makas daraldı, aynı marjı vermez.
Printable View
3-4 kez 1,62 ye vurdular, demek ki 1,62 gerçekten önemli. 1,62 nin daha sağlam bir desteğe dönüşmesini izlemek gerekir. şimdilik direnc gibi duruyor.
Pegyoyu 1,62 den sattık, almak için bekliyoruz. perşembe günü bülten çıkar düşüncesi ile o güne kadar sakin kalabilir.
Bugün Pegyo günü olsun inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün Ekranı açtığımda Hisse 1.57 TL idi.Piyasalar dan tedirgin olduğum için 1000.Lot, 1.57 Alış girdim.İlginçtir ki vermediler..Emrim bekliyor,bakalım gün içinde gelecek mi.
1,47-163 gördü sonra 1,52-1,65 gördü ve sonra bugün dün dediğimiz gibi makas daraldı. 1,47 hala stop. 1,62 hala güçlü direnç. makasın daralması devam edecektir. kıymetli rakam 1,61 yanında durmak.
Bu hisse de çook inatcı bir Tahta yapıcı var..!.
Kağıdı 1.62. ile 1.56 arasına sıkıştırdı..6 Kuruş bandın da tutuyor..1.59 TL ye Demir attı,bırakmıyor..
haftalıklar dikkat çekıci, günlükler saldım çayıra... ancak haftalıkları bozmadan 1.46 ya dokunur yada sarkma yapıp 46 üzeri kapatırsa
izlenmesı daha keyıf verici olabilir..( 2 sevgilinin yani kırımızı ve pembenın aşağı çapraz yapıp aynı fiyata ulaşması fark yaratır. ve bu sevıye mutlak stop olur..)
https://i.hizliresim.com/ljpzLh.png
kronolojik şekilde her şeyi anlattık, makas olacak dedik dar bant içinde dün bunu yaptı, bakalım bugün nasıl bir seyir izleyecek. güzel gidiyor.
Dün 1.57 den satmadıkları hisseyi,Bugün 1.56-57 den seve seve verdiler...:oleyo:
Teşekkürler her kim sattıysa.
16:30 da dusen haber PERA GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E NURETTIN DENIZ birmilyon lot satışa kota ettiriliyor.
ilginç olan ise;
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (PEGYO) hisselerinde, Telegram üzerinden #EymBorsa Duyuru Grubu isimli gruptan yatırımcıları yanıltmaya yönelik paylaşımlarda bulunan bir kişiyi daha yakaladı.
SPK, dün aralarında dolandırıcı Ayhan Öztürk ile birlikte 5 kişiye söz konusu telegram grubunda yanıltıcı paylaşım yaptıkları gerekçesiyle 6 aylık işlem yasağı uygulanmasına karar vermişti.
Ayhan Öztürk ile birlikte hareket eden bir kişi daha tespit edildi
SPK'nın yürüttüğü incelemelerde, Ayhan Öztürk’ün Telegram adlı sosyal medya uygulamasındaki “#EymBorsa Duyuru Grubu†üzerinden PEGYO payının fiyatı ile ilgili olarak yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla paylaşım yapmaya devam ettiği tespit edilirken, Nurettin Deniz adlı kişinin de Öztürk ile birlikte hareket ettiği belirlendi.
Bunun üzerine Kurul, Nuretin Deniz hakkında da Sermaye Piyasası Kanunu’nun (SPKn) “Piyasa dolandırıcılığı†başlıklı maddesi kapsamında yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, 16 Eylül 2020 tarihinden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.
Nurettin deniz 6 ay boyunca geçici yasak var hisse alıp satamaz :D
Peki bu olaylar şirketin sermaye azaltılması ve bedelli sermaye arttırımı talebinde spk nın onay verme sürecine bir etkisi olabilir mi?
meizu X8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kilimcinin kör oğlu haber ortada şirkete ortak değil. Peragyo bir global holding iştirakidir... Mehmet kutman bir borsa simsarıdır dernoktamı koyarım...
Edit: https://www.globalyatirim.com.tr/tr/...ar/gayrimenkul
pegyo artık 1,65 üstünde kalman lazım.
iNSAN OĞLUNA YÜKSELİŞİDE BEĞENDİREMEZSİN! BUĞÜN TAVAN KAPATTT ARTIK EY PEGYO AKSAM HABERİN GELSİN EY PEGYOO! NERDE DEVELET NEYDE BU SİPEKA! GÖNDER ORDAN 5 - 6 TANE BRUT TAKAS !!
Azami lotla buradayız. Geçen perşembede buradaydık al sat yaptık. Bugün haber çıkar umarım. Haziran'dan beri haber bekliyoruz. Haber çıkarsa zaten bistte güzel, biz de daha güzelleşiriz :)
“Şirketimizin sermaye azaltimi ve es zamanli sermaye artirimi basvurusu halen Sermaye Piyasasi Kurulu (SPK) nezdinde incelemede olup İzahname'nin nihai halinin Sirketimizin 22.10.2020 tarihinde akdedilecek olagan genel kurul toplantisinda seçilecek Yönetim Kurulu tarafından imzalanabilmesi amaciyla SPK'ya yaptigimiz basvurumuz SPK tarafindan 25.09.2020 tarihli yazi ile uygun bulunmustur.“
Bir yorumlayan yok mu haberi? 22 ekimden önce bölüm yok anlamında mi?
Hisse de,Pazartesi için alım fırsatı doğdu..!.
Perşembe günü şekere odaklanmak İçin 1,64 den sattım sanırım 1,70 gördü dün alacaktım zaman olmadı. Haberi bende anlamadım ama sanki sermaye için 1 ay daha beklenecek gibi görünüyor
Evet aynen öyle anladım ben de. 22 Ekim de yeni yönetim kurulu oluşacağını izahnamede değişiklik olabileceğini imzayı onların atması için spk dan 22 Ekim e kadar gün istendiğini anladım.
Şimdi bekle ki 22 Ekim gelsin. Yönetim Kurulu değişsin. Yeni izahname hazırlansın gönderilsin onay gelsin falan filan... Ne gereği bu kadar çetrefilli işlere...
Daha olumlu düşünmek istiyorum: halihazırda spk ya onaylanması için izahname taslağı gönderilmiş durumda ve 22 Ekim de de Genel Kurul var. Bu süreçte Spk izahname değişikliği veya düzeltmesi isterse tarihler çakışınca düzeltmeyi yeni YK nun yapabilmesi için tedbir amacıyla onay alınmış olabilir. Bu da olabilir.
Neden daha açık bilgilendirme yapılmaz ki acaba? İşte bunu anlayamıyorum!
Bedelliden gelen parayı haciz borçuna kullana bilirler bu yüzden izahnamede değişikliğe gidilecek,
Adamlar bunu yazmış ve bildirmişler zaten tabii ki önce haczli borcunu ödeyecek ve önlerini açacaklar. Ödeyemediği borcunu bekletip gelen paray kasaya atacak halleri yok. Ama zaten borçlu da kendisi alacaklı da kendisi o ayrı konu. Gelen para her türlü patrona yarıyacak.
Hissse'nin Forum sayfasına 2 gündür yazan olmamış..
Bedelli süreci uzayacak düşüncesi ile,Millet sattı çıktı galiba..:wu:
Sayın arkadaşlar 22 ekimde bedelli mi açıklayacaklar. bilgilendirirseniz seviniriz...
https://twitter.com/BorsaTarafs/stat...056375298?s=19
%32 sermaye azaltımı,
%58 eş anlı bedeli... muhtemelen
22 ekimde onaylayacaklar... olumlumu dur
olumsuzmudur değerli arkadaşlar...
Bülten bugün açıklandıgına göre acaba yarın bülten yok mu?
kuşlu sitede pegyo bir tweet atilmış bilgisi olan varmi .. 22sin deki gk ile ilgili .. sanki birileri yönetime geçmek istiyor
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah bıraktıgım gibi tertemiz...
Mehmet Kutman kimin öğrencisi...? Kene gibi hisse senetlerini tek tek sayan BESİM TİBUK...!!!! Net Holding USD Bazlı grafik bakın 2000 yılında 2.75 $, 2020 yılında 0.33 $ %-88. 27.500 $ alış yapmış kişiler 20 yıl sonra 3300 $ kâr nerede..??? 😡😡😡😡😡😡😡😡 ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR