Daha önce yaptığı 2.72 zirvesinden sonra 2.10lara çekilme 3.24 zirvesinden sonra 2.60lara çekilme şimdi de 3.57 zirvesinden sonra 2.70lere çekilme adese ezberleri boz artık bu sefer git ve geri gelme bu fiyatlara
Printable View
Daha önce yaptığı 2.72 zirvesinden sonra 2.10lara çekilme 3.24 zirvesinden sonra 2.60lara çekilme şimdi de 3.57 zirvesinden sonra 2.70lere çekilme adese ezberleri boz artık bu sefer git ve geri gelme bu fiyatlara
Alış ve satış kademelerine çok fazla mal koyup bir süre sonra kaldırıyorlar. Ne oyun dönüyor bakalım, bekleyip göreceğiz.
Beceriksiz herifler bi dükkanı çeviremediler. Kirayla geçinen emekli emmiler gibi, kontrat doldurup rahat ederiz düşüncesindeler. Gyocu aktif (!) işadamları
İttifaka yıllarca güvendim, arkasında durdum. Lan, insan varlık sebebini yok edermi ya ? Ya bu ne hazır ekmek düşmanı ziyankar evlatlıktır? Migrosa verin bari şarap reyonu açsın da rahmetli Seyit Buğa mezarında ters dönsün, tam olsun. Tövbe...
2,81 üzerine atmali
İttifk holding in bedelliiden sağladığı fon 1 milyarlık finans borçları için çok düşük, ancak kısa dönemli borçları cevirir bir süre. ayrıca adeseye de yüklü borcu var.
Adese ittfk tan alacakları tahsil eder, market satışlarından iyi miktar nakit sağlarsa bedelliye ihtiyac duymayabilir. Ama Seha yapı ile bir birleşme ittfk ile Adese nin finasal yapısını çok değiştirebilir ( birini pozitif birine begatif şekilde).
Bedelli söz konusu olursa ve Seha yapı ile birlrşme düşünülüyorsada, birleşme sonrası yapılır sanırım.
Olasılıklar
Once market satisi haberi
Sonra kredilerin kapatilarak gayrimenkullerin geri alınması haberi gelmeli
2,92-2,99 bosluk var
Market satışıyla(devriyle)ilgili görüşmelere başladık haberi..!
Bankalara olan borçların ödendigiyle ilgili kap haberi..!
Faaliyet değişikliği(gyo) haberi..!
Belki çağrı haberi..!
Beklenti çok..!
Beklemeye devam..!
Bir kaç spekülatif adamlar olmayaydı çoktan sıraya girmişti millet..!
Ytd
Sn. Serdarkazancı hissenin düşeni kırdığı gözüküyor. Kayıtlı sermaye tavanı artırımıyla ilgili olarak; şirket g.y.o. olma yoluna girdiğinden dolayı böyle bir artırıma gittiğini düşünüyorum. Bu sayede daha geniş kapsamlı işler yapmayı düşündüklerini ve büyük yatırım hedeflerinin olduğunu anlıyorum. Bu benim şahsi düşüncem. Ekleme yapacak yada farklı bakış açısı olanları da okumak isterim.
Neyi bekliyor anlamış değilim..!
Birkaç sosyal medya manyagının yüzüne ifşa oldu..!
Operasyon kağıdı oldu..!
Sür 3,50-4 arası kimse kalmaz..!
Sonra bizbize nereye istersen oraya gideriz..!
Gelebilecek bütün haberler ve pozitif gelişmeler tek tek kapa düşüyor..
Derdin ne..
Sermaye 4 katına çıkacak diyor..!
Madem bedelliyede göz kırpıyorsun götür 7-8 liraya yap %400 bedelli sende kurtul bizde kurtulalım..!
Hadi aslanım..!
Ytd
Ben sabırlı adamım beklerim
Aylik grafiğe göre islem yaparim
Hasan mış, Umut muş, harunmus beni ilgilendirmez
[QUOTE=serdarkazanci;5030090]Ben sabırlı adamım beklerim
Aylik grafiğe göre islem yaparim
Hasan mış, Umut muş, harunmus beni ilgilendirmez .eyvALLAH doğrusu bu .inandığını yapmak ve yaşamak önemli çsaygılar
Bende sabırlı bir adamım..!
Lakin beni ilgilendirir..,
Çünkü inişler ve çıkışlar sağlıklı olmaz..!
Menfaat İçin bir araya gelenler,çok çabuk ayrılır..!
Hedef için bir araya gelenler sonuna kadar bekler..!
Çete kağıtta olmasaydı biz bugün bu haberlerle başka bir boyutta olurduk..
Ytd
https://i.hizliresim.com/YyqWFe.jpg
üç aylık takas
Sagolasin sn.cefaks
Ortaklar neler oluyor hissemizde? Ağustos ayından gelen trend çizgisine dokundu, Allah sonumuzu hayr eylesin.
battı herhalde şirket !!!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küllerinden yeniden doğacakmış,bilmem öyle diyolar.
Külü falan kalmamış bu şirketin olanlarda Uçuşuyor. Evveliyatta üç yıl yataya bağlamıştı şimdi de bir 3 yıl daha buralara bağlar herhalde
Anlaşılan o ki birleşme olana kadar 2.74 ve 2.80 bandında tutacaklar.
Şirketimizin Yönetim Kurulu toplantısında,
1- Taşpazar Mahallesi Ebul Feyz Elçibey Caddesi N29 Aksaray adresindeki "PARK SİTE" şubesi ve Paşacık Mahallesi Alpaslan Türkeş Blv. Beyazsaray Sit. A Blok Apt. N85-A Aksaray adresindeki "PAŞACIK" şubesinin demirbaşlarının Dora Yapı Mimarlık Mühendislik İnş. Tar. Hay. San. Tic. Ltd. Şti.' ne deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazaların kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına;
2- İlgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazalarımızın devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde bulundurularak, tüm mağazalarımızın devir işlemleri tamamlandıktan sonra duyurulmasına,oybirliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
kapanan adese mağazalarındaki ürünlerde yüzdesel anlamda iyi indirimler varmış.
Kabak tadı vermeye başladı.
fibo desteği inecek sanırım bakalım görelim
Ortaklar takas bilgisi paylaşabilecek varmı?
Teşekkürler Sn. Cefaks