıl deneyimlerken, ocak sonundan mayıs bitimine kadar dünya borsalarının değeri 4,2 trilyon dolar eridi.
Esasen global ölçekte bir sorun olduğu belli..belkide başlangıcıdır, kimbilir..selamlar..
ATM hep gıcır para veriyor paralar eskidi galiba:oleyo:
Dolaşımdaki para azaldıysa(insanlar harcamayı azalttıysa) MB para arzını artırmış olabilir...
Buda yeni para basımı ve dolaşıma gıcır para sürmek demek...
Yani piyasada nakit sıkışıklığı var demek...
Talep/tüketim halen güçlü diyorlar ama benim duyumlarım biraz farklı...
Bazı sektörlerde yaprak kımıldamıyormuş...
Beni kandıramazlar...
Ben kül yutmam...
saygılar/başarılar
Yoncada yabancı payı 74 den 69 a inmiş
4.85 kırar sert yukarı vurursa
flama var
fibonacci hedefi belli
Sabahtan yana bir gozum ALKA da bir gözüm Yoncada, iki gözüm dolarda
Yoncayi basar basmaz tasi taragi topladım kactim. Alkadan aldigim lirslari Benjamin yaptim.
Döndü mü, donecek mi derken diş birakmadi :) %100 dolara devam... Kacanin anasi aglamazmis Biste zopa bitmedi anlasilan
Halkın bankasına bir saldırı var galiba nereden alıcı bulurlarsa veriyorlar...
Haziran ayında bütçe 25,6 milyar lira açık verdi. Önceki yılın aynı dönemine göre yarı yarıya artış kaydedildi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2017 yılı Haziran ayında 13,7 milyar TL açık veren bütçe, 2018 yılı Haziran ayında 25,6 milyar TL açık verdi.
Aynı dönemde faiz dışı açık 23,2 milyar TL faiz dışı açık verildi. 2017 yılı Haziran ayında 12,5 milyar TL faiz dışı açık verilmişti.
http://www.businessht.com.tr/ekonomi...ira-acik-verdi
Tahminim çok beklemeyeceksiniz.
Bist de bankalara kan doğramaya deva ediyorlar. Daha geçen hafta Bloomberg`in tikli keli YKB sermaye arttırdı alım için iyidir falan diyordu da bu kan doğrayıcılar iyiden falan pek anlamıyor tüm bankalara toplu basıp gidiyorlar. :kahkah:
Cuma’ya 4.70 altına gelecek bence.
Bankacılık endeksi yerlerde sürünüyor. Sınai Endeksi Bankalar endeksini geçti.
Halkbank forumunda adamın biri zararım 1500 Tl demiş adamın bir anasına küfretmedikeleri kalmış. Vay efendim sen dalgamı geçiyorsun , bizim zarar on binlerle ifade ediliyor sen nasıl zararım 1500 Tl desin falan.. Valla ben borsadaki kadar ruh hastası insanı başka hiç bir yatırım aracında görmedim.
BREAKING: Putin says the Cold War is over and that US and Russia need to work together...
Hadi bakalım hayırlısı...Demokrasiyi birlikte getirmeye kalkmayın da.!!!
ikimizde ahmaklık yaptık diyo trump
bunlar birleşirse dünyanın anasını bellerler
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, benzin'e gece yarısından sonra geçerli olmak üzere 12 kuruşluk bir zam yapılacağı belirtildi. Yeni gelen zam ÖTV'nin aynı oranda indirilmesiyle pompa fiyatlarına yansımayacak.”
Ayhan Başkan işi biliyor👍👍
Investing.com - IMF büyüme raporunu açıkladı. Rapora göre;
Küresel büyüme beklentisi %3,9 ile sabit tutuldu ve daha önceki raporda yer alan artan ticaret geriliminin küresel büyüme için risk oluşturduğu görüşü korundu.
IMF, Türkiye için 2018 büyüme beklentisini %4,4'ten %4,2'ye düşürdü.
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, ise Küresel Makro Görünüm 2018-2019 raporu Mayıs güncellemesinde Türkiye’nin 2018 yılına ait büyüme tahmini %4,0’ten %2,5’e, gelecek yıla ait tahminini ise %3,5’ten %2,0’ye indirmişti.
Türkiye’yi yakından izlediklerini açıklayan S&P ise, karar almak için erken olduğunu, ancak yeni kabine ve politikaların yaratacağı etkiye göre değerlendireceklerini açıklamıştı.
Fitch, Cuma günü Türkiye’nin BB+ olan uzun dönem yabancı para cinsinden kredi notunu BB’ye düşürürken not görünümünü de ‘durağan’dan ‘negatif’e indirdi. Fitch, gerekçe olarak bozulan ekonomik göstergeler ve reformlardaki belirsizliğe dikkat çekerken cari açıkta artış ve büyümede de düşüş beklediklerini belirtti.
Moody’s, bugün açıkladığı raporda Türkiye bankalarının sorunlu kredilerindeki artışın bankaların kredi notu açısından negatif olduğunu belirtti. Açıklamada, liradaki zayıflama, ekonomideki yavaşlama ve TCMB'nin faiz artışlarının bankaların sorunlu kredi oranlarını yükselteceğine dikkat çekilirken sorunlu kredilerin önümüzdeki 12-18 aylık süre içerisinde %4'ün üzerine çıkmasının beklendiği ifade edildi.
BDDK destekli ne kadar makyaj atsalar da bankaların önümüzdeki yıllarda bilançolarında göstermek istemedikleri mızrak çuval misali açığa çıkacak....Bedelli sermaye artırımı ile kasanın tekrar dolması lazım aksi halde işler iyice sarpa sarar.......
Borsada en tahminim 73 endex .......Bankalara gömüş devam edere orada bile durmayabiliriz... Tekeripatlamış kamyon misali uzun vadelibir AYI mız olur :kahkah: