Originally Posted by
creed345
Geldi yine patronun usagi.
Plaka80, arkadas cevir kazi yanmasin yapma. "Firsat verirse" den tut "gemi kalkmadan" soylemleri ve sonraki mesajindaki "alim firsati" soylemin bu batakligi susleme cabasindan baska bir sey degil.
Trm bilmem ne, pozitif dusunen insan, ne oldu 45 m dolar ihracat soylemi, uzerine gelen patron satisi, uzerine gelen bedellinin neresinde pozitiflik var da biz goremiyoruz ?
Tekrar yaziyorum, bosa kolpa yapmayin. Kimin ne oldugunun insanlar farkinda. Oyle kendi kafaniza gore bu baslikta at kosturamayacaksiniz. Ben bu hisseyi 3 yildir tasiyorum. Bu firmanin ne oldugunu da cok iyi gordum. Insanlara da gostermeye kesin kararliyim. Satsam da gitsem de satmasam da her gun hatirlatacagim.
Akilli olsaniz daha yuzde 67 si halka arz olmus bir hisseyi savunmaya calismazsiniz. Iyi niyetli patron 33 lira koyacak siz 67 ? Diyorsan ki banane patrondan ben sirkete bakarim. Sirketin sahibi 67 lik gruba para mi kazandirir ? Bu pis firmadan tek kurtulus spekulasyonlar sonucu hisse fiyatinin balon olarak sismesi ve o balon patlamadan bu lanet hisseden kurtulmaktir. Yani KUMAR. YTD