Fişini çektiler.
Printable View
Fişini çektiler.
senin mi? :wave:
sana dedim senin mi fişini çektiler? cumaya kadar bu kağıt 3 olacak
Neden tavan olamiyor
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Futbol kulüpleri virüsten dolayı büyük zarara uğramalarına karşın hisselerinin bu kadar yükselmesi oldukça şaşırtıcı. Çoğu kişi kol, bacak kesti; satmak zorunda kaldı. Biraz da bu yüzden rahatça yükseliyorlar sanki. Sığ değiller ama eski işlem hacimleri, derinlikleri de yok. En önemli etken ise fazla ky kalmamış olması sanırım.
Kocaman Galatasaray bir ts gibi net değilsin. Birazda ts seni takip etsin ts nin arkasında sığıntı gibisin. Ytd
bu kağıt lig açılışına 5 6 yı görürse şaşmayalım 1 milyar hacim nedir ytd
https://i.hizliresim.com/boVF14.jpg
daha öncede görmüştü hatta 2 milyar küsürü
Neden diğer spor hisselerine göre en az gs yükselişte. FB ve BJK Galatasaray dan beklentisi daha mı fazla. Ah spek ah 2.62 den malın gelsin diye kendini ne paraladın be. Bırakta hisse yukarı çıksın. Ytd
1.33'e göre çok yükseldi ama bu hissenin zaten 1.33'e kadar inmemesi gerekiyordu. Ölümü gösterip sıtmaya (koronaya dersek daha cuk oturuyor sanki :)) razı ediyorlar akılları sıra..
Rezalet..Bunları hisse diye borsaya sokanda kabahat...
Ne kadar küçük varsa döküldüğünü düşünüyorum. Hadi Galatasaray tavan yapta farkını görelim. Ytd
[attach=confıg]24749[/attach]
tahtacı temsili
Sanki federasyon, tspor’a şampiyonluğu vermiş gibi. maçlar devam ettiğinde gs ninde şampiyon ihtimali ve de şampiyonlar liğine gitme ihtimali devam ediyor. Görende ts yi şampiyon olmuş sanıyor. Ytd
Ts, mevcut puan durumuyla liglerin tescili halinde şampiyonluk ihtimalini fiyatlıyor gibi görünse de bence yükselişindeki asıl etken damat kaynaklı devlet desteğine duyulan güven. Seyircisiz de olsa oynanacak maçlar.Ts'nin beleş şampiyonluğuna kimseyi razı edemezler.
TSPOR brüt yedi yabancı vs GS ye gelirler bence
dediğim gibi ts taban yaptı oradan çıkanlar gs ye gelecek haftaya güzel gideriz
boş yapma ya iki forumda da varsın yeni gördüm tsdan çıkanlar gs ye gelecek dedim diye mi kuduruyorsun anlamıyorum bugün sattılar yarın alacaklar paralarını gelecekler sizin gibiler kudurmaya devam etsin
Diğer tarafta barınamayacağın için burada boş yapıp duruyorsun. 4 üzerinde iken de aynı gazları veriyordun. 20 olacak diyordun.
Hâlâ utanmıyorsun.
Ts da ne kadar gerçek yabancı var ki gs a gelsin:)
Anca gaz.
Yabancılar gelmez, hisse artmaz ise yazmaya devam edecek mısın? Utanman olmadığı için tabii ki evet.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın olmasa da bu hisse 1 seneye ts yi geçtiğinde sen utanacak mısın acaba
ben kısa vadeli degilim enayi miyim kısa vadeli yatırım yapayım :D gsray her türlü geçecek seneye burada ol
Bir şey biliyoruz ki konusuyoruz ne trolü? Al bak S&P VADELİLER %3 yarın yabancılar gelir alım fırsatı bile zor verir bu kağıt haftaya perşembeye kadar tavan bile gidebilir ta ki brüt yiyene kadar TS ile yeri erken bile değişebilir spor kağıtlarında her şey olur YTD göreceğiz
Utanmasa eksi olacağız.
Birileri alttan almak için baskılıyor inşallah 2.29 u geçerde baskı kalkar.
Trendi bozdular bakalım ne olacak
Tspor 70 kuruş dibi ile yüzde 600 primli almaya elim gitmiyor , gsray yüzde yüz primli ayrıca bir supriz olursa gsray şampiyonluğa oturursa en az 10 tavan ceker gidecek çok yeri var
Yatırım tavsiyesi değildir
bu yolun sonu bedelli midir...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz olmayacağı kesin[emoji56]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yuh ne iciyorsun amk 20 tavan mis.dikkat et ...seyinden kan almasinlar.ytd...
2.30 lira da bedelli neye yarayacak?