Eski goz agrim gldtr bu nasil tahtadir. Tek alici fon. Tahtada alis yok. Ne olnus buna
Printable View
Eski goz agrim gldtr bu nasil tahtadir. Tek alici fon. Tahtada alis yok. Ne olnus buna
Bugun bir doneyim dedim eski havasina burnmus yine. Pazartesi 1 numaram olacaksin artik kral
Bu 129 Luk a1....çarpa çarpa adam edemedim seni....bugün sattikca sanko aldı....aldıkça mal çıktı....
65 bin lot mali var zannediyordum, 130 bin lot sattı...
Yarın ağlayıp hepsini benden alacak....
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas oglan nami diger kral. En guzel duran en kici basi oynamayan sensin. Ama artik yeter yahu. Feddden faz artisi olmasa da tahvil alimi azaltic8 benzeri aciklama gelme ihtimaline karsi. Yarin gaza gelmeden ulasmiycam metallere fazla. Besteki yuzde 100 bile likit fona gecirdim.
Mevduat ve fonlarda stopaj avantajı uzatılmadı... Net faizler 2 puana yakın tırpan yedi.
Bugün finans tan bir fon 300 bin gldtrf ve 250 bin gmstrf sattı....usdtrfde 3 bin sattı....10 bini duruyor ..50 bin de gldtrf ve gmstrf duruyor....satınca piyasa yapıcı mala boğuldu ve göstergeden aşağıya mal verir oldu....
Gldrt'de de %10 stopaj iptali 1 Temmuz'a kadar uzatıldı mı gmstrf gibi?
EvetM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tıpkı usdtrf de olduğu gibi bu altın fonuda, altın fiyatını geriden takip ediyor. Keseri hep kasadan yana yontan bir fon yönetimi var
Altının gramı % 3,5 artıda
Dünyada Ons fiyatı 1800 üstünde
Finansbank'ın fonu % 2 ekside. Bu nasıl iş ???
Fon iyice itibarını yitirmiş durumda
Merhabalar,
Yaz ayından beri GLDTR, GMSTR ve USDTR'yi biriktiriyorum. Bu fonları tercih etme sebebim kuyumcusu, döviz bürosu, bankası benden yüksek makasla işlem yapmasın diyeydi. Ancak geçenlerde bir miktar GMSTR sattığımda %10 gelir vergisi kesintisi ile karşılaştım. Açıkçası şaşırdım. Borsadaki hisselerden alım satım yapıp kar ettiğimde böyle bir kesinti yokken neden altın ve gümüşte bu kesinti var. USDTR de aynı şekilde mi bilmiyorum, aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler,
gldtr, gmstr ve zgold da vergi yoktur. GLDTR fon yönetimi bir türlü fona standart getirmedi. Buda serzenişlere yol açıyor haklı olarak. Fon dün 69,4 ne katif değerindeyken 69,5 işlem görüyordu. Bugün aynı net aktifte 68,86 kapadı. Vesselam para kazanamıyorum epeydir bu fonlardan haftaya strateji değiştiricem.
Fon spekülatif bir hisse gibi hareket ediyor. Son zamanlarda gram altın ve ons altın fiyatlarından bağımsız hareket ettiğini görüyorum. Fon yönetimi bana göre başarısız
Altın fiyatları yeniden hareketlendi. Rusya-Ukrayna gerilimi ve paralelindeki küresel ekonomik sıkıntılar sonrası altın fiyatları yükselişe geçti. Rusya-Ukrayna geriliminin giderek artmasıyla uzmanlar gram altının 1000 TL yi görebileceğini belirtiyor.ABD nin önde gelen yatırım bankası Goldman Sachs tan ons altınla ilgili tahmin geldi. İşte altın fiyatlarında son tahminler...
https://finans.mynet.com/haber/detay...elecek/437694/
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, video konferans yöntemiyle düzenlenen olağanüstü nitelikli NATO zirvesi sonrasında ittifakın Mukabele Kuvveti'nin ilk kez Doğu Avrupa'ya konuşlandırılacağını açıkladı.
Finansbank bu fonda ne yapmaya çalışıyor anlamak zor. gram altın, ons ve dolar bazında fon değerlemesinde tuhaflıklar dolu. Normal gram altın almak daha mantıklı
Trade Plus, TFX, AlbaFX gibi bankaların trade uygulamaları döviz ve kıymetli maden al satına kapatılmış.
Gldtrf gmstrf usdtrf zgold hacimleri artar...
Altın bugün düşüşte
gram şu an 897 an itibari ile
Herkes de bir bono kurkusu hakim.Aralık gibi çarpılmak istemiyor millet ama korku yüzünden para kazanamıyor.bonoyo daha bir iki ay var.dolarin 20 olmasi beklenecek.bu süreçte #gldtrf #gmstrf#usdtrf diplerde işlem görüyor.#usdtr
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...-DwCz8BPw&s=19
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...1EhDcBDFA&s=19
https://i.hizliresim.com/nzu8dga.jpg atın ons'ta şu son teknik oluşum fikrimi değiştirdi. sanki 2200 usd hazırlığı var.
Borsada altıns1 , goldtrf ve ziraat gold içinde en net aktif değerine göre en iyi fiyattan şu anda bu işlem görüyor gibi duruyor. (gerçi sertifika teslim avantajı nedeniyle çok daha gözde durumda ama amaç yatırım ise hangisi fiyat avantajı sunuyorsa ona bakmak lazım)
bugün şartları eşitlediler ! kapalıçarşıda 19.51 usd
fon : 1858 (yani19.58) den işlem görüyor.
çok güzel bir alım fırsatı verdi gibi
biraz daha salarsa altın satıp buraya geçerim
2 gündür altın fonları ciddi satış baskısı altında !
Zgold tarafında 148,00 seviyesinde pozisyonumuzu kapattıktan sonra Goldtr tarafında bugün pozisyon açtık.
Ons üzerinde bugün ciddi baskı var. 1990 usd seviyesine geriledi.
gram altın 1362 kapalıçarşı toptan fiyatı üzerinden baz alırsak
AltınS1 : net aktif değeri'nin %5,90 üzerinde işlem görüyor. [14,42 fiyat ile] riskli
Zgold : net aktif değerinin %0.9 üzerinde işlem görüyor. [144,65 fiyat ile] risksiz
Goldtr : net aktif değerinin %0.9 üzerinde işlem görüyor. [119.60 fiyat ile] risksiz
kapalıçarşı usd : 20.40 üzerinden baz alırsak
Usdtr : net aktif değerinin %3.10 üzerinde işlem görüyor [1995 fiyatı ile] riskli
Goldtr ve Zgold nerdeyse piyasa ile birebir uyumlu ve risksiz araçlar olarak işlem görüyor.
cuma piyasamız kapalı idi.
altının ve doların kapanışına göre
net aktif değerinin nerdeyse %1 altında işlem görüyor.
gram 1422 lirayı geçti
bu hızla 3-5 güne 1500 lira olur
goldistleri bugün elden çıkardık.
ama net aktif değerinin sadece %0.5 üstünde işlem görüyor
hala makul
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...GyWna9tYQ&s=19
https://i.hizliresim.com/2g7v9ue.jpg Altındaki yükseliş beklentimi ısrarla sürdürüyorum. Usd 25 beklentimi sürdürüyorum.
Bu hesaba göre altın fonları özellikle zgold ve usdtr çok makul fiyattan işlem görüyor.
şu anda altınS1, Zgold ve Usdtr den çok daha uyguna işlem görüyor..
resmi kur seviyesi yükselmeye başladı ! 2 güne kalmaz nerdeyse resmi kura göre bile net aktif değerinde işlem görüyor olacak.
Qnb ısrarla satarak baskı kuruyor ilginç !
Bu fonu alırsak ve fonun yatırım yaptığı banka iflas ederse güvencesi var mıdır?
Altının takasbank'ta saklı hicbirsey olmaz...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın eski yerine geldi bu gelemedi.
İsrail - Filistin savaşı kritik durumda... İsrail kara harekatı başlatırsa ki hazırlıklar başlayacağını işaret ediyor...
piyasalar epey bir dalgalanır gibi sanki... Göründüğü kadarıyla altın güvenli yatırım olmaya devam ediyor ...
İsrail kara harekatı başlatırsa orta doğu da ciddi karışıklıklar olabilir mi ?
Petrol ve altın fiyatları uçar mı ? kafamda deli sorular...
Darpane s1 20 bile değil daha cazip bence Üstelik fiziki olarak altına çevirebiliyor
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...aDGKCd-vw&s=19