ayvanın ki aleme götürüyo diiler.
Printable View
ayvanın ki aleme götürüyo diiler.
abi kuzu mutlaka buraya gelip,
vatandaşın nabzını ölçüyordur
acaba tahteravalinin ne tarafına bindiler...
kuzunun tren mezbehaya gider de
acaba kuzu içinde mi gider...
tikkat etmek lazım
guzu çıkabilir...
Hakan Atilla'nın davası ertelendi, rusyaya yapılacak yaptırımlar ertelendi bi bağlantı olabilir mi ?
Tutuklu yargılanacak
Brunson 7 Mayıs...
Mehmet Hakan Atilla'nın ceza duruşması biraz önce!! 7 Mayıs'tan 16 Mayıs'a ertelendiği bildirildi.!!!
Tesadüf mü
https://twitter.com/guskuay/status/985964513026564097
abi,önce hoş geldin
amrikan papazın davayı bizimkinler 7 mayısa erteledi...
hakan atillanın 7 mayıstaki davayı da tercüman yok diye 16 mayısa ertelediler...
bu ikisi alakalı
benzer cezalar çıkar yada çıkmaz ...
sonuç amrikaya kalmış keyfi bilir...
gelelim ruzyaya
ambargoyu kimle uygulayacak...
birleşmiş milletler kararı olmadan
trumppın keyfi kararı...
almanya kabul etmedi tahminim
onlar da vazgeçti...
600.000 kişi üzerinde yapılan araştırmada, haftada 10-15 kadeh içki içenlerin ömürleri 2 yıl kadar kısalabiliyormuş.
https://twitter.com/alphanmanas/stat...91438695116801
abi bence bırakmaya değer bi rakam mı bilemedim
çok da farketmiyo sanki...
"Kızıldereli inancına göre; Uykusuz kaldığımız gecelerin sebebi aslında bir başkasının rüyasında uyanık olmamızmış."
sonunda sebebi buldum
fekat yapacak bişi yok sankim...
*İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye rejimine yönelik füze baskınlarının bir amacının “Suriye’deki ateşkesin garantörleri olarak İran, Rusya ve Türkiye arasında çatlak yaratmak olduğunu" öne sürdü.
https://twitter.com/cenkbabaeren/sta...67263156072450
On*dört yaşındayken, karnımı doyurmak için bir parça ekmek çaldım.
Bu* yüzden beni zindana attılar, ama altı ay bedava ekmek verdiler.
Hayatın* adaleti budur işte.
| Victor Hugo |
hayatı anlamak mı zor
anlatmak mı
bilemedim abi...
Yemişim araştırmasını!!
İki sarhoş mezarlığın duvarına yaslanmış içiyorlarmış, birden karşıdan bir cenaze görünmüş. Sarhoşlardan biri merak edip, gidip sormuş: -“Nesi vardı? Neden öldü?” -“Bu adam hep içerdi, hep sarhoş gezerdi, ayyaşın biriydi..!” Bu
cevap üzerine, arkadaşının yanına gidip,
– “O da bizim gibi çok içiyormuş” der.
Korkan iki arkadaş içmeye ara verirler.
Beş dakika sonra başka bir cenaze görünür köşeden.
Yine aynı sarhoş merak edip koşar cenazenin yanına ve sorar:
-“Neden öldü?”
– “Takdir-i ilahi, hiç içki içmez, sigara bilmez bir adamdı!” der beriki…
Sarhoş, koşa koşa arkadaşının yanına gelir VE :
– “İçelim anasını satayım! İçenle içmeyenin arasında 5 dakika fark var!” 🙂
https://twitter.com/kisareplik/statu...18675939827712
abi duvar yazısıydı
bir şey bulursam yazarım abi
erken seçim kararı alınmış
deutsche nin deli gibi neden sattığı belli oldu
akp akşama ayrıntıları açıklar
hayırlı olsun dicemde
herkesler zararda
diyemedim
yaw ayva tadlusu nerede? neredesin be ayva tadlusu? erken seçimi bir açıklayıver.
Tayyip öyle bir şey yok diyor ama 2019 Kasım olacak diyor döviz bak düşmeye başladı haber akışını takip edin bence
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İçki tüketimini yılda 2 biraya kadar düşürmüş birisi olarak araştırma sonuçlarına katılmadığımı beyan etmek istiyorum. Hayatımın belli döneminde çok yakın olduğum 3 arkadaş-akrabam 50'li yaşlarda hayatını kaybetti, 3'nün de ortak özelliği iyi içiçi olmalarıydı, hem içki hem sigara olarak.
Muhafazakarların içki karşıtlığı toplumların ayakta kalmasını sağlayan soyu savunma güdülerinden beslenmektedir amacı doğru yöntemi yanlıştır. Laiklerin modernlik vurgusunda içki tüketimine verdiği önem de ayrı bir problemdir.
İçkinin azının vücuda aşı benzeri olumlu bir etki yaptığını da kabul ediyorum. Sonuç olarak, "azı karar, çoğu zarar" deyimi durumu güzel bir şekilde özetler.
Hukuken en erken seneye martta 3'ü bir arada seçim olabir.
Ayvaa (ewet)
Haklısın da abi
Herşeye jet yanıt verenler
niye suskun...
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gizlice Amazon’un İngiltere’deki deposuna giren bir yazar, çalışanların kendilerine konulan hedefleri kaçırmamak için tuvalete gitmek yerine ihtiyaçlarını şişelere giderdiklerini ortaya çıkardı
https://twitter.com/cenkbabaeren/sta...53757729124352
patron heryerde aynı demek
genede bizimki duymasa iyi olur...
*Facebook'tan bir skandal daha! Bir ABD federal yargıcı, Facebook’un izin almaksızın kullanıcıların yüz taslaklarını oluşturarak yasaları çiğnediğine ve toplu davada yargılanmasına karar verdi
https://twitter.com/cenkbabaeren/sta...53663965413376
face yi kapatmasınlar da abi
zubercoyu istiyosalar assınlar
yoksam ne yapar türk milleti...
abi mgk da ohal tavsiye kararı çıkarsa
bence erken seçim olmaz...
benim tahminim bu yönde
yarın bakalım ne olcek
hayırlı geceler dostlar...
Turkiye'de gorunen, Tayyip Agamin herseye hukmettigi...Boyle olmadigini defalarca yazmisimdir...
Devlet Bahceli kim abi? Siyaseten bir enkaz, Tayyip Agamin Cummur ittifakina ne ihtiyaci var? Mhp'ye de ihtiyaci yok, ittifaka da ihtiyaci yok. Emme Devlet Bahceli erken secim diyor...
Sanki Devlet Bahceli yonetiyor devleti. Bu ulkenin son 20 yillik siyasetinde, Devlet Bahceli "erken secim" dedikten kelli her defasinda erken secim olmustur.
Artikin erken secim olmamasi mumkun degil.
Devlet Bahcelinin Tugrul Turkes' le kavgasi, Turkes' in Mhp'den ihraci ve Akp'ye gidip bakan olmasi.
Devlet Bahcelinin Meral Abacikla kavgasi, Meral Abacik'in partiden ihraci, Iyi partinin kurulmasi.
Hepsi danisikli dovus.
Devlet Bahceli, Akp'yi ve Tayyip Agami bu kadar sene iktidarda tutan adamlardan biridir.
Erken secim olacak, butun partiler meclise ulkucu adaylar sokacaklar, sonrasinda bir ekonomik kriz, siyasi bir kaos olmali. Ulkuculeri ve muhafazakarlari Meral abacik konsolide eder.
Temcit pilavi gibin tekrarlatiyorsunuz be ya...
Abi ben artigin kolay kolay fikir degistirmem. Butun analezler yapildi...
ayva tadlusu sağol.
yaz ulla daha yaz ne duruyon.
ben içme ama az içme taraftarıyım.
bırkabiliyosanız bırakın gitsin derim.
https://twitter.com/erenerdemnet/sta...78184570986496
abinin dediği gibi
yerel şeçimlerde oyların eridiği görülecek
kontenjan sayısı pazarlığını kaçırmamak için
çıkışı yaptı...
aslında bütün mesele kaç kontenjan verileceği
seçim felan umurunda değil...
erken seçim yok
benim analiz böyle...
sanırım 20 senedir sigarayı bırakmış birisi olarak bir tane içsem tekrar 3 paket uzun samsun ( hala var mı piyasada blmem) içmeye devam ederim. bu nedenle rüyalarımda içmeye devam ediyor gerçek hayatta bir nefes bile çekmemeye imtina ediyorum
Akp, kuruldugundan itibaren Turkiya'da muhalefet olmamistir.
Tek bir parti muhalefet etti, onlarin yaptigi muhalefet ise onemsizdi. Cunku, terorle aralarina bir bariyer koyamadilar, zati koymaya kalksalar nallari dikerlerdi.Bugun muhalefet eden partinin genel baskani ve onemli isimleri kodestedir.
Deniz Baykal, muhalefet etmeye karar verdigi anda kasetle indirildi. Yerine suklum puklum bir adam getirildi. Seker fabrikalarinin ozellestirmesinde de goruldugu gibin, muhalefet edermis gibi gorunen, fakat tammen iktidarla isbirligi halinde ve halki kandiran bir yapi halindedir Chp. Luluburgazlilar oradaki seker fabrikasini alirlarsa ciddi kazik yerler.
Deniz Baykal, parti icinde muhalefet etmeye karar verdiginde ise beyin kanamasi geciriverdi. Tedavi sureci ayri bir komedi, tibbi bilim olmaktan cikardilar.
Aslina bakarsaniz, Turkiya, 60'larin ikinci yarisindan itibaren "Siyasal Islama" dogru kaymistir. 1974-1975'lerde Prof.Yalcin Kucuk'un acik ve net analezleri, Cumhuriyet Gazetesi arsivlerinde durupduru...
Bu kayiş tamamen kontrolludur. Siyasal Islama bu kayisi kabul etmeyenler, sert karsi cikanlar olmustur. Mesela Erol Simavi, kac tane genel yayin yonetmeni nallari dikti? Sonunda ver gasteyi Aydin Dogan'a didiler, verdi ve kusup yurt disina gittiydi.
Neticede Akp iktidara geldi, faizi haram olmaktan cikardi, tabanini laiklestirdi. 80 yilda Kemalizmin yapamadigini, 15 yilda osuruklu Islamci yapiverdi. Turkiyayi buyuttu, satinalma bakimindan bakildiginda kisibasina dusen milli geliri 27.000 dolara cikariverdi.
Hersey planli ve kontrolludur. Dengeleri bozmacan, bir senede % 30 buyumeye kalkarsan denge bozulur. O zeman nallari dikiverirsin, derler ki kalp krizi gecirdi, Istinya Devlet Hastanesinden hakka yorudu.
Şinci oyuncu degisikligi icap ediyor. Ulkuculerin iktidara gelmesi gerekiyor.
Marx'in bir sozu var, "Bir sey olmussa, oyle olmasi gerektigi icin oyle olmustur" deyu..
Oyle ulmasi gerekiyor abi...
Dun dolar hizlica 4, 07'de dusuverdiydi. Erken secim tartismasi cikinca yeniden yukari gitti. Artikin 4'un alti zor.
Siyasi cinayetler, sex kasetleri ne ararsan olur bu surecte...
Ciftlikbanci tosun'un da sex kasedini ifsa etmislerdi gecen hafta...
:))))))))))))))
24 Haziran mi didi o?
Degerli moderator abim, 1477 numerolu mesajda sonlara dogru "osuruklu" kelimesini silebilirmisiniz? Mumkun degilse mesaji tamamen silseniz de olur abi...Zahmet olacak, kusura bakmayin...