Ustad bu sattigimiz gbc ve hbf de
Turev flan varmidir ons -3.5
Hbf gram -5 . Fena zarar.yiyecez
Ne dersin dun satmak varmis
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad bu sattigimiz gbc ve hbf de
Turev flan varmidir ons -3.5
Hbf gram -5 . Fena zarar.yiyecez
Ne dersin dun satmak varmis
odea oksijen hesap %10 oldu burganı bekliyoruz
Bozulmaz ama şöyle bir incelik var çektiğiniz parayı o ana kadar oluşan faizden değil ana paranızdan veriyor.Yani faizinizi çekemiyorsunuz.Dolayısıyla faiz işleyen ana paranız azalıyor.Ama o ana kadar işleyen faiz orada öylece kalıyor.
O yüzden bonoyu parça parça alıp ihtiyaç halinde o parçayı bozmak lazım.
Tesekkurler
Doların gevşemesi MB nin 20 ağustos toplantısında, faiz kararı üzerindeki baskıyı ortadan kaldıracaktır.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Byf lerin durumuna bağlı üstat ortalama alıyorlar 16:30 17:30 arası. Bu saattlerdeki hacim ortalamasına bakar . Net birşey söyleyemedim maalesef.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nzor 23.75 oranla 383 gündür devam..vade sonuna 58 gün kaldı
Enpara 10.25 oldu
Arkadaşlar çoğu banka 11 veriyor fakat dedikodulara göre devlet bankaları pazarlıkla dün 12 bile vermiş ben bilmiyorum dün akşam televizyon da duydum
Ayrıca N kolay 11.75 le şu anda cazip değil üstelik 60 gün beklemek diğer bankalar 32 güne veriyor
Geldik faiz arttırımlarına.mb faiz arttırmaz diyenler burda mi çok yakında göreceğiz. Bakalım doları nasıl tutacak başka türlü
İlk artırımı 600 baz puan bekliyorum. Varmı arttıran🥳
Bunlar başlangıç fiyatları bankalar faiz yükseltmek istemiyor eksi reel faizlerin çok kaymağını yediler çünkü.
Bu sabah dolar gene 7,30 a çıktı dün gece 7,20 ye kadar düşmüştü yani daha faizi çoooook arttırmak zorunda kalacak bankalar ayrıca
Borsa da fazla çıkamaz şirketler kendi hisselerini alıyor daha fazla düşmesin diye
600k+ vakıf 11 den bağlandı
https://pbs.twimg.com/media/EezHaVNW...g&name=360x360
Crash Tüm HIZIYLA yolda.!!
Arkadaşlar uzun bağlamayın haraket çok yakın dolar haftalık kapanışı 7,30 üzeri füze.mb faiz silahını ateşler başkanımız MB başkanına söver günah keçisi ilan eder. Yapmayın ne olur 20 yıldır aynı
Burgan bankta hiç bir artış olmaması beni düşündürüyor. En kısa zamanda parayı başka bir bankaya aktaracağım.
Burgan Bank Güldüren hesap artık güldürmüyor.
https://i.hizliresim.com/BcGwoa.png
Burganın yaptığı resmen edepsizlik ,
diyelim parayı bağladın , mesela dolar 2.25'te iken... hesabını kontrol etmezsen senin oranının % 2.25 değil şu anki oran yani 75.000!e kadar % 0.85, 75.000-150.000 arası % 1.75...
banka notunda ne diyor :
Neden Güldüren Hesap?
Hesap açılışından itibaren ilk 90 gün boyunca Güldüren Hesaba özel Güldüren Hoş Geldin mevduat oranı ile avantajlı faiz oranlarımızdan yararlanırsınız*.
* Tablolarda yer alan faiz oranları yıllık ve brüt olarak verilmiştir.
Bankamız, değişen piyasa koşullarına bağlı olarak faiz oranlarını ve tutar aralıklarını değiştirme hakkına sahiptir.
böyle bir şey duydum . ne kadar doğru?
"Ziraat Bankası nakit dolar çekmek istediğinizde binde 3 masraf/komisyon kesmeye başlamış .bugün itibariyle fiziki dolar sıkıntısı var"
"Garanti bankası da %0.15 uyguluyormuş.
Bu eski bugün o fiyatlar yok
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.