Niye çıkıyo bi haber falanda yok bendede uzun zamandır portfoyde. 10 yıl tutayım diye almıştım temettüsü için
Printable View
Niye çıkıyo bi haber falanda yok bendede uzun zamandır portfoyde. 10 yıl tutayım diye almıştım temettüsü için
Ben aldığım hisseyi genelde satmıyorum. Fiyatın çıkması benim için motivasyon oluyor ancak. Karını artırsın her yıl artan oranda temettü versin yeter benim için. Fiyatında çıkış sebebi kar artısı veya karı artıracak bi anlaşma vb olsun yeterli benim için. Anlamsız yükselişlerin anlamsız düşüşleri oluyor bu yüzden sindire sindire gitsin. Nasip artık. Teşekkürler cevap için aslan bey
ben de eskiyin jants da..bu hareketleri daha önce gördüğümü hatırlamıyorum..belki çol uzun süre öncesinde yapmıştır bilemiyorum..ama bu sıralar sürekli artan hisseleri takip edin ortak özelliklerini göreceksiniz..
https://hizliresim.com/a4EKoM bugün 46 hisse tavan kapatmış ilginç şeyler oluyor Allah sonumuzu hayr etsin
https://tr.investing.com/equities/ja...-ticaret-chart bollınger filan hak getire nereye gidip döneceksin A llah bilir(kesin) yada bu hareketi yaptıran büyük oyuncular..ben de kararsızım...ama bizim gibi yatırımcılar ne en alttan alabiliriz ne de en üstten satabiliriz..istisnalar hariç
Tavana 124.80, satış yazdım.
124.60'yı görmüş, benim kağıtlar gitmemiş, bunda da bir hayır var...
kapıldık rüzgara gidiyoruz....
sn hakan karan vardı nereler de acaba...okuyorsanız ses verin..79 dan çıkamadım diye üzülmüştü..
ve yine tavan hayırlısı
yukarılar da büyük çarpışma var
bu hisseler de bu hareketleri yaptırmak büyük sermaye..
büyük hisselerin hepsini süpürüyorlar....biz ilk çeyrek den sonra şu anda 2 yekatladık ama çoğu hisse 5-6 katına yaklaştı
yukarılar da çarpışma sürüyor seans sonu ne olacak..inşallah boğalar kazanır..
aslında maçın sonucu belli...ne teknik ne grafik bu saatten sonra...bizler de bireysel yatırımcı olarak kazanıyoruz bu rüzgarla..ama herseyden önce nasip olacak gerisi boş..bu seviyelere de hamdolsun Yaratanımıza.. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir...
efsanesin.......
Aslan bey selamlar buradayım teşekkür ederim ben kağıdı buradan döner buradan döner diye diye üçte biri kaldı elimde buna da şükür , gerçekten kral bir hisseymis, bir ara burada birisi 4 bin lot aldım 160 da satarım demiş bir hafta sonra75 liradan sattım demişti , bu kağıt zor gün kagidiymis portföyü ayakta tutuyor sağolsun.
Kalan hisse geri alımı ne oldu hisse 3 lü rakamlarda 6 aylık karı dikkate değer .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
severim muhabbeti....
yasaklardan ötürü yazamıyoruz ama..Bilen bilir zalim123 ü....
jantsa manyağıdır kendisi....
30 tl cıvarı çok yazmış çizmiştir bu sayfalarda...
Yine kisa bir soluklanma olmasi temennisiyle bugun ku hareketin
Kurban bayramimiz mubarek olsun ..bayram sonrasi yeni zirvelere insallah
bundada bir hayır var 2 hafta bürüt takas olsun.
jants severlerin bayramı kutlu olsun.
hayrlısı olsun brüt takas....
Bilancolar oncesi endeks ve hissemiz adina hos olmadi bu dususler..bilancoya kadar toparlariz insallah
https://i.hizliresim.com/nAFsVd.png
11 haziran 4 ağustos arası takas değişimi y t d
Yabancı satış ta görünmüyor. 110-115 fiyatlarda kalmalıydı.
Sermayesi 11.100.000 iken şimdi 9.990.999 görünüyor. Bu düzeltmenin sebebini bilen var mıdır arkadaşlar
Bilanço gelince netcen 2014 yalında sermaye artırıma ihtiyaç duyan şimdi daha çok duyması lazım dünyada tekel neredeyse sahip çıkmak lazım her çeyrek düzenli büyüme var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
85 ustu kapanislar bu havada iyi olur trend devami icin