İktisatta fiyatlarin (zamlarin) yapiskanligi vardir hocam..yukari kolay cikar,asagiya cok zor duser
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İktisatta fiyatlarin (zamlarin) yapiskanligi vardir hocam..yukari kolay cikar,asagiya cok zor duser
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam şirketinin bu fiyatlar etmeyeceğni gayet iyi biliyor
şişiriyor yukarı
sonra gelene geçene veriyor
bi babayiğidin çıkıp anahtarını alması gerekecek..
tabi bence.
Doların TÜRKİYE'de uzunda yada kısada 3 ay dan kısada düşük kalacağına aklınız yatıyormu?
Ben geçmişte 5 Tl olabilir diyordum.
Nerelere gelindiğini gördük.
O yüzde bir vergi bile geçmişte yaşananları ve çok çok geçmişte yaşananları unutturmaz.
Maaşı alanlar yine dolar alırlar diye düşünüyorum.YTD
Gerçek ekonomik politikaların uygulanması gerekliki dolar dizginlensin.
Enflasyon nedir sokakta, faiz nedir.Yani faizi arttırırsak.tasarruf ve israflar önlenirse.Dolar dizginlenir.
Her şeyide dolara bağladık.Borçlarımızda dolarla.
Yap işletlerde dolarla.
Göbekten dolara bağlandık.
Tek kalan abd eyaleti olmamamız.YTD.
konya 240 bu 500 idi şimdi konya 265 bu 462 bu işte bir yanlışlık var ama ne?:)
Bilanço iyi gelecek diye düşünüyordum ama bu patron kurumları 1 aydır satıyor, kafam karıştı doğrusu, milletle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor Behzat beyin dediği gibi goatwarren.
Keşke taban olsaydın bugün emin ol bu kadar üzülmezdim
27 Mayıs 2020 Çarşamba
Karton 458.30 (190 milyon $)
Bist 105.000 civarı
Dolar 6.77
Altın 372.00 TL gr.
Bugün itibariyle halen 2020 /3 aylık bilançosunu açıklamadı. 01 Haziran 2020 Pazartesi zaten son gün. Mecbur açıklayacak. Beklenti olumlu gibi. Hayırlısı olsun.
Bugün borsa 103.000 lerden 105.000 lere bir yükseliş yaptı. Piyasada gıda ve havacılık sektörü kağıtları bugün iyi prim yaptı. THY bile tavan kapattı. 12.35 ten kapattı. %9.99 civarı yükseldi. %10 en yüksek limit. Yani böyle bir gün yaşadı piyasalar. Bunda tabiki 25-26 Mayıs 2020 nin Ramazan Bayramı olması nedeniyle piyasaların kapalı olmasının ve de yurtdışı piyasaların bu süreç zarfında olumlu seyretmesinin büyük payı var.
Piyasalarda durum şimdilik böyle.
Herkese bol kazançlar..
Sabırlı borsacı arkadaşım bütün hisselerede böyle yapıyormusun meraktan soruyorum amacın nedir?
Ahlaksız adamlar krizin en çok vurduğu, bilançosu en çok etkilenmiş zor durumda kalmış şirketler dahi açıkladılar bilançolarını. Bu süreyi zaten devlet zor durumda kalanlar için uzatmıştı. Adamların ortaklarına olan bu tutumu bile bunlarla uzun vadeli bir ortaklık yapılmayacağının kanıtı. Hiçbirşeyden anlamayanlar dahi buradan anlayabilirler. Bu ahlaksız adamlar hiç değişmediği gibi şerrolukta hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar. Bunlara bu selahiyeti veren yetkili kurumlara yazıklar olsun. Borsanın yatırım yeri olmaktan çıkmasına sebep olan böyle şirketlerin işlem görmekten men edilmesi lazım.
Bütün ortaklara günaydın ilk ceyreklerin acıklanmasına az bi zaman kaldı olmuksanla kartonu ufak bı kıyaslama yaptım;
OLMUKSAN ilk çeyrek bilançoda hasılatını %9 arttırmış, maliyet %1 artmış, brüt kar%50 artmış! toplam hasılatları 265.222bin olmuş tabi bu şirkette kısa vadeli borç yükümlülüğü ile PAZARLAMA GİDERLERİ DOLAYISI İLE PARA HOTRUMLAMA MEVCUT PAZARLAMA GİDERLERİ 65MILYON!
ALKA KAGITTA İSE 2020 İLK ÇEYREK VERİLERİ BURADA
Hasılat :2020 , 85.715.294 2019, 94.600.323
Satışların Maliyeti (-) 2020 ,(65.571.966) 2019, (83.904.491)
BRÜT KAR : 2020, 20.143.328 . ,2019,... 10.695.832
KARTONSANIN İSE 2019 13M PAZARLAMA GİDERİ VAR
kartonsan 2019 ilk çeyrek hasılat ile maliyet %37 artmıŞ OLUP, bRÜT kar %20 DOLAYINDA GERÇEKLEŞMİŞ
dİPNOT : OLMUKSAN 15 MAYIS 2020 BİLANÇOSUNDA 268.222 BİN HASILAT YAPMIŞ VE STOKLARI ONCEKI YILA GÖRE %20 AZALMIŞ.
........KARTONSAN 2019 İLK ÇEYREK VERILERINE GÖRE 187.463 BİN HASILAT YAPMIŞ OLUŞ
sayılı gün çabuk geçer, önümüzdeki günlerin kartonsan haftası olması dilegiyle yazımı sonlandırıyorum...
bugünkü kapanış mühim, bakacağız..
güzel olur inşallah..
cümleten hayırlı bereketli kazançlar dilerim sevgili karton dostları..
dombul barnah mı ki?!
işçilerin ikramiyesini çıkardı galiba:)
440 alış yolladım bakalım derdin ne?
Kimse şaşırmıyor .Alıştırdılar .kendileride kaşarlandılar.
457.5 dan geldi mallar hayırlısı..
480 yazdım
kent 520 helal be bak gitmek isterse nasıl gidiyor
Adamlar mal satma derdi yok.Nerden satsalar kazanıyorlar.Ky 457 alır düşer 450 alır düşer 440 alır sürekli çıkar umuduyla alır.Ama bir türlü çıkmaz ta ki sana verdiklerini düşük ten alana kadar
Suni muni sen parana bak..ona bakarsan kartonda normalde en az 1200 olması lazım ama satsan 450 ye satıyorsun şu an 460 akan bile yok kağıdı
daha tahtamızın assolisti çıkmadı piyasaya..
onu bekliyorum.
acaba nasıl allayıp pullayacak..
Bu yıl da bir bedelsiz avı sezonu yeni kurbanlarını belirleyerek bitmiş oldu. Onlar erdi muradına kurbanlar çıksın kerevitine.
https://www.youtube.com/watch?v=JdJ62BvQN-g&t=11s
patron ve biz..
:) :) :)
Sukiyo ve ahmet çakar :D çok iyi bir kurgu ...
beklediğimden düşük geldi
35-40 arası net kar beklıyordum