Afad : Saat 14:46’da Çankırı Çerkes merkezli 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
Printable View
Afad : Saat 14:46’da Çankırı Çerkes merkezli 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
Trump: Usame bin Ladin'in oğlu operasyonla öldürüldü/ Son dakika
Selamlar
Arkadaslar vakif yatirim nasildir.ak yatirimdan vakif yatirima gecmeyi düşünüyorum.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez 2 defa faiz düşürdü sebepsiz yere,ekonomin iyiyse indirirsin,toplamda 7.50 puan faiz düşürüldü,kaldıraç sistemine göre döviz+faiz birbirine zıttır,yani kaldıraç sistemine göre biri aşağıya biri yukarıya gitmesi lazım,ama öyle olmadı,sanki bir sihirli parmak ikisinide düşürmesine sebep oluyor,o sihirli parmak herkimse ileride başı çok ağrıyacak,çünkü dövizin düşüşü baskıylan olmaz,gün gelir kaldıraç ortadan çat diye kırılır,yani poki yararız işte o zaman,başlanır suçlu aranmaya,şu an bütün gözler sihirli parmak sahibinde...Damat Ferit İstitastik kurumununun başına kendi çevresini getirdi,İreis eski merkez bankasını şutladı,yerine kendi adamını getirdi+sayıştay ve yargıyı ele geçirdi,acaba işler ters döndüğünde sonucunuda biliyorlarmı,elbette biliyorlar...neyse olayların akışını çoklarınız biliyorsunuz,meselenin iç yüzü İreis ve hökömeti bir hesaplar peşinde oldukları belli,ufukta erken seçim olabilir işler tam çıkmaza girmeden,zaten bunların işi bu,ne kadar milletin kafasını bulandırırsak süreci yok olana kadar kurtarırız hesabındalar,kolay değil,toplamda iç ve dış borç 1 trilyon doların üstünde,biz hep dış borç diyoruz,ama boçlandırılmış halkın iç borcunu belirtmiyorlar...Zaten Türkiye 17 sene boyunca beşik gibi sallandı,ha bugün,ha yarın gümleyecek diye beklentiye girdik,akıllı olanlar,yani kurnazlar önlemini aldı,üstelik iktidar kanadını destekleyenlerin hepsi yurt dışına kaçtı,geriye posa kaldı,bu halkı posaya çevirenlerinde hesabı var,Sudan,Katar,Mısır,Somali vs hesapları yaptılar,ismi bilinip bilinmeyen ada ülkeleri hesaplarıda yaptılar,öyleya Çavuşesku,Saddam,Mürsi vs olayını bilmeyen yok,işte bunu bildiklerinden devamlı hesap yapıyorlar,umutları aptallaştırılmış halk,3-5 yandaş yalaka falanda destekleri,çoğunluğu zaten yurt dışına kaçtı,zaten esas o 3-5 yandaşçılar onların başını yiyecek az halk uyanmaya başladığında,zaten uyanmaya başladığından hemen yeni parti kurma hesaplarına gittiler,siz inanıyormusunuz içlerinden kurulacak yeni partinin onları cezalandıracağına,hepsi oyun ve kendilerini koruma hesabındalar,muhalefet zaten uyutulmuş,yargıylan korkutulmuş,işte buda onların iktidarda kalma süresini uzatıyor...süreci takip ediyoruz,bakalım bu işin sonucunda ne olacak,ya tünelin ucundaki ışık,yada o işiği göremeden tünelde boğulma,saygılar.
Dış siyaset cephesinde yeni bir şey yok,
saldım çayıra mevlam kayıra siyasetimiz aynen devam.....
https://veryansintv.com/basdanismanl...i-nasil-yapti/Alıntı:
NÜFUSA GÖRE DEĞİL, KIYI UZUNLUĞUNA GÖRE
Erdoğanın konuşma sırasında yaptığı ikinci kritik hata ise Kıbrısta ürünlerin ve zenginliklerin paylaşımıyla ilgili.
Erdoğan yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı:
Kıbrısın etrafında belirlenmiş olan yerler ve buralarda Türkiyenin de aramaya yapabileceği, Güney Kıbrısın da arama yapabileceği yerler var. Fakat uluslararası hukuk bu konuda neyi emrediyor? Uluslararası hukuk şunu emrediyor, Buradan hangi ürün çıkarsa çıksın, balık ya da petrol olabilir, bunlar nüfusa oranla eşit oranda paylaşılır. diyor. Bunlar ne yapıyor? Kuzey Kıbrısı bunların tamamından mahrum etmek istiyorlar. Uluslararası hukukta böyle bir şey yok. Neyse bu hakkını nüfusu oranıyla alacak. Güney de hakkı neyse onu alacak...........
Erdoğanın bu sözlerinde de çok kritik bir uluslararası hukuk hatası var. Uluslararası hukuk uzmanlarına göre, paylaşım nüfusa göre belirlenmez.Bir devletin bölgedeki kıyı uzunluğu ne kadar yer kaplarsa hakça paylaşım da ona göre yapılır. Nüfus üzerinden gidilmez. Sadece akarsular gibi paylaşımlarda nüfus dikkate alınabilir. Bu da KKTC için geçerli bir şey değil
A.K.P Çökmüştür. Bu ülkede sola oy verilmez,solunda iktidar olma isteği yoktur. Bu şekilde hepsi rahatça gemileri yürüyor.Alternatif partilere gösterilen reaksiyonlar sahtedir, sağ cebime koy politikasıdır. Babacan kim?Davutoğlu kim?Al birini vur ötekine.Biz konuşup duralım.
C.B Devletin menfaatlerini konuşuyor.Senim adam karşı gibi?Ne oluyor?iSTEMİYEBİLSİNİZ/İSTEMİYORUM. Önce ülke gelir,gerisi teferruat,kibar efendi halt ediyor.
MUHALEFET yanlışlara karşı çıkmaktır. Her şeye karşı çıkmak muhalefet değil işin b*kunu çıkarmaktır. Ama bu ülkede maalesef işler bu şekilde yürüyor.Ve yanlış,her kes akıllı olmalı.
Vakifbank çalışıyorum artık.borsayida ona tasiyim dediydim
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En iyi takip yöntemini şahıs kendisi yapmalı,bunu yaparkende herşeyi incelemeli ve takip etmeli,aç bir internet bankacılığı hesabı,bana göre en iyişi işbankası,üstelik atm'dende işlem yapabiliyorsun+telefondan talimatta verebiliyorsun, yasaklı hisseler içinde geçerli,aracı kurum yerine kendini geliştir,bu forum gibi forumlaı takip edebilirsin hisseler bölümünde,çoğu uçuk yazsa bile mantıklı yazanlarda mevcut.Big paraya üye ol,orada portföy oluştur+anlık hisselerinin takibinide yapabilirsin,ben oranın ilk üyesiyim kurulduğundan beri,üye olanlara hisseler hakkında bilgi veriyor,kısa,orta ve uzun olarak,ben eski üye olduğumdan bana devamlı açık,sadece yorumları kapattılar,ama değerlendirmeler yapıp grafik vs-+ puanlar verip çalışmalara ortak olabiliyorsun,27 senelik borsacıyım ve hiç kaybetmedim,kaybetsem bile sadece bazı hisselerde karı erittim !!!...myneti tavsiye etmem,bu forumun yarısı etmez,Turkishbullsda var,ama kısıtlı oldu imkanları devlet el attığından,eskiden borsa ile ilgili netler çoktu,çoğunun belini 2001 krizi büktüğünden kayboldu gittiler,borsacı olan her durumu incelemeli,hangi hissede yatılacağını,hangisinde al,sat yapılacağını bilmeli,Büyük Dünya hisselerinide incelemen lazım,çünkü orası kaldıraç sistemi için önemlidir,benim tercihim %90 dibe yatmış,beleş karlı hisselerdir %70-90 arası tutturdum,bol kazançlar dileği ile.
Saat 22:03’de Çankırı Çerkes merkezli 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
Dünya Para Yüzme Şampiyonası kadınlar S5 kategorisi sırtüstü finalinde milli sporcumuz Sümeyye Boyacı 44.74 lük derecesiyle (1. olan Teresa Perales ile sadece 3 salise farkla) 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Bu maşaksipora ne oldu böyle,sanırım belediyeden maması kesidiği için sürünme moduna girdi,arkana siyaseti mevcut hökömeti alırsan,birgün tepetaklak gidersin,en üzücü olanıda bunların zıkkımlandığı paralar hep bizim kesemizden çıktı:seyt:
Astroluklar,medyumlar,hacısı,hocası vs hep CB-RTE-İREİS parlayan yıldız diyorlardı yıldız haritalarında,ama şimdi süt dökmüş kedilere dönmüşler tık yok ağızlarında,zaten tamamına yakını şarlatan,ne kuantum bilirler,nede enerji sarmalını,nede döngüyü,üstelik paylaşımlarına yaptığım eleştirileri sen ne anlarsın bu işlerden diyorlardı,sadece bazıları hariç,sonra nemi oldu,aynen Muharrem İncenin dediği laf gibi,adam haklı çıktı yahu dediler...belirtttiğim gibi,ne medyumum,astrolog,nede hacı,hoca vs,sadece kuantum mekaniği üzerine enerji kontrolü ile uğraşıyorum,tabiki bu çok zor iş,enerji dalgalarını yakalamak ve onları görüntüye çevirmek çok uğraş verici,öcelikli beynin boş olması lazım,tabiki seçilmişlikte önemli aktarım için,soy geleneğimizde bu mevcut,neyse önceleri belirtmiştim...enerjimi denizin üzerine sırt üstü yatarak toparlayarak şarz etmeye çalışıyorum,bilindiği gibi deniz suyunda yüksek oranda mineral vardır,ayni oranda çakıl ve kum bileşenidir,deniz sonrası fark edenler eve geldiğinde çok rahatlar,peşi rahat bir uyku,bu çoğunuzun başınıza gelmiştir,acaba hiç bunun nedenlerini araştırdınızmı,çokları mal gibi güneşn altında bronzlaşmak ister,nerede şezlongta ve havlu vs üstünden,öyle yapacağınıza,denize girdikten sonra,çakıl,kumun üzerine yatın,kızgınsa su serpin...toprak ise enerji boşaltır,faydalı olsa bile enerjini boşaltır,yanlız bu yaz boyu enerji sarmalımda aksamalar mevcut,pek önemli hadiseleri kavrayamıyorum RTE'nin enerji boyutunun benden yardım istemesi haricinde,zaten tünelin ucundaki ışık benliğimden hiç gitmiyor,sanırım tünelin ucundaki en büyük ışık nedeni İmamoğlu idi,ama RTE neden yardım istedi onu hala çözmüş değilim,bunu sadece tünelin ucundaki ışığa bağlıyorum,,bakalım 2019 sonu nasıl bitecek,2020 için pek tahminim yok,sadece bu tünelin ucundaki ışığın devamını merak ediyorum !!!...ülkemize aydınlık günlerin gelmesi dileklerimlen:wave:
Türkiyede ve Sovyetler Birliğinde Junkers tarafından kurulan fabrikalar hava sanayinin temelini oluşturmuştu. Rus sanayisi Mikoyan, Sukhoi, Yakovlev, Tupolev, Ilyushin gibi markaları üretti bizim sanayi Marshall çocuklarının kurbanı oldu... O gün bugündür bunlardan kurtulamadık sağımız solumuz Marshall çocuğu dolu vesselam......
https://veryansintv.com/yerli-ucakla...acikli-sonu/8/
Müşavir'e bu PKK/hdp'li hain Kürtlerle yoldaş olacağına Korucu Kürtlerle yoldaş ol diyoruz ama adam Korucular Kürdistan'a ihanet ediyor ben hainlerle bir olamam diyor!!
İyice bunamış Türkiye'de değil Kürdistan'da yaşadığını sanıyor..
https://odatv.com/hdpli-vekile-sorusturma-14091923.html
AleviTürk-SünniTürk evliliklerinde yobazlığa son!...
https://veryansintv.com/turk-uluslas...vlenebilir-mi/Alıntı:
Ne tarihsel olarak, ne inançsal olarak ve de modern dünyanın kuralları bakımından Alevi-Sünni evliliklerinin önünde herhangi bir engel yoktur. Aksine gençler anlaşabiliyorsa bu evlilikleri teşvik etmek gerekir. Alevi-Sünni evlilikleri Türk uluslaşması için büyük bir imkândır.
Kendimi bildim bileli.Sağcı ve Milliyetçiyim.
Ve şimdi gördüğüm.
ATATÜRK zamanında yapılanların talan edildiği.
Dışarıya açılım diyerek ülke varlıklarını sattık ve üretimi engelledik(Tarım Hayvancılık)
İthala dayalı ekonomik modelle borç batağına sürüklendik.
İsraf ve şatafat içinde başkaların paralarıyla yaşadık.
50 milyon dolar için Tank fabrikamızı sat.
Almanlara kay sonra 80 milyonluk zırhlı araç al.
Kim yaptı bunları Özal,Menderes,Demirel ve Şimdiki Başkanımız.
Sağcı,dinci,ahlaklı ve ülkem diyen kişilerdi bunlar.
Düşünüyorum.Sadece.
Tüm spor içinde kafa patlatıyorum ve kızıyorum.
O yabancılara verilen paralar.
Belediyelerin külüp kurmaları
Kamu bankaları ve kurumlarınada geçmişte olabilir lakin şimdi durum hepsinde profesyoneller var.
Amatörlere ve mahalle aralarında spor yapılacak yerler,bisiklet yolları ve koşu parkurları yapmalılar.
Gündüz maçı oynanmalı enerji tasarrufu için.Haftada bir gece maçı yapılmalı.
Yabancı 4 olmalı.
Alt yapı zorunlu olmalı.
Oradan oyuncu yetiştirip oynatana ek para verilebilir.
Kamu tüm külüplere eşit olmalı rakip değil.
Oyunculardan en az %20 vergi almalı.
:Sad:
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: “(Netanyahu’nun açıklaması) Bu utanç verici açıklama seçimlerde birkaç oy fazla kazanmaya yönelik alçakça bir girişimdir"
Chp pm, mart 2016'da partiden ihraç edilen aylin nazlıaka'nın af talebini kabul etti
Cumartesi anneleri devlete benim terörist çocuğumu öldürme demeyecekler
çünkü devletin görevi halk güvenliği için teröristi yoketmektir,
Diyarbakır anneleri gibi PKK/hdp önüne gidecekler çocuğumu bırak terörist yapma diyecekler..
Yandaş,yalaka gazeteleri Ocak ayına 3 ay kala yine başladı emekliye müjde demeye
Emekli için 501 TL zam! Ocak zammı ile maaşları ne kadar olacak?
Ocak'ta 2019'un ikinci 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranında zam alacak SSK emeklileri ve Bağ- Kur emeklileri için maaş artışı, Merkez Bankası'nın beklenti anketindeki tahmine göre yüzde 8.52 olacak.
https://www.sabah.com.tr/galeri/ekon...kadar-olacak/3
Emekli ve emekçinin ücreti Dünya standartların çok altında,yani ortalama 2 misli altında sayılır,Avrupada bir asgari ücret 1.500-2.500 Euro arasında,biz ise açlık,yoksulluk sınırı arasında bocalayıp duruyoruz,normalde en aşağı ücret yoksulluk sınırında olması lazım,buda 6-7000 yapar,uyduruk enflasyon açıklamalarıylan ne yazıkki,emekli ve çalışanın üstündeki yük hiç kalkmıyor,utanmadanda Dünya bizi kıskanıyorlar diyorlar...Güya intibak düzeltmesi yaptılar,esas 2000 sonrasına yapacakları yerde altındakilere yaptılar,amaçları maaşları eşitlemekti,aynende öyle oldu,peki bunların kademeleri yokmu çalışanlar gibi ?,zaten öyle olması lazı,bizdeki sistem tam tersi,yeni emekli fazla alıyor,gerçi şimdi onada tırpan geldi,eskininde % delik olarak altına indirdiler,enflasyon normalde olmuş %25-50,onlar hala krş hesabı yapıyor,ülkede en önemli nokta olan yargı,onu ele geçirdikleri gibi sendikalarıda ele geçirmişler,tarihte görülmüş şey değil,bir sendika başkanını eleştirdiğinde,ya PKK,yada Fetoş ile damgalanıyorsun,neymiş ekonomimiz zayıfmış,herkes elini taşın altına koymalıymış,peki sizler ülkeyi idare edenler,yalaka,yandaş takımı siz neden koymuyorsunuz:seyt:
Turan Akıncı'dan alıntı
''SULTAN VI. MEHMET VAHDETTİN ÜLKEDEN KAÇIYOR
16 Kasım gecesi Sultan Vahdettin hareme geçmedi. Merasim Köşkü’nde geceyi geçirdi ve ertesi sabah kendisi ile gidecek kadroyu seçti. Oğlu Ertuğrul Efendi, Başmabeynci Kurmay Ömer Paşa, Baştabip Tuğgeneral Reşat Paşa, Yarbay Zeki, Seccadeci başı İbrahim, Tütüncü başı Şükrü, Berberbaşı Mahmut Bey, ikinci muhasip Mazhar ve üçüncü muhasip Hayrettin Ağalar.
17 Kasım 1922 Cuma günü Sultan Vahdettin, sabah çok erken saatte kalktı zaten gece de rahat uyuyamamıştı. Sabah namazını kıldıktan sonra hazırlandı ve zamanı gelince geceyi geçirdiği Merasim Köşkü’nün arka kapısından yürüyerek Serencebey Yokuşu’na çıktı. Cadde üzerinde ona yakın İngiliz ordusunun güvenlik araçları bekliyordu. Caddenin çevresi İngiliz bahriye askerleri tarafından çevrilmişti. Birleşik Krallığın İstanbul’daki İşgal Komutanı General Harington ve mahiyetindeki subaylar Yıldız Sarayı’nın Dış Karakol binasını geçtikten sonraki alanda bekliyordu. Sultan Vahdettin kendisini bekleyen komutanla çok samimi olarak tokalaştı. Araçların en öndekine Sultan Vahdettin, Şehzade Ertuğrul Efendi, Yarbay Zeki ve General Harington bindiler. Padişahın mahiyetindeki yedi kişi diğer araçlara bindiler. Konvoya eşlik eden diğer araçlarda ise silahlı İngiliz Deniz Piyade askerleri vardı. Sultan Vahdettin ve beraberindekiler araçlarla Dolmabahçe Sarayı’na geldiler. Saray rıhtımında İngiliz donanmasına ait büyükçe bir istimbot bekliyordu. On kişilik kafile sarayda vakit kaybetmeden motora bindiler. Dolmabahçe açıklarında Birleşik Krallık Ordusu’nun Malay zırhlısı hareket hazırdı ve istim tutmuştu.
Sultan Vahdettin, zırhlıya adım attığı an padişahı selamlama topları patladı. Padişah geminin arka direğinde dalgalanan Birleşik Krallık bayrağını selamladı. Bu kısa törenden sonra padişah Birleşik Krallık Akdeniz filosu komutanı Amiral Sir de Brock tarafından asker selamı ile karşılandı. Sultan Vahdettin zırhlının salonuna alındı ve bu arada Birleşik Krallık İstanbul fevkalade komiseri Sir Nevile Henderson huzura çıktı. General, hünkarı Kral V. George adına Birleşik Krallık gemisi ve bayrağı altında selamlamaktan gurur duyduğunu ve kendisinin her türlü mal ve can emniyetinin İngiltere’nin güvencesinde olduğunu bildirdi. Zat-ı şahanenin her emrinin yerine getirileceğini bildirdi. Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra Malay zırhlısı Dolmabahçe’den demir aldı ve Marmara’ya doğru yol almaya başladı. Sarayburnu geçilince Sultanahmet Camisi’nin ve Ayasofya’nın minareleri ufuktan kaybolmaya başladı. Osmanlı Devleti’nin 36. padişahı olan Sultan VI. Mehmet Vahdettin halkına hürriyet, hak ve adalet ve refah yaratmak yerine kolay yolu seçmişti. İstanbul’u işgal eden bir düşman ülkenin gemisi ile ülkeden kaçmıştı. Sultan Vahdettin’in yurt dışına kaçtığı Malay gemisi, Müslüman Malay halkı tarafından İngiltere’ye armağan edilmişti. Bu rastlantı her halde bu kaçışın bir ironisiydi.
Turan Akıncı, İşgal, Remzi Kitabevi, İstanbul, 2020, s.411
Not: Bu belgeyi ben İngiliz arşivinden aldım. Kitapta yayınlıyorum.. Yarbay Ziya Harington'a teslim ediyor. Yazılı istek. ''
TRT haberlerini dinlerken, teletexsini açtığımda haberlerinde TRT devamlı ödül alıyor,incelediğimde bu bilgilere benzer bilgiler çıkıyor.
Bu da oldu: Cihatçılar TRT'ye 'hizmet' ödülü verdi! Suriye İdlib’teki El Kaide bağlantılı Kurtuluş Hükümeti 'devrime olan hizmeti' nedeniyle TRT’ye ödül verdi.
https://www.yurtgazetesi.com.tr/gund...2-h133985.html
Kuzey Kore bebesi bile ödül vermiş tarafsız haber yaptığı için:kmk:
Yazıklar olsun,bir haber kanalını bu kadarmı ylaka yaparlar,üstelik bizim paramızlan fink atıyorlar.
Şimdi bu adamı göklere çıkartıp ATATÜRKÜMÜZE hakaret yağdırtıyorlar,gerçi şimdi döt korkusundan yapmacık olarak ceza alıyorlar,zaten fesli geberdi gitti,bakalım uzantıları ne zaman geberecek,, TC ibaresinin yasaklandığı yerde siz kimi kandırıyorsunuz, yasağı kim getirdi RTE,bu zat kimin cumhuru ???,adamlar guya bizimlen dalga geçiyorlar,utanmaz uslanmazlar,elbet bir gün gelecek hesabını vereceksiniz.
Atatürk'ün hain ilan ettiği adama ömrünün son yılında "Vahdettine hiç hain demedim" diyen Ecevit'e de tanık olmuştuk.. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/va...medim-38749018
Fetö'yü tehdit görmeyen Ecevit'e de tanık olmuştuk..
https://www.internethaber.com/ecevit...i-1704584h.htmAlıntı:
1998 MGK: GÜLEN'İN TSK'YA SIZMA GİRİŞİMİ
Dönemin MGK'sına sunulan raporda ve Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan verilerden yararlanan o dönemin komutanları, Gülen'in birçok ülkede okullar açtığını, sermayesinin uluslararası boyuta ulaştığını, cemaate ait vakıflarda kendi görüşleri doğrultusunda öğrenci yetiştirdiklerini söylemiş, Gülen'in özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sızma girişimlerinden duydukları kaygıları belirterek Gülen'in polis içinde büyük bir hakimiyet kazandığını bazı verilerle ortaya koyduğunu söylemişlerdi.
KOMUTANLAR UYARMIŞTI
Komutanların bu görüşleri toplantıda tartışma yaratmıştı. Ecevit, komutanların Gülen ile ilgili söylediği sözlere katılmadığını belirtmişti.
Ecevit, Gülen'le dostluğunun bulunduğunu söyleyerek, kendisini rejim için bir tehlike olarak görmediğini vurgulamış, Siz Fethullah Gülen'in geçmişinden yola çıkarak bu kanılara varıyorsunuz. İnsanlar değişip, gelişebilir diyerek, komutanların görüşlerine karşı çıkmıştı.
Türkiye-Suriye sınırındaki Çobanbey beldesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 12 sivil hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı.
Çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış örneği....
Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi inşaatının kalan ince işinin tamamlanabilmesi için hocalar toplanmış yardım istemeye gitmiş, İktidarın Boydak Ceosu olarak atadığı memur da bunu demiş;
"Hayatta en zor şey istemektir, bir şeyi talep etmektir, boynunu bükmektir. İnsana da mahcubiyet verir. Bakın şu ikinci sırada oturan hocaların tamamı bana sunuma geldiler. Mahcup, ezik ve boynu bükük..."
Cuma 5.6867’den kapanan Dolar/TL Avrupa açılısında 5.7205 işlem görüyor .
Brent Petrol
67,99 +7,84
Diyarbakırda PKK halkı katletti ancak aydınlar sessiz kaldı
https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...kaldi-5334739/
Tecavüzcüsüne aşık olan aydınlar, PKK/hdp'e karşı sessiz kaldı diyelim..
Yılmaz Özdil'i bile Açılımcı yaptılar ki Aytunç Erkin her an kapıdışarı edilebilir...
Günaydın kafe