asimetrik psikolojik bir savaş var tahtada.
Printable View
asimetrik psikolojik bir savaş var tahtada.
Kurucu hissede de tahta çizilir mi?
Evet böyle 3 lot birden alıverirler..
Hissede bir devirdaim var gibi..
Birden bire son 10 gündür satıcı var bunun karşısında da alıcı var..
Kademelerde 50-100 binlik boşluklara alışkınız.Ancak son fiyatlamalarda kademelerde dar bantta çok sık işlem olmaya başladı...
Geçen hafta aynı gün 2 işlem ve bugün aynı anda 3 işlemin olması bizim hisse için muazzam hacim demek..
Ben her fırsatta yazarım.Haberi önce kademelerde göreceğiz derim.Çalkalayacak ve tahtada anormallikler olacak..
Mesela ben bu yazıyı yazarken 1 TANE DAHA EŞLEŞME GÖZÜKÜYOR..
Aynı anda 3 işlem bizim hissede olağan değildir.Bakalım bu aksiyonun bu hareketin devamı gelecek mi???
Oyun mu???
Algı mı???
Gerçek mi???
YTD...YTD...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugünün 4.işlemi oldu..
160 bin..
Anormal hareketli bir gün yaşıyoruz..
160 bin sürekli alınıyor.Ancak 160 bine satıcı yine hisse koyuyor..
Isatr'de de 140 da eşleşme var sanırım
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne varsa topluyorlar sanki hayırlısı. ytd
bozulmadı eşleşti hepsi
bugun hiçbişey olmadıysa bile birşeyler oldu ve oluyor :)
Yine bir MYK sonrası..
Yine Ömer Çelik..
CHP "iş bankası hisselerini devretsinler.."https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...04d1bf105f.jpg
CHP ne yapar bilemem ama benim hisseleri devretme zamanım yaklaştı.,☹️
Ömer Çelik İş bankası deyince Muhabir İş bankasını sordu..
Cevap olarak bu mevzu masada dedi.Meclise gelmeden partinin devretmesi gerekir dedi...
CHP devir için şanstır dedi..
7 Ocaktan sonra meclise gelecektir demiş.Bu 7 Ocağı ben video çekerken kaçırdım.Ama bunu demiş..
Yarin bu hisselere yansimasi nasil olacak yarin gorecez. Tabi bu aciklamalarinda devami gelecektir. Hele bide cumhurbaskanida 1-2 gun icinde aciklama yaparsa super olacak. Bugun hisseye girenler sevinsin. Cikanlar nasip degilmis desin . Bunuda yarin gorcez
Teşekkür ederiz Allah razı olsun
Benim gorusum tabi...
Hazineye gectiginde iş bitmiyorki. İmhanin baslamasi yada temettu kisitlamasinin kalkmasi lazim. İşin burokrasi kismi var chp nin anayasa mahkemesi sureci var. Bide iptal karari cikma ihtimali var. Bugun oldu desek bile yine 1-2 yik gecer gibime geliyo.
Buraya eklemek için you tuba yükledim..
Haber sitelerinde bu kısım yok..
Buyrun bu linkten izleyebilirsiniz..
https://youtu.be/iqoBMp8466Q
Arama moturundan ömer çelik iş bankası hisseleri diye aratın 8.5 dakikalık video çılıyor izleyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu saatten sonra bize düşen elimizdekine sahip çıkabilmektedir.. Son günlerde ki enteresan hisse hacminden sonra bu soru ve cevaplar akıllara enteresan şeyler getiriyor... Boşuna patır patır almıyorlar sanki hisseyi... Yinede YTD herkesin kendi yatırım kararıdır.
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm emekleriniz için teşekkür ederim 🙏
sayın fibonacci demiştiniz haberin öncüsü hisse hareketlerinden anlaşılır diye . sanırım bugün olan hareket açıklamadan dolayı
ytd.
Merak ettiğim bişey var. İşbankası yöneticileri işbankasını değil de wells fargoyu mu yönettikkerini sanıyorlar. Banka gidecek halledin da şu gasp ettiklerinizi.halledin de bari tam takır kendinizi savunun. Ak parti Atatürk ün mrası kurucu hisselerine kafalarına göre sınırlama getirirp ttk tdk yi 20 senedirli hak kaybına uğrattınuz dese bittiniz. Hani Atatürk ün partisiydiniz? 3 cümle ile fişiniz çekilir. Bunu görmek için üstün zeka olmaya gerek yok.
155 010 da ki olan islem lerin gercek olmadığını söyleyenler 160 dakı 4 islem nasıl gerceklestı??
Vakfın devri ısbank in devrinin habercisi oldugunu söyledim bu haber 1 yıl önce ısbank ve vakıf in devri erdogan in ilk acıklamasında vardı
Vakfın devrimden sonra hacim artısı oldu ve bunun olacagı nı bilenler tahmin edenler hissede yerini aldı
Hukumetın bunu Gundem e alması İcin fırsat ı da parti altın tepsıyle hukumete sundu
Damat surda hanım burda demesı yeterli oldu
Hukumete te start vermek ıcın fırsat dogdu olay bukadar basit sen önce dedi Hazinenin hakkını ver hısselerı devret senin bunu temsil etmen yanlıs
kapak cok guzel oldu
Mecliste veya acılan davalar ile vasiyet e uyulmadığı sınırlamalar ve eksik ödenen temettu varıslerın alacakları ile birlikte vasiyet e harfiyen uyulacaktır
Isbank ı zor gunler bekliyor simdi ısyonetımı ve parti yakında birbirine gireceklerdir
Hayırlı olur inşallah...
Yarın sabah hareket olacak mı merakla bekliyor olacağız...