%6.75 artı olması bizim için yeterli. inş haftaya 196 direncini kırmak ister.ytd.
Printable View
günlük pasta paylaşabilir misiniz teşekkürler...
Gitmesi için satmamiz gerekiyormuş, 1,74 üstü tutunabilirse tekrardan alırım . Ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse kalmamış bende başka.
Genel MüdürUfuk GÜNER
Yön. Kurulu BaşkanıAHMET KARACA
Yön. Kurulu Üyeleri
ÖMER ASIM ÖZGÖZÜKARA
İBRAHİM MUTLU
MUSTAFA GÜRAN
OSMAN BAYDOĞAN
ŞİRKETLERİ ALSINLAR TA............................ ................. S..............Ş.... FRAVUNLARRRRRRRRRRR
iyi ki almamışim piyasa da bir hisseyi ne kadar çok pazarlayan olursa okadar uzak duracaksın, ytd
Piyasa yapıcımiz 1.687 ortalama 18.500 lot destek atmış.1.67 de meksa pusuya yatmış.Buradan mal satmak yok bekliyoruz burdayiz .Aynı fiyat da olan hisseler nerelere gitti.Beyaz flap vs.Hak ettiği yere mutlaka gelecektir .Sabır sabır sabır saygılarımla ytd
Piyasa yapici uzun süredir işlem yapmiyor, gecen haber geldi en son 1.59 dan 5000 adetlik işlem yapmışlar 2 haftalık süre boyunca. Bugun piyasa yapicilik kapsamında mi alım yaptı bilmiyorum ama bmd nin gunluk + ya da - olarak gözükmesi bişey ifade etmiyor bu aralar. Derinlik ekranini da incelerseniz kademeler arası boşlukları görebilirsiniz, piyasa yapici böyle emir girmez. bmd den bir hayır yok anlayacaginiz.
YTD
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
krgyo bilanço ne zaman gelcek bilen varmı acaba?
gelmez amq hissenin bir şeyi hepsi cünüp herhalde basiretisz yönetici müsveddeleri
daha 1 hamle yapamadan asagi geldi, ilginc !!! bilanco iyi gelecek bence, 1.55-56 da aliciyim.
# yatırım tavsiyesi değildir #
Geçen sene 14 subat tarihinde açıklanmış
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili krgyo hadi bakalım iyi bir bilanço.. Yüzler gülsün artık yatırımcılarının.. Verme artık aşağılara..Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba sayın hayek,
Vertuyu verdin mi? :)
maalesef !!! portfoyun yarisi servet yarisi o idi. servet gyo dan sonra pagyo ve korfez gyo da devam ediyoruz .
2.43 lu seviyelerden vertu pozisyonumun %70'ini kapadim. 2.39 maliyet vardi az bir kar ile sattik.
ama maalesef %30 kaldi[emoji4] orda smartiks ve kafein hikayesini bekleyecegiz mecburen !!! olenle olunmuyor.
pagyo da pozisyonum var, orda bir satis hikayesi var. korfez de bilanco ve piyasa fiyati analizine gore oldukca iyi seviyede bilancoya pozisyon acilir gibi duruyor bakalim !!!
valla saka maka bu yil iztar, tactr,klgyo,blcyt, nthol,servet gibi hisselerden iyi paralar kazandik vertu ciddi husran oldu. ama hala umudumu kaybetmedim. 2.05 gibi gelirse pozisyonumu artirmayi dusunuyorum ama hevesim kacti acikcasi. aynen kapagi acilmis ve 1 gun duran kolayi tekrar icme tadindayim😊
Yine aynı ortamda bulunduğumuza sevindim sayın hayek.
Ben de vertu açıkladığı günün ertesi 2,26 verdim. Vertu Aynen dediğiniz gibi.. Şimdi buradayım, bakalım hayırlısı olsun. Ytd
ne lanetli kaatmıssın
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirket paylarımızın Borsa'da işlem görme kabiliyetini artırmak amacıyla, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 08.02.2018 tarih ve 3 sayılı almış olduğu karar ile Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından yürütülmekte olan Likidite Sağlayıcılık işlemlerinin süresinin 14.08.2018 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.
İşlem görme kabiliyetini arttırmak ne demek ??? 2,60 dan millete kilitleyip 1,60 dan bile almamak olabilir mi ? Ytd
Belki grup değişikliği yapmak isterse işlem hacmini ayarlama çabası mı var? Sadece sesli düşünüyorum.. Ytd
İnsan yeni sözleşme şerefine biraz alım yapar. Ama bunlarda böyle birşey olmadığı için sadece 656 lot almışlar Onuda bizimde işlem yapan ky almıştır . Ytd
yeşil sermaye kapitalistlerinden daha sömürücü
Kademelerin altını doldurmuş, yarın bu alışların %10 bile olmaz. Açılırken bile altı boş olur.
Adamların işlem tarzı o kadar ezber ki, artık küçük yatırımcı da gelmiyor. Kendi kendilerine çalıp oynuyorlar.
Dün şeker yat. alış yaptı diye hareket yok galiba.Halka açıklık bmd nin alışlarından sonra düşecekmi bakalım.ytd.saygilarimla
https://www.bloomberght.com/haberler...mpression=true krgyo domates satıyor buna da tepki vermez .ytd
Krgyo nun ciddi bir yükseliş yapması için, c grubundan çıkma ve önce b, sonra a grubuna girme konusundaki iştahına bağlı. Haziran sonunda bir değişiklik istiyorsa bu dönemde hareket görebilir.Bakalım hayırlısı..Bilançoyu konuşmuyorum bile.o da tatlının kaymak tarafı tabii.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice sıkıştı seans bitimine 1.70 üzeri yaparsa iyi olur.ytd
Bu o.c.larin piyasa yapıcısı olarak neden bizim menkul ile anlaştıkları belli oldu. 1,30 lar yakında görülür .piyasanın a.s.o.c.lari ytd
yine ilginç bir gündü
Bilanço tarihi ne zaman kuzunun😀😀😀
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabahtan beri şeker yatirim liderliginde ve avaneleri ak, oyak, iş, halk yatirim aralarinda 1 lotlar ile top çeviriyor 😊 bu ne yahu , işi iyice oyuna çevirdiler
ama bilanço ile bu mizrak bu çuvala sığmayacak.
keske soyle 1.55-56 gibi gelsede depoyu fullesek
Bilanço tarihi 5 Mart diye hatırlıyorum.Ayrica daha önce ne bilançolar gördük tepki bile vermedi .Yeni halka arz Peker GYO 5.50 fiyat ile halka arz olucakmis haberin olsun krgyo efendi.
Bizim menkul'u de, krgyo yönetimine de gelmişini geçmişini anasini, karısını, kızını, yedi ceddini..............................saygı ile selamlıyorum