Bu genel bir kuraldır kazanamıyorsan kaybetmemek da bir başarıdır
Printable View
Bu genel bir kuraldır kazanamıyorsan kaybetmemek da bir başarıdır
Çok agresif bir gündü yüksek 22.58 düşük 18.70 kapanış 20.00 bölünmemiş haliyle yaklaşık 29.50 TL dir
Alyatçı hatip ağa yok mu
Para ,menfaat sen nelere kadirmissin :rtfm:
Vatan ,bayrak ,bozkurt ,devlet ,millet edebiyatı yapan Twitter Şeyhi ve müritleri dün coronavirus açıklaması yapan Türkiye min bakanlarına yetkilileri ne verdi veristirdi.:rules:
Bu gece ise SİYONİST TRUMP a övgüler dizip "Guzel bir açıklama yap 03:00 " diyorlar .Dua ediyorlar Trump ekonomik önlem alsın diye :rules:
YORUMSUZ :rules:
Hubvc 16.00 tabanda 52784 lot satıcı var
Alyatçı //// Hatip ağa ne dersiniz genel duruma
Agalarim mal alanlar çok düştü diye BALON HİSSE almasın.
Bilancosuna göre UCUZ SİRKETLERİN hisselerinden alın.
Birçok hisse çok ucuz su an.Ama balon olup ederi çok düşük olan hisselerden almayın.
Yatırım danismanlarinixa sorun hangi hisseler UCUZ diye .
TWİTTER SARLATANİ PAZARAMACİ SEYHLERDEN uzak durun.
Birçok SPEK BATTİ su 3-5 un içinde .Kredili mal taşıyan binlerce kişi battı bu 1 haftada .
Dünya piyssalarinda binlerce spekülatör batti son bir haftada .
15 gün önce dediniz ya bir çok kişi 3 ayda kazandığını yakın zamanda kaybedecek doğru çıktı iyiki kenara çekilmişimSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garip bir durum SPK buna sağlam ceza veremedi adam satmayın diyor stoploss yapanlar canını kurtardı 12 TL'yi gören tahta 5 TL SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün Hubvc de fena çarpıldım düşük taban14.40 ı gördü yüksek 16.35 şimdi 15.24 eski fiyata göre 22.36 dırr
Hatip ağa ben bunun basit bir grip ve basit bir virüs olduğuna inanmıyorum artık bu kadar basit ve geçici bir şey olsaydı dünya bu kadar çalkalanmazdı
Bir cisim yaklaşıyor sanki[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hubvc 15.63X1.5= 23.44-0,50= 22.94 e tekabül ediyor fiyatı.
Alyatçı////// Hatipağa birşeyler yazın yahu
Endex 2 düşse hisseler 10 düşüyor elinde nakit olup kenarda bekleyen için bütün fırsat ama bu aralar değil
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hubvc 14.07 tabandan kapattı. 119.392 lot satıcı ve 149 emir var.
Sayin Borsa1988, gün içerisinde arada tabandan yukarı hareketlendi . Sebebi tüm satışların çizilmesi mi emir iptalleri mıdır?
Birde yarın için bir beklenti var mıdır ?
Bence yukarıya doğru hareket etmeye çalışması endeksin toparlanmasına bağlı idi ama her defasında taban olmak istedi. Endeksin toparlanmasına rağmen tabanı çözmedi. Derin in tüm hisseleri agresifli idi bugün. Naten Oylum Tire Tknsa Rysas Rygyo ve Hubvc çoğu taban veya tabana yakın kapattı. Yarına ne olacağını kestirebilmek çok zor bunu spekten başka kimse bilemez inş yukarı çıkarda KY zarar etmez. Bu Hubvc kendi de speğide acayip.
Hubvc kapanış 12.67x1.5=19-0,5(bedelli parası= 18.50 ye denk geliyor. İnş mal boşaltmıyorlardır yoksa durum çok vahim olur. KY nın çoğu 40 ve üzeri maliyetlenmiş. Oylum da taban bence KY panik olmasın diye rysas ı taban yapmadılar. Hayırlısı olsun inş. KY zarar etmez. YTD
Bu senedin beklentisi ne arkadaslar
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meteor gibi düşüyor.[emoji848]
Alyatçı/////Hatip ağa neredesiniz
Kesinlikle yanlış anlaşılmasın, düşer demiyorum... ancak, düşerse 10 lu rakamlardan döner diye düşünüyorum...teknik sınırları gösterir, oraya gider gitmez o ayrı...
Kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
Yazık oldu. Derinhisse diye birisi birçok hissede tarihin en büyük kazigini attılar. İnşallah 2-3 sene içinde zararlar cikar
Kafası olmayan oynamasın arkadaş...
Doğruları yazınca birilerinin avukatı gibi addedebilirler....Ama kimse kimseye çamur atmasın, aklını kullansın herkes...
3 den 50 ye giderken oohhh ne ala düşerken kazıkladı....
Affedersiniz ama aklını kiraya verip sonra da şikayet etmek olmaz..
Yatırım tavsiyesi olamaz, kendi düşüncelerimdir...
Gedık ve Gyhol tavan demek orada KY yok veya çok az. investig te o kadar yazan varki Hubvc de KY çok
TE 14.41 taban -55415 lot satışta
Grubun bütün hisselerini aynı anda taban yapmıyorlar ki dikkat çekmesin diye şimdilik Tıre Oylum naten taban veya tabana yakınlar
Hubvc kapanış 11.41 x 1.5 = 17.11 -0.5 (bedelli parası) = 16.61 e denk geliyor fiyatı
Ne diyorsunuz ortaklar, yarın 10,27’ye ( eski fiyat 14,95’e ) değdirip en azından düşüşü bitirip yataya sarar mı
Bunun dibi kaç[emoji848]
Dibi 11.41 e göre yıllık 1.40
Alyatçı ///// Hatipağa neredesiniz
Hubvc Düşük 11.69 yüksek tavanı gördü 12.55. kapanış 12.40 x 1.5 =18.60 - 0.5 = 18.10 tekabül ediyor.
Ne diyeyim Ağam .Sabancilar TEKNOSA hissesi satip Akbank aldı.Reysas ta yabancı ortak yüklü mal satti.Hubvc de patronlar sattı hissenin %75 e yakını KÜÇÜK YATIRIMCININ oldu.Oylum %200 bedelli patlattı .
Panda Ayhan a sovduk yıllarca .Artık şimdi PONZİ ÖNDER e sovuluyor artık.
Bizim Adana da bir laf vardır ."S...len a...ın davası olmaz" diye .
Hubvc de de artık 60 ay taşıyacak arkadaşlara Allah sabır versin.
https://mobile.twitter.com/AttilaKok...50549763874816 Işte Attila Köksal da twitter hesabından hubvc yi de grafikle yazmış .Bunun gibi çok var demiş .Işık Okte bloomberght de 2 gün önce dalga geçti."Ky bizim gibi uzmanları dinlemiyor. 150bin takipçisi olanın adını bile duymadığımız 1 den 50 ye giden hissesini alıyor .O hissenin ismini herkes biliyor çok sığ bir hisseydi .Yıllarca dovunecekler " dedi ve güldü .Cüneyt Paksoy ,Tuncay Tirsuci ,Tufan Turenc ayrı günlerde hep uyardı bu hisse başta olmak üzere PONZI ÖNDER in hisseleri konusunda .
Ben artik HUBVC ye VURKAC için bile girmem .Ben kazanacağımı kazandım .Herkese eyvallah :wave: