Emmim teveccuhunuz
Ben sizin ciraginizim
Bir webster kolay yetismiyor ayri konu
Printable View
çimento hisseleri tavan
Bugün açıklanacak pakete göre toplayabilir.
4.25 ten Teknosa 2000 tane daha girdim battı balık yan gider
Merkez Bankası 1 ay vadeli 1 milyar dolarlık döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı
Merkez yine doları düşürmek icin devreye girer
Piyasalar oturuyor,sonrasi icin fiyatlamalara gecilecek
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Xtumy artıda xtkjs artıda Bloomberg de düşük gösteriyor borsayı
Bistte isik var
Bankalar yukari surecek gibi...tht de destek verecek...artiya gider...ekmek verirmi orasi muamma
Ytd
Piyasa aslında kadar net okunuyor ki bugün...normal günde olsam hisseye en kötü 200K koyardım CB açıklamalarıyla birlikte +2 en az gideceğini düşünüyorum ama şartlar normal olsa
AES FON içeriğinde ne vardı üstadlar? yabancı hisse senedi taşıyan fon bu muydu?
tcd oran bellimi
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCD %-2,1984 . Yabanci hisse senedi tasiyan fonlar benim bildigim kadariyla AFA , TMG , AFT ve YAY var. AES tamamen petrol ile alakali diye biliyorum.
Kvba lar ilgili dakika ve skor almak üzere memorex veya dadaoğluna bağlanmak istiyoruz
Ya endeks yada viop yalan söylüyor.Avrupa kötü abd vadeliler kötü.Umarım endeks bozmaz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FPK %40 devlet, %40 özel almış.
Kalanı repo vesaire...
Benim bu piyasa ile ilgili bilgim düşüktür, hesaplamaları da pek beceremem.
tnk dün fpk gibi tatsız bir sürpriz yapmadı ve faiz düşüşüne olumlu tepki verdi.Portföy yapısı orada da değişti önce tahvil oranları azaldı sonra tekrar arttırdılar.Tnk da sorun olmaz düşüncesindeyim.Fpk itfası gelen tahvilleri öst lere geçti ,öst lere gelen satış fonu vurmuş olabilir.Merak ettiğim için fiba portföye e-posta gönderdim ama şu ana kadar geri dönüş yapmadılar.Açıklama yaparlarsa onu da yazarım.