münferit önlemi yok, aşı olmadığı için tek önlem topluca kapatma. italya benzeri durumlar almanyada olmuyor ama olmayacak anlamına gelmez. almanya bizim için çok daha önemli.
Printable View
münferit önlemi yok, aşı olmadığı için tek önlem topluca kapatma. italya benzeri durumlar almanyada olmuyor ama olmayacak anlamına gelmez. almanya bizim için çok daha önemli.
Migroslari naptiniz, pis vurdular onu da.
Muahahahaha. Uckagitci, sahtekar dedi o kadar saldirdi, sonra topigimize dustu :) Gulmemek elde degil. 7.20'de boyle saldiran 5'te ne haldedir allah bilir. Biraz acidim durumuna, ama fazla degil dogruyu soylemek gerekirse.
sayın bakan, zaten yarın tatil, akşam açıklasaydın keşke. vitrinde olmak böyle bir şey işte.
Tam tersine bugun aciklamasi daha stratejik bir karardi. Olaylari geciktirmiyorlar, belki de fazla vaka yoktur intibasi verir.
%2,5 gibi çıktım. ama itiraf edeyim hayatımın hatasını yaptım. anlatayım, 21,5 dan 14 bin lot almışım. aynı gün akşam ertesi gün için 14 bin 25 liradan satışa yazmışım. sabah bakıyorum lot yok, dedim bunda t2 var, bankayı aradım ulaşamadım, o sırada bu senet 24,78 gördü, sonra gerilemeye başladı, panikle bir daha aradım olmadı, sonra başka senet vardı 1000 lot onu satarken bunun satışda olduğu gördüm, %2,5 gibi bir rakamla sattım. takriben %5 gibi bir kazanc nasip olmadı. alıştık bu salaklıklara.
Iyi kurtarmissin KIZILDAG.
Bur arada elim devamli gozumde, yuzumde, agzimda. Nasil bir travma gecirtiyor bu korona bize boyle.
80 milyon insanin oldugu ulkede gidacilara 10 sene yetecek kadar is cikar bence stok yapilsa.
piyasalar 20 yıllık trendlerine yakın yerde durdu. Ve gece her yerde CİTİ battı haberi yapıldı, algıya oynama bu olsa gerek.
Beklemekten baska yapacak sey yok. Hepimizde patladi, ne yapalim. Sise iyiydi, kanun ortaligi karistirdi. Yok dususu kanundan degil de AB'ye satislarindan ise, virus elbet gececek. Ama oteki taraflardan batan millete yuksekten sattirmamak icinse, toparlanmasi en hizli olur.
endeks için düşüş durmazsa 84 bin konuşuluyor koronalı ortamlarda
2008 de meşhur 20 yıllık trendin altına sarkma olmuş ama bir süre sonra trendin üstüne gelmiş. 640 liradan 320 liraya gelen docnun defter değeri hala 6 da duruyor. doco 1/1 defter değerine galiba 50 lirada gelecek. yani onlar düşsün, 0,20 defter değeri artık durmalı.
faizler resesyon için daha düşecek, bankalar yinede iyi olabilir ama sanayi pek sanmıyorum, sanayi çabuk etkilenir.
borsa istanbul'un yeni adı devre kesici istanbul olsun.
THY 7,50 ye doğru geliyor, orada 10 bin lot gireceğiz dedik, peki gireceğiz mi. sağlık bakanı trump kanada başkanının eşi derken herkez mal sattırıyor. dur bakalım sonu nasıl olacak.
Hadi bakalım, bugün battı çıktı olsun 90 bin görüp 93 üstünde kapatalım.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirket alima gecmis gibi burda. Sagolsun Sulun Yatirim'i kullaniyor.
http://share.matriksdata.com/Images/...1012378022.png
Virüsün küçüksenecek bir yanı yok. Yaşlılardaki yüzde 14 ölüm oranı çok yüksek.
Şarkıcı, NBA oyuncusu, futbol yıldzı, dünyadan başbakan eşi, milletvekilleri herkes yakalanabiliyor.
İtalya da tüm nüfus ev hapsinde.
Düşünün evde sizin biri virüs kapmışsa.
Eşinizle siz hastanedeyken çocuğunuza kim bakacak.
Çocuğun, onun annesini yaşadığı travmayı bir düşünün.
Biz de yaşlıların gittiği camilerde ise hiçbir yaptırım yok.
Ölüm oranı yaşlılarda çok yükse olduğu ve ölümler başladığında için bu toplum için bir panik yaşanmayacak mı?
Havalar iyi.
Hiç olmazsa cami dışında namaz kılınması çok mu zor?
Son dakika haberi:
Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan son dakika açıklamasında sosyal medyada yayılan 'Cuma namazı kılınmayacak' iddiaları kesin bir dille yalanlanırken, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yarın (13 Mart) Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde "Tedbir Mümin’den Takdir Allah’tandır" konulu hutbe irad edip Cuma namazını kıldıracağı bildirildi.
kaynak: memurlar.net
THY iyi döndü. nasip 7,50 gelmedi.
millet en sonunda aklını bırakıp lanet olsun diyecek. malasef borsa böyle bir şey.
halkbank alım varantları açık pozisyon sayısı: 17.1 milyon
satım varantları açık pozisyon sayısı: 0.8 milyon
hisselerin yüksek kaldıraçlı olarak alıp satıyorsun, yüksek riskli bir araç, viop gibi, daha riskli.
alım ve satım yönünde kaç varant satılmış görülebiliyor, yatırımcının eğilimi anlaşılıyor.
mesela düşüş devam ederse ya da hisse burada durursa o alım varantlarının hepsi buhar olur (durduğu yerde erir, hisse gibi değil).
çoğunluk düşüş varantında olsaydı ve hisse yukarı gitseydi o zaman da düşüş alanların hepsi batardı.
Tam komplo teorisyenlerine göre, büyük güç küçük yatırımcıyı nasıl batırır.
80 senttin biraz altina inip dondu yine. Bakalim dibi miymis, yoksa donuste mi vuracaklar.
Eğlencesine dibi tutturmak için her yere sembolik alış giriyordum, 5.00'dan 100 lot alınmış, hisse 4.99'dan dönmüş.
Eğer burdan yukarı gidersek ve 4.99'dan alan yoksa en ucuz halkbank hissesi bendedir!
Uğur getirir asla satmam o yüz lotu :):halay::bravo::yahoo:
dün aldığımı sattım, kapanışa doğru fırsat verirse alırım, yada durulmasını beklerim güvenli yer 5,50 üstü asıl güvenli yer 6,07 süper rakam. kanal direnci 6,07