Sanırım bizimkiler bi söz vermiş =)
Printable View
Hicmi askerlik yapmadiniz
Yesil kuvvet degil nato radarinda vurulabilir hedef
Sen aktive et etme diyo mu demiyo
Gerzekse de o herif o ka da degil
ben karakemal nickli arkadasa bi soru sormustum , bu forumda; aciktan..
kac tane fuze geldi dedim , soruya alakasiz bi cevap vermisti..:)
425 baz puan faiz inecek , s 400 ler ulkeye gelecek akdenizde o kadar olay var, suriye desen tam bir cukur ve dolar 5.50 lerde geziyor..:)
trump yakinda 'olürüm Türkiyem' parcasini tweetleyecek , niye acaba.?
karakemal , kitapci , kizildag nickli arkadaslar bu soruyu cevaplayabilir, kac tane fuze ulkeye giris yapti.?
biz de bilgilenelim bu entry vasitasi ile..:)
nato ülklerine karşı kullanamayacağımız anlamına geliyor kısaca.
yani anca arabistana karşı falan :)
Senin radar sistemin Nato'ya entegre yani tüm Nato radar ağını kullanabiliyorsun. Ama başından beri söylenen rakip paktın silah sistemini bu ağa entegre edemezsin şeklinde ve bizim kabulümüz buydu. Bu açıklama o demek S400 sadece kendi radarını kullanacak Türkiye'nin veya Nato'nun radar sistemine entegre olmayacak. Kendi radarı tespit ederse vuracak.
Bas 41 milyar TL canlı canlı parayı , sal piyasaya ama doları %5 e yakın aşağı düşür sonrada DTH larda çözülme bekle. Oldu be gülüm.
istanbul seçim sonuçlarının açıklandığı (23) haziran'dan bugüne
(4) saatlik grafik üzerinden #dolartl nin seyri.
bu süreçte neler yaşanmış buyrun efendim.
https://twitter.com/…bel/status/1157261166688833536
BİST 99.777,88 kapatır.
Tamamen hissi
[emoji23]
Yedek akça şapkadan çıkartılan son tavşanlar olabilir, işler sonrasında iyice çirkinleşebilir..
3. dünya savaşında çıksa bu dolar bundan sonra 6 lira olmaz gibi görünüyor bana.
Dolarcılar için aksarayın önünde biri kendini yaksa veya yazar kasa fırlatsa bir faydası olur mu.:)
Ticaret savaşında yetmedi doların yeşil yakmasına. 5.50 dip diyordum ama 5 lira bile mümkün görünüyor bu zayıflıkla.
Yedek akcenin de kalanini almis ve eylule kadar idare eder. Kalan 4 ayda nereden para bulacak bakalim.
Evet oyle bir his olustu ki sanki dolar hic yukselmeyecek gibi geliyor. Insanlarin dolara olan inancini yok etmeyi basardilar. Sabirlari zorladilar.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yav dolarcilar ne ağladınız be, 6.25 tepesinden hepi topu yüzde on düşmüş, borsacılar ne yapsın, yüzde on orada düşüşten sayılmaz bile.
ben merkez bankasının yerinde olsam haftaya on kuruş daha düşürtürüm, iyice belini kırarım hepinizin 😄
bakmayın ekrana, toplayın bekleyin işte..
Bende altın olsa tümünü satar bu fiyattan dolara girerdim.
Hayal yerine gerçek beklentim olurdu.
Dxy buraya kadar gelmisken mutlaka 100 u test edecektir, bu da ilk basta euronun dolara karsi zayiflamasi demek. Beklentim 1,08 orada.
Tdi cillop gibi geldi ilk 30 dk terse sararlar ama sonrasında seve seve dönecekler dolara.
Ortalama saatlik kazançlarda artış var şu ortamda bu gerizerkalılar nasıl faiz indirdi akıl alacak iş değil yeminle.
Ne zaman ? :kahkah:
http://i63.tinypic.com/vpyruu.jpg
Tdi iyi. Merak ettigim su bloomberg teki GIZEM hanim bu kez ne diyecek. Sabah cikmis onemsiz veri sonrasi fed bir kez daha faiz indirecek diyordu cok bilmiscesine. Al sana Tdi. Simdi ne diyeceksin.
doları satıp danaya mı girsek danaları seneye satarız dana fiyatları ne alemde
Ne zaman ? :kahkah:
https://i.hizliresim.com/p5Wkkz.jpg
Kara kış geliyor soğan patetesi tek geçerim.:)
2.8.2018 : 1 USD= 5.0689
2.8.2019 : 1 USD= 5.5919
Yıllık faizsiz net kazanç: % 10.30
DTH faizi eklendiğinde net kazanç : % 13.90
TL mevduat faizine göre performans düşmeye başlamış ama yine de diğer yatırım araçlarına göre hiç te fena sayılmaz.
En kötü koşullarda dahi enflasyona karşı %2-3'lük bir kayıp yaşamış.
Haftayı 5,62 direncinin üzerinde kapatmak dileğiyle ....
atıcağın 5 kuruş yukarı ya anca gözünü aşağıya dikiyorsun gereksiz
$ hareketine daha zaman var.
geçen yıl yediğimiz kur şoku eylülde 6 puanlık enflasyon artışı sağlamış.
bu eylülde yıllıklarda hesaplardan çıkacak.
şuan %19.75 faiz bile ilerde çok yüksel reel getiri anlamına geliyor.
dünyada dolanan trilyonlarca $ eksik faizli tahvil var.
bizim iş bilmezler hızla reel getiriyi sıfırlayıp eksi faizlere geçtikleri an çarşı karışır.
uçar kaçar grafik teknik analiz o bu ya bakmayın.
ağustos ayında toplantı yok.
eylülde $ için 5,60 alım opsiyonu gördüm. satılıyorsa ihtimal var demektir.
bayram öncesi dikkat...