Yaw bi maşaAllah diyin bakalım. Gitse gider yapıyorsunuz. kalsa atar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yaw bi maşaAllah diyin bakalım. Gitse gider yapıyorsunuz. kalsa atar.
Hayırlı bir gün tavan ertesi gün tavan ama son on dakkikada tavanı boz bu gün ise bı aşağı bı yukarı sahipsiz gibi hareket ediyor. Bı istikrar yok
Ayarsız kağıt. Halbukki cmbtn gibi fmimp gibi jantsa gibi alcar konya gibi hayallerim vardı. YTD
Ek 26687
Bizim spek fazla adam sevmez.
Takılsın kafasına göre...
Valla Gardaşlar isterse taban yapsın speğiniz, benim hissemi satacağım rakam üç haneleri biraz geçe.. sonrasına bakarız.
Suç onların değil bizim güvenip alıyoruz İMKB sına ama adamlar büyük ağaları tutuyor olan bize üç kuruş parası olup devletine güvenene oluyor faize bırakacanki paraları bak o zaman anlarlar
Yok gardaşım öyle düşünme. Sabır et inşaAllah doğru yoldayız.
Yıl bazlı yıllar bazlı hesap et. Faiz döviz altın tüm getirilerden daha mantıklı bir yatırım yeri BIST. Ama sabır önemli. Gerçekten değerli bir şirkete ortağız anlayana. O sebeple içimiz ferah olsun Bi-iznİllah
Yaklaşık 10 yıldır bunu takip ederim ayrıca Afyon u konya yı aslan ı bfeen karton vs öte bunların içinden en berbatı bu. Eskiden Demirel dendimi millet durur dua edersin şimdi bela okuyor. Büyükler hakkın rahmetine kavuşunca eh işte şirketin hala bı kaç insanın eli de oyuncak
Davalar uzun sürüyor. Yargıtayın bozduğu
karar karşısında bölge istinaf mahkemesinin
direnmesi ilginç olmuş.
Yargıtay genel kurulda bu dava tekrar görülecek.
Borç tutarı 50 milyon tl .
#değerleme olarak 400 milyon $,
borç 7 milyon $.
#golts çimento en ucuz hisse
ÖS 6:04 · 20 Oca 2021·Twitter Web App
Tvit ten bir bilgi. Bence mantıklı. Yrd.
https://mobile.twitter.com/Psikoloma...912000/photo/1
Twiterdrn faydalı bir çalışma. Psikoloman a tşk. Aman ha YTD.
Hayırlısıyla 50 yi geçerik bu hafta.
Ben bu hissenin uzun vadeli elimde bulundurmak istiyorum ama ne farkı hisseyi gün içi 2 lira arası yaklaşık yüzde 3 gibi aşağı yukarı deli gibi oynatıp aradaki parayı yeme yarışını anlamıyor burası kumar masasımı ki
o zaman gün içi hareketlerini takılmayın.. uzun vade hareketlerine odaklanın..:)
aferin... sen goltas sın klinger le donat bütün dünyayı...
Gün içi harekete takılmayın deniliyor nerde görülmüş tavanı bozup yüzde beş düşmek. Doğru gün içine aldırmayın zaten adamlar burdan bizim uzun süreli beklentimiz sen sahada fazlasını cebe indiriyorlar biz uzun vadeli olarak bekleyelim üç ileri iki geri ağalar aradakileri yesinler bakalım.
rakamı burda yazmam doğru olmaz ama güzel bir rakam.. uzun vadeden kastım o rakama ne zaman gelirse 1 yıl da olabilir, 1.5 yıl da 2 yıl da..
şahsım için mavi trend artık destektir..
bol kazançlar..
https://i.hizliresim.com/FR8RzV.jpg
Doğru 37 den 48 oldu 2010 da 110 du ordan kalmışsak ne olacak.
2020 de 10 liraydı.. şimdi yaklaşık 50 lira, iyi para..
Yarın Niğdedeyiz İNŞALLAH,hayırlı Cumalar herkese.
cevap vermiyorum ama bi daha benim yazımı alıntılama tamam mı..
satılığa çıkarsa oyak alır,,oyak bütün çimento şirketlerine sahip olmak ister.
Göltaş Çimento: Göltaş Enerji'nin 2021 yılına ilişkin YEKDEM başvurusu EPDK tarafından reddedildi
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
03 Aralık 2020 tarihli KAP açıklamamıza konu edilen ve Şirketimizin sermayesine % 77,47 oranında iştirak ettiği Göltaş Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Göltaş Enerji") ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ("EPDK") arasında Göltaş Enerji'nin YEKDEM ödemelerinden yararlandırılmaması konusundaki ihtilafa ilişkin olarak;
2016 ve 2017 yıllarına dair YEKDEM ödemeleri hakkındaki davalarda Danıştay 13. Dairesi'nin verdiği "BOZMA" kararlarına karşı Göltaş Enerji tarafından yapılan mahkemenin daha önceki kararında direnmesi talepleri Ankara Bölge İdare Mahkemesi, 8. İdari Dava Dairesi'nin 23 Aralık 2020 tarihinde vermiş olduğu kararlar ile reddedilmiştir.
Keza 2020 yılına ilişkin YEKDEM alacağı ile ilgili olarak da ilk derece mahkemesinin Göltaş Enerji lehine oluşturduğu karara karşı EPDK tarafından yapılan istinaf başvurusu yine Ankara Bölge İdare Mahkemesi, 8. İdari Dava Dairesi'nin 23 Aralık 2020 tarihinde vermiş olduğu karar ile kabul edilmiş ve daha önce Göltaş Enerji lehine verilen karar kaldırılarak davanın reddine karar verilmiştir.
Kararlar, Göltaş Enerji tarafından temyiz edilecektir. Yargı yolları tüketilinceye kadar haklılığımızın ispatı için gerekli başvurular yapılacak olup, yargılamalar devam etmektedir. Yargılamanın Göltaş Enerji aleyhine neticelenmesi durumunda mahkeme kararları uyarınca tahsil edilmiş tutarın işleyecek faizi ile geri ödenmesi söz konusu olabilecektir.
Ayrıca Göltaş Enerji'nin 2021 yılına ilişkin YEKDEM başvurusunun da EPDK tarafından reddedilmiş olduğu bugün şirkete tebliğ edilmiş olup, hukuka aykırı olduğu düşünülen bu karara karşı da yargı yoluna başvurulacaktır.
uzuncu da olsak ara sıra grafik atalım.. temennimiz bu sayın spek, duyurulur..:hah:
https://i.hizliresim.com/mBppAH.jpg
yürüsene kardeşim ne duruyorsun? upuzun çubuk istiyorum senden... maalt ı mı yakala..
7.30 dolar .. tl de 54 güçlü dirençler..
https://i.hizliresim.com/05f6wD.png