Sermaye arttırımı nerden çıktı, şirket normal prosedür gereği 2023 yılına kadar geçerli olacak sermaye tavanını belirledi. Ha şunu da diyim aklına illaki 2023 yılına kadar sermayeyi attıracağı gelmesin.
Printable View
Gördüğüm kadarıyla dandanakan sende forumdasın. Valla kardeş bundan bir cacık olmayacak, bu ne raya girer ne de raya girse ileri gider. Korkarım bizim mal raya girse bile geri vitese takıp anarya gider.
https://www.tradingview.com/x/oRDzF8hX/
Ne yapalım Taha kardeş,raya girsin'de bu yolda ufak ufak yürüsün.
3. çeyrek bilanço sonrası bunları yazmıştım. O tarihten bu yana Erbos beklediğim yönde hareket etti.
Ancak birçok kağıt bu esnada çok ciddi primler yaptı kar-zararına bakılmadan.
Erbos genel yükseliş trendinde bence geri kaldı.
Şu an bilançoya odaklandım. Güzel bir bilanço ile 14 liradan 25'e nasıl geldi ise buradan da daha yukarıları hedefleyeceğini düşünüyorum.
Gereksiz biçimde aşırı yükselmiş hisselere girip risk alacağıma Erbos bu seviyelerde kalır ise temeli sağlam, fiyatlanmamış bir kağıda girmek daha akıllıca olur kanaatindeyim.
Kim alır kim satar gören kimse varmı ?
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsa final yapmış bu daha gitmemiş ben de borsada okadar şirket varken dönüyorum dolaşıyorum buna geliyorum ne varsa
25-30 milyon tl veya üzeri gelecek faaliyet karı ve net kar Erbos'un 30 tl üzerine hareketini yapması için itici güç olur.
20 milyon tl altında gelecek karların hisse fiyatına çok fazla bir etkisi olmaz zannımca.
Şirket öyle ketum ki hiçbir haber alamıyorsunuz. İnsan çıkar şu bağlantıyı yaptık, işlerimiz şu merhalede diye iki satır bilgi paylaşır.
Yine de iyi yönetilen, sağlam şirketlerimizden. İşinde, gücünde adamlar.
Ahlat'çı yatırım=Deniz yatırım
Oyak yatırım=Garanti yatırım cep to cep devam.
Oyak 44.439 adet 26.039 ortalama ile almış,20.563 adet 25.56 ortalamay'la satmış mış mış:kahkah:
Bu fostirik hareketler'le ancak hacim yaparsın'ki bunada mecbursun xu 100 endex'se girdin,Daha öteye gidemezsin.
Endex 109 binde 26.38 gören hisse,endex gelmiş 119 bin'e 26.50 görmüş.
Hala küçük yatırımcı'dan bir kaç lot toplamanın peşindesin,toplayamaz'sın,çek kağıdı 30 lu seviyelere ordan toplarsın belki Operasyon Çocuğu.
FM piston bugün 63 tl yi gördü,biz'de burada sinekten yağ çıkarmaya çalışan Kayseri'li takımı ile boğuşup duruyoruz.
Bilanço ya kadar 30 olsa bari
Bugünkü takasları paylaşabilirmisiniz
[QUOTE=Dandanakan;3984854]Sermaye artışı takas tukas bunlar hikaye,bu hisse için en önemli olay imtiyazlı hisselerin kalkması'dır bu olmadıktan sonra gerisi hikaye dediğim gibi aynı tas aynı hamam devam eder.
Bist 100 e girmesi iyi hisseye ilgi ve hacim artar ama ocak ayı ortaları.
Yaklaşık bir ay önce'ki yazı.Ocak ayı ortası geldi bakalım ne olacak.
https://www.tradingview.com/x/QmFwO1ie/
Önce yükselişi bir görelim,mavi kesikli çizgi 28 civarı, üst bant 30 civarı,bilançoya kadar 30 üstün'de fiyatlar görebilecek'mi
Zira 30-31 bölgesi çok zorlu bölge,buraları iyi bir bilanço veya bir haber ile hızlıca geçebilir'de.
Ben şahsen geçmesi gerektiğini düşünüyorum.Endex'in yükseliş desteği ile beraber.Yine'de bu bölgede dikkatli olmak gerekir.
Bu ziraat yat taki oyuncu resmen koyuncu ha.Satmaya gönlü olmayan satıcı misali.
Hadi bakalım şabalak topla kaptırdıklarını endeks + ya döndü 27 yolu açıldı.:wave:
Şaka gibisin erbos 24,38 görmüş 😂
Nasıl olmuş ?
Gapını kapamıs oldu 10 sn de oldu hersey 😂
Hızlı yükseleceğine delalet
Tahta sahibinin puşt olduğuna dalalet bence.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu endekste min ederi 36 tl hala ayak diretiyor
Hacimsizlikten ölcen
Valla ölür mü ölmez mi bilmiyorum ama bu hacimle önümüzdeki aylarda ulusal yüzden g..... ne tekmeyi yiyerek atacaklar yine.
Zerre haysiyet olsa, bu endeskte ve bu dolar kurunda en az 50 olmalı ki bende bi b.. um diyebilsin. Ama kesinlikle değil.
Asla Yatırım tavsiyesi değildir.
Son zamanlarda hacim güzeldi.Şu sıralar yine bağladı eski günlerine,yazık fmzip jants egegübre gibi hisselere nerelere geldi bizimki halen 26 larda.
Neler olduğunu bilen var mı ?
Endeks artıya geçtiğinde erbos 26,18 olur
Buraya yapıştıramadım ama 6 Ocak'ta gelen haber'de,Borsa'da işlem gören tipe dönüşüm başvuru haberi.
Habere göre satışa konu pay ünvanı:ERBOS, Grubu E, yatırımcı Saban Baydur. Nominal tutar 1.105,440 TL diye.
1105 lot olduğunu nereden fark ettin.
o rakam tl yani bir milyon yüz beş bin dört yüz kırk tl
Haber KAP da var anlayan biri bakarsa iyi olur.