https://i.hizliresim.com/o66d09.jpg
Printable View
sn arost güniçi takas alabilirmıyız??
2.25 i kırdırmazlar baksana yığmıs malı amk cocugu
Walla ayhan bana özelden ulas ı sat luks e gec dio ne diorsunuz arkdaslar bigborsa da satmıs
Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
Walla ayhan bana özelden ulas ı sat luks e gec dio ne diorsunuz arkdaslar bigborsa da satmıs
sat o zaman..ne duruyorsun..
attığı mesajı buraya at bi görelim...
2.08 i test ediyor aşağı kırmazsa marsa mı gider..
O kdr tasıdık simdi sat dio amk böle iş mi olur ama bu sefer dinlemicem bi boklae dönüo satmıcam
Ek 9803Buyrun sn tarkank
Sabah yazmıstı twitter da biri 2.25 gecmezse dünkü kapanısa gelir die way amk nasıl da gelicek dünkü kapanısa nasıl olucak bu satten sonra bilgisi olan var mı ayhan ve bigborsa kagıtta yok hepimiz ky basbasa kaldık kagot bekli böle daha rahat hareket eder
arkadaşlar uluundada bigborsa aynını yapyı hedefi 280 gösterip 220 de ben sattım dedi uluun biraz buralarda gezindi sonra uçak oldu... bigborsa hep bunu yapıyor
Aslında ii oldu kagıt el deistirdi yeni girenlerin maliyet 2.15 ve civarı belki daha üstü. Birazda onlarla taşıyalım kagıdı belki önü acılıe
Açıkçası endişelenmeye başladım ben yavaştan
3-4 sayfa önceki mesajımın çıktısını alıp herkes assın duvarına ..Birileri haykırıyorsa al al diye.....ytd
Yükselen trend kanal tepesi 2,18 idi, günlük buranın üstünde kaparsa iyi, yoksa kar satışları illa ki gelecektir...ytd
farkettinizmi dolarla beraber yükseliyor beraber düşüyor...seans başında dolar yükseliş trendinde olduğu için yukarı bekliyorum 2,18 garanti gelir ama orayı geçmesi lazım...
Şimdi bu citi ye ne demeli
Nasıl okumali
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kuvetle muhtemel taban kapatabilir bugün mal dağıtımı bittinden sonra sert tabana sürebilir heran şuan çok güzel dağıtılıyor ma inş yanılırım ama çok sıkıntılıl asla ytd dir
Taban kapatabilir demek spekülasyondur....ytd
Gelen kar belli. Bir ky satıp çıktı diye koskoca şirket bu kadar karla birlikte taban yapacak değil herhalde. Taban da yapsa satmıyoruz.
yedire yedire ne güzel indirmişler
Ne oldu böyle bizim uyuz yine fakemi attı...güniçi takas alabilirmıyız??
daha da bigborsayı araki bulasın :) buraya uğramaz artık
Ayhan twitter da whatsabda face de ckın cıkın die basbas bağırdı lükse gecirdi hepsini dakko olayı bitti bölece dedi. Ancak patronu bedelsize ikna edersem o zmn bakarım dio bir iki ay 1.85-2 arası dolasır dio saka gibi amk
17 kasımda 3,33 olacak diyen bir ****** oğlu ****** vardı nerde o ******...
takas alabilirmıyız gençler kım basıyor malı??
ben bu topiktekileri uyardım daha önce ama 1 hafta ceza aldım yönetimden...yazık yaaaa gerçekten çok üzgünüm,şu adama inanmayın kendi yatırım kararlarınızı kendiniz verin