hala investing isimli sitede hisse pazarlamaya çalışıyorlar. 041 e alış girmiş vermiyormuş. maliyet düşürmek için son fırsatlarmış. acaba inanıp alan varmıki
Printable View
hala investing isimli sitede hisse pazarlamaya çalışıyorlar. 041 e alış girmiş vermiyormuş. maliyet düşürmek için son fırsatlarmış. acaba inanıp alan varmıki
Fjcjckgogoyhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...239793a85d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f68229b612.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...61749a6fd4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e15f02dc9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b5353dfce1.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önceki sayfalarda paylaştığım grafik ve yorumumda değişen bişey yok arkadaşlar...
Sadece ilave olarak şunu söyleyebilirim, günlükte ters bayrak formasyonu var, hedefide 0,32 olarak çıkıyor..
Orayı gösterirmi bilemem ama ben bunun bir oyun olduğunu düşünüyorum, sabreden iyi kazanç elde edebilir...
Malda olan arkadaşlar bu seviyelere gelmiş tahtada sabretmekten başka çaresi yok, allah sabır versin...
Yeni alacak arkadaşlarda acele etmesin, alırkende batarsada batsın diyeceği rakamlarla girsin derim...
Zira şuan dip çalışması oluşuyor gibi gözüküyor ama henüz erken, bence bir sorti daha yapacak...
Birde istediği malı toplamadan yukarı sürmez, bununda zamanını biz bilemeyiz...
Sabrın sonu selamet gibi gözüküyor...
Kalın sağlıcakla
merhaba arkadaşlar
ayrılma hakkı için dava bireysel olarak asliye ticaret mahkemesine açılıyormuş. ayrıca savcılığa dolandırıcılıktan suç duyurusu yapabiliyormuşuz. aranızda dava açan var mı? varsa dilekçe örneği paylaşabilir mi?
ankara dan sinan bey şu an dava açma aşamasında.
sizden dayanışma bekliyor. telefonu 0 532 777 9146
telefon numarasını kaydettim rehberime. 1.16 maliyet ile 41 bin küsür lot var bende. bir süre daha bekliycem. duruma göre sinan bey ile irtibat kurabilirim. ben şu özdoğan grup ile iletişim kuramadım. özkar gıdanın bağlı olduğu ana firma. internet sayfalarında görünene bakar isek devasa bir kuruluş. bir çok sektörde faaliyetleri var. lakin bir tane tel no var. onuda cevap veren çalışan yok. ankarada ikamet eden bir arkadaşımız bu işi yerinde özdoğan grup ile yüz yüze görüşüp netleştirebilirmi. en azından alyag ile bir devam eden süreçleri varmıymış
arkadaşlar burada mgdur olan biz yatırımcılarız herkes spk ya dilekce yazsın ben yazdım yeni fabrıka alınmadan neden onay verdıgını şirketin içinin bosaltılamya calısıldıgını gelen paranın temdit edililerek el konulması şirketi uyararak neden hiç acıklamam yapmadıgını sormasını istedim bakalım ne cevap vercekler bu işte spk nında suclu oldugunu yazdım
YATIRIMCI İLİŞKİLERİNE mail attım...
İyi günler.Ben sizin şirketinizin yatırımcısyım.Aydın ilindeki arazi alımı,işi nasıl gidiyor.4 ay olacak,halen anlaşılmadı mı?Bu kadar uzar mı?Rakam belli ,niye imzalar atılmıyor?Teşekkürler.
Şimdi de telefonla aradım.Bir bayan çıktı,durumu anlattım.Bu konuyla Murat Bey ilgileneniyor dedi,şu an yok dedi,Yarım saat sonra tekrar arayın gelirse görüşürsünüz dedi...
Bende aradim hocam sekreter cikti yeni ofise gectik telefonlari yeni baglattik diyor murat beyle gorusturecekti yerinde deilmis bi yarim saat sonra yine arayiniz dedi bakalim. Kadinin ses tonu biraz lakayit biraz herseden haberdar gibi suda varki bi iyimserlik kokusuda mevcut..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pistiii..
Aynen
Özdoğan grubunun telefonlarında YİNEEEEE tık yok.hayali,naylon şirket mi bu be...:wu:
Murat beyle gorustum. Oncelikle sirasiyla anlatayim. Her halukarda fabrika alacagiz diyor ofiste oturmayla bu is olmaz diyor sonucta uretime dayali bir sirketiz diyor. Onumuzdeki haftalara dogru haberler gelebilirmis. Bedelli konusundada 1 lira nominal degerden yapilir fakat spk.ya basvuru sureci oranin verecegi cevap falan onemli diyor bedelli net deil basvuru yok daha. 1.14 fiyat ve 068 fiyat ayrilma hakki icinde 2017 daki fiyat uzerinden spk yla bir iletisim anlasmazligi soz konusu diyor yoneticilerimiz bununla alakali bir pozusyonu yok fakat uasal olarak yatirimcilarin spk.ninda belirttigi gibi dava acma haklari saklidir diyor. Fabrika alinip uretime gecince tekrardan ana pazara geceriz diyor. Bukadar Y.T.D..
Yani arkadaslar bekleeyeculk insallah uzun surmez
Ben de görüştüm.Ben sadece Aydın ili olayını sordum.Arazi üzerinde fizibilite çALIŞMLARI DEVAM EDİYOR DİYOR.4 AYDIR NİYE UZADI dedim...eğer diğer satış gerçekleşmese,pürüzler çıksaydı o yüzden sıkıntıya düşerdik.o yüzden satışın gerçekleşmesini bekledik dedi..mutlaka alınacak dedi...izmirdeki ürün yelpazesinin yanına ,zeytinyağı da ilave olacakmış.
Grubun en dandik hisselerinden atsyh 1 hafta içinde 0.20 'den 0.39 oldu alyag yakaladı.
Bizim uyuz eşşek amiral gemi olacağına yüz karası oldu iyice:(
Ytd
Ivıhojojojıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...defc843a77.jpg
40 ta eşleşiyor şimdilik...
40-41 oldu...anlaşılan telefon konuşmalarının buraya etkisi olmuş....
Vadisi ccyuv6https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...914e54cacc.jpg
şimdi 39-40 çalıştı ,tekrar 40-41 oldu...vay be...hüplettiler,gümlettiler...
batan geminin malları bitiyor mu????
Bugun krsan daki ayrilma hakki haberini gorunce aklimda su olustu yeni bir fabrika alim haberi ile mevcut sirket sermayeseni tam bilmemek ile beraber sermaye uzerinde etkisi olacagindan krsan da bugun acikladiklari gibi tekrar ayrilma hakki gundeme gelebilir. Bunun icin de krsan daki ornek gibi son 1 aylik ort. Alabilirler bu yuzden gunleri sayiyor olabilirler. Olasi bir fabrika alim haberi icin. Bedelliyi de fiyat in dusuk kalmasi icin kapa aciklamis olabilirler
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
atsyh bugün yine tavan 0.46 oldu.
Bu bir masa bir sandalye şirketiniz bile alyag ı yakalayıp geçti.
Eseriniz ile ne kadar gurur duysanız azdır çelik görünümlü plastik kardeşler.
Ytd
Ulan adam gibi bi haber geldi zannettik meger sirket adresiymis sizin ....adresinize...
Tahtacılar yukarı fiyatlardan kucaklara döktüklerini en kolay ve en ucuza YİP pazarından geri toplarlar
Önce YİP pazarında en düşük fiyattan en kolay şekilde hisseler toplanır.
Sonra yukarı çıkarılır ve yip pazarından üst pazar çıkmak için gereken aksiyonlara başlanır.
Hedeflenen miktar hisse yip toplanamadıka hisse yip sürünmeye devam eder. Yurdum borsası düzeneği böyle maalesef.
Bu borsa uzmanı mübarekler ne şansız patronlar değil mi!!
Yönetimini ele aldıkları her şirket hissesi zamanla birer birer YİP pazarıına yuvarlanmış. Ama bu hisseler YİP pazarına yuvarlanmadan önce iyi yükseliş yapmışlar yüksek fiyatlardan iyi hacimler yapmışlar.
ATSYH, ARTI, KRSAN, ETİLR, ALYAĞ hangisine el atmışlarsa, hepsinin başı sonu aynı. Başı muhteşem, Sonu YİP pazarı:)
Alyağ 6 yıldır yönetimlerinde, zaman zanan büyük beklentiler oluşturan basın yayına harika yönetici demeçleri ile şirket bildirimleri olmuş, bununla birlikte hissede iyi hareketler yüksek hacimler oluşmuş ama tarihi boyunca şirket ne kar yapmış ne kar dağıtmış, hep özsernaye eritmiş. Bu yağ piyasası yıllardır bunkadar kötümü? Diğer yağ fabrikaları da yıllardır hep zarar ziyan mı çalışıyor acaba?
Aldık atık kenarda dursun ..ben sizin kadar karamsar degilim .. zamanlama erken olabilir .. ama gelecekte nuriş mecburen birseyler yapacak .. kasada para var ..hadi diyelim bilancolarla oynadi ki isterse oynar parayi yok etti ..borsadaki borcsuz sirketin herzaman bir ederi vardir .. önemli olan nurişin yapmayı istemesi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasada para var mı? Sermayemiz en son 105 milyona çıkartılmıştı. Göreceğiz bakalım bilançoda kaç paramız var. Ödeme planına göre aldığı paralarla borç kapattı yanlış bilmiyorsam. Geri kalan kısmı da taksit taksit alacak. Yeni fabrikayı nasıl alacak? Bankadan kredi mi kullanacak? Düşük faizle çekilen eski kredileri kapattık şimdi yüksek faizle geri kredi mi kullanacağız? Tabi bankalar da verirse. Bedelli yapmak zorunda bence. Ya da izin alabilirse tahsisli yapabilir. Ky bu sartlar altinda bedelliye katilmaz. Bilanco da göreceğiz ne kadar nakit var ne kadar alacak var. Ben durumun pek parlak olduğunu sanmıyorum. Ytd.
https://i.hizliresim.com/y6VAmN.jpg
aylık takas.