Normal vatandaş için marj %20, Metro için marj %40'tır. Tabandan tavana da götürür.
Açığa satarak tabana sürdüğü için oradan da kazanır. Bugün akşam görebileceğiz ne kadar açığa satış olduğunu.
Printable View
Normal vatandaş için marj %20, Metro için marj %40'tır. Tabandan tavana da götürür.
Açığa satarak tabana sürdüğü için oradan da kazanır. Bugün akşam görebileceğiz ne kadar açığa satış olduğunu.
Sn val akşam diyorsunda bunlar akşama %20 taban götürecek gibi. oynuyorlar şimdi.
bunların brütünede bedellisinede bedelsizenede sokayım. kazanan yok elinde avucunda ne varsa çalma tahtası bu
HACİM 14 MİLYON NE OLDU LAN 200-300 BİN HACİM YAPAN KAĞIT BRÜT KALKTI 14 MİLYON OLDU DEVRE KESİCİDE GELDİ
Maliyetim 5. Bu hissenin ne olduğunu hergun anlatiyorum. Biz battik siz batmayin dedik. Ky atlarsa ele verirler dedik. Ama mynette falan nasil pazarlandi hisse. Ptesi yasak kalkiyor ucacak tavan serileri vs vs yok bedelsiz bla bla. Yahu finans kuruluslarina yasak yok adamlar alabiliyor üşengeç ky mal almaya usenir telefonla. Ama yaska bugun kalkti ya ky ye aldi mi evet bugün aldi. Hissenin degeri mi artti yasak kalkinca? 1.5 2 ederli vakfn 5.50 oldu sonra çıktığı yere geliyordu yasak geldi. 4.tabandan sonra. Galip malin yuzde 99 unu satinca. Ama bi kac gundur gordugumuZ insanlae bize hisseyi sattirmaya calisan spekulator yaftasi atacak kadar kansiz. Hisse gitmez demiyorum hisse ky coksa gitmez ele verir. Ne olacağını gunlerdir yazıyorum. Cunki mynette en fazla izlenen hisseler aeasindayiz yani ky ye pazarlamanin en cok oldugu yerde... Şimdi bana hakaret yapan burdaki insanlar yuzunden mal alip zarar eden insanlarin vebali... Yazik. Ama utanma da yok birader hakli ciktin milleti de yonlendirdik zarar ettirdik demezler. Simdi de bedelsiz muhabbetini pazarliyorlar. Bedelsiz veren hisse cikar iddiasi inceki spekulatorlerin iddiasi. Degeri artmaz. Deger kazandirmaz. Neyse.. malieyt 5 . 4 olsun bi gun durmmam dedim ama jy atlayinca o hayal de kalmadi. Cunki adiler pazarladi
Şuanda.alan satan kim takas paylaşırmısınız
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi 3.40 3.50 üstü her gordugunde satmayin diyen iron... Senin de ne oldugunu cumle alem gordu. Bak nasil kayboldu... Yazik len
Bizim uyarilari basitleştirilmiş inanmayin sahtekarsin diyen insanlar hisse arti 4 ken satmayin dedi simdi eksi ...Ky ye gecirdiler mutlu musunuz? Bir suru yeni ortağımız oldu. Hayirli olsun
Hacim 14 milyon ne oldu lan 200-300 bin hacim yapan kağıt brüt kalktı 14 milyon oldu
devre kesicide geldi şimdi
Brüt takas öncesi my nette yazdım arkadaşlar ben yazdım sizlerde yazın bimere cumhurbaşkanına yazın diye aynı gün my net üyeliğimi engellediler bu ********ler ve halen engelliyim ama beni dinlerseniz yazın reise bir benle olmuyor çünkü bu yazdıklarımdan sonra buradanda engellenirsem şaşmam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ky ye ne itelediler.Bekle ki galip adisi yeniden alim yapip 3.5 uzerine atsin. Hrm de hacimli veriyorlar. Yazikkk.. Bize 5 ten pazarlayanlar simdi 3.5 den pazarladilar. 5 ten 2 yi gorduyse 3.5 den alana nereye gosterirler.... İpucunu veridler zaten neler yapabileceklerini. 3.60 a satis koydum. Orsan satar alttan maliyet yaparim dedim almamis adiler
Gefmis sayfalarda ptesi soyle ucacak böyle gidecek diyenler vardi goren var mi? İste o gun oyle deyip bugün olmayanlar gercek spekulator
Ek 4645
Bimer çimer spk hepsine yazdım zaten.
aramızda hangimiz gidip böyle çumhurbaşkanın elini sıkabiliyoruzki muhabbet edebilen var mı ? kim ne yapsın bizi ? yazalım yazalım da boşa yazıyoruz
feto cü adam wc de rahat yapamıyor diye hasta kabul edilip tahliye ediliyor. ergenokan balyoz mağdurlarıda kalp yetmezliğinden ölüyor emin ol onlarda bimer çimere yazmış en sonundada mezarına gidip su dökmüşlerdir..
erdoğana spk yı şikayet etmişti elimde mal kaldı brüt takas yaptılar yazık değilmi bana dedi. brüt bitti dibine kadar soktu kim almış kim satmış grafik gelsin görürüz
kaç kişi ergenokon balyoz davasında intihar etti ?? adam dediki devlet bana nasıl bunu yapar beni vatan haini ilan eder dedi intihar etti gururuna yediremedi. ama siz hiç fetocu olup gururundan intihar eden duydunuzmu ? vatan millet aşkıyla yananları öldürdüler bunlar
3,59 gördü ilk seans 2,99 kapattı,sabahtan metro alıcı idi 3,59 gördü vermedi daha sonra 3,10 civarı bugün aldıklarını verdi,ilk seans sonunda 373,000 lot metro satıştaydı.İşin enterasanlığı takasta okadar hissesi yok.Öğleden sonra bakalım neler olacak,verdiği hisseleri yerine nereden koyacak???
Bazı gevşekler burda boş boş konuşmuş, senin gibi avare değiliz işimiz gücümüz koşuşturmamız var. Ruh hasatası insanları kendi salyasıyla başbaşa bırakmalı. Ben kağıttayım isteyen alır isteyen satar. Son gülen iyi güler. Kimin ne mal olduğu ortada. 6000-7000 karla satmadım. Şimdi hiç satmam.
Şikayet ettikte ne oldu avturda cevap mı geldi ,birşey mi oldu, kaale mi alındık. Sarı ev (deli evi) burdan adam toplasa baya bir araç lazım taşıması için. Hasbin Allah-u nimel vekil.
Birde şöyle bir gerizekalılık var; adamın maliyet yüksek umutlanmamak için elinden geleni yapıyor. Ben bu adamdan şüphe ederim. Burda en çok tantana yapan ,spek e en yakın olandır, iyi takip edin. Ben malımı 4 ün üstüne atmadıkça satmıyorum, behey gevşek , ne istiyorsun ? satmamı mı , unut onu!!
Bimere Spk şikayet etsen ne olacak oradakilerde kendi adamları. Galibin hisse satışı bitince bürüte soktular. Hala anlamadınızmı sonra 2 lerden toplayı 3 üzeri kakaladılar.Galip 4-5 hisse var hepsinde defalarca manüpülasyon yaptı halada yapıyor ve dokunan yok.
Avtur brüte girmediyse daha hiçbir hisse girmez. Düşür düşür bakalım oyunların nereye kadar gidecek spek efendi.
Paranızı 5 dakikada pul ederler kimse bu hissede ne olacağını bilemez. Yarın 2.2bile gösterirler.
Sabah 3.43den yakalandım 3.2 ort zorla çıktım
Gösterebilirler herşey olabilir.
Globalmi topluyo metronun verdigini şimdi
Adam pislik diyorki elinde mal varsa yağla balla pazarla ki çıksın. Biz de diyoruz ki bizi mahvetti bu adiler maliyet 200 p yukarda yeni ky varsa atlaamsın. burada inançlı insanlar eminim vardır ve geçen hafta ne dedik şahitler. hisse 3.4-3.6 bandıydayken hatta sabah 3.45 ken dedım ki KY bedelsiz ve batıl inanç olan brutten yasaktan cıkıyor olayıyla mala atlayacak ve elıne verecekler. Evet hiisem var ve cok zarardayım.Ben zarardayım dıye hısseyı pompalayıp yenı ky nın kanına ve parasına goz dıken adılerden olmadım olmam da..Bu hısse ne zaman gıder? KY yoksa gıder...KY cok olan hangı galıp hıssesı enınde sonunda ele vermemiştir? Adam(!) hem galıpten sıkayetcı hem de galıbın 1.5 tan 5 e getırdıgı hısseyı ovme peşinde..Ve brute alamazlar demıs bu hısseyı brutten cıktıgı gun :D Allah'ım sabr. Keşke çıksa. Ama bana şu yuzden cıkacak desın bır aklı selım.Pazarlamacılar uzak dursun benım yorumumdan. Zaten sabah yuzde 15 onlar yuzunden ky magdur oldu! yuzde 15! 3.45te uyarırken satan sımdı 3 ten alabılırdı eger almak ıstıyorsa . Ikıncı olarak bız nasıl gırdık ? Herkesın baska hıssede sinir olup hızlıca kazanma aşkına tutldugu o an...Hayatımın en buyuk hatası.Ama oldu bır kere cıkamıyorsun da olacagı az cok ongorsen de acaba mı dıyorusun.Şimdi de neden cıkacagını bılmesem de hatta daha cok gerıye gıdecek korkusu olsa da satamıyorum satmıyorum. ama 450 bhısse arasında Ptesı şöyle ucacak denen hıssenın durumu ortadadır...Anlayan anlamak ısteyen ıyı nıyetlılere.Tekrar edıyorum Ky coksa kayıp coktur...İnşallah bı sekılde cıkar da cıkarız su an 3.05.4 olsa yemınle kacacam..ama 3 altına saalrsa ne yaparımı da bılmıyorum. Neyse kumarın ıcındeyım Ins sız de ben de cıkarım ama mıllet alsın da bız kacalım demedım demem...
Anlık takas paylaşıyordu birileri bende olsa paylaşacağım ama ilan birisi paylaşsa kim aldı kim sattı
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah tek tuşla 10 dakıakda yuzde 10 aşagı saldı. Tam tersını ah bı yapsa...Hatta yenı ky lere azarlama adına yukarılara cıkarsa da bız de kacsakkkk hedefledıgımzı yerden :D Ama ky ye pazarlamaya calısırken kımse acı cekmese ky almadıkca yukarı cıkarsa aahhh ahhh...adam nıyetlendıgını bıle hıssedıp anında kac kademe cakıyo
Gübre hissesini elinde tutan pislikler inşallah zararını çıkaramaz. Bunlara insanlık lazım değil, bunlar ya gübre yada ezilecek sinek olurlar, olmuşlardır. O... gibide ağlarlar burda. Zaman gübrelerini kokusunu çıkarır.Zararlarını çıkaramamalarını temenni eder, Rabbime arz ederim.
Valla aga dedım ya eger ky ye son bı haftada brutten cıkar algısı yerleştirilmese gıderdık bugun ılgı cekmek ıcın ama herkes aldııgı gun ogleden sorna genelde cakılma baslayınca adamlar bunu anladı hemen nefessız bastı.bugun gıren ky ler cıkmadıkca kolay ekmek yedırmezler gıbıme gelıyor.İnan sabah satıyordum telefonun şarjı bıttı emır dusururken.yanı satıp yarıısnı alltan koyacaktım beceremeedım bılmeme ragmen senaryoyu. İnş cok fazla ky yoktur dıyecem de baksana forum ne kadar aktıf mynette en cok ızlenenlerdeydık sabah..Bı fırsat verıverse ahhh
arkadaşlar hani bir laf vardır... burası borsa kim kime kordsa..... sizi zor ile hisseye koyan zar ile hisse aldıran varmı.. kendi iradenizle aldınız , burada kural her zaman güçlü kuvvetli olan paralı olan kazanır... kaybedince hisse düşünce bende dahil ağlarız... ben bu adi hisseyi üç sene beklettim.. sattığımın haftası tavan tavan gitti... yani ağlamaya sızlamaya şuraya buraya şikayet etmeye gerek yok... sende uyanık olacaksın alttan alıp üstten satacaksın... en kötü yanımız , tamam buradan satmalıyım yeter, diyemeyişimizdir.. kendi düşen ağlamaz arkadaşlar. ytd...
Adam cahil kandırmışlar ptesı tavan gıdecek dıye hayal kurmus mıllete de pazarlamıs istemsizce şimdi saga sola beddualar küfürler...Klasık yurdum insanı.YAzık.Kalite 0.
Kaliteli Gübre İnsanı bende sıkıntı yok benim maliyet 3.11, ama beddua değil senin zararlı çıkman beni mutlu edecek, kendi kazancımı geçtim, sen her yerde kaybetmişsin belli :)))
Daha da benim hakkımda yazıp gübre esansını bana bulaştırma.
İnşallah çok kar edersin.Ne diyim.Galip ve o tarz adamlardan kar eden ky gormek benı mutlşu eder.sen benım derdımın ne oldugunu anlamadan saldırmaya devam edeblırsın baana. benım tek derdım bu galıp ve tarzı adamların ky yi dolandırması...Bız battık mıllet adam gıbı temettu hısselerıne gıtsın ne bıleyım kar eden fırmalara... Yıllar once VKGYO da aynısını yaptı Basında Vakıf olan hısselerde hep bır tuzak oldu.Galıp zaten yemedıgı ky kalmadı. Ama bilinçli veya bilinçsiz bu hısseye ky yı aldırman veya kar ettıklerınde kar almalarına engel olman ılerde pışmanlık yaratabılır. ha belkı ucar hısse ama bu ucuslarda pek ky nasıplenmez şahsı gorusum..Bugun ıcınse ne dedıysem oldugunu az cok gordun...
İnşallah 3.50 nin üzerine atar bir an önce..
Olurmu olur :)
Derinlik atabilecek varmı??
Arti kapatirsa bir umut var. Tabana da dayanabilir. Bildigin kumar gibi saniyelik hareketler