Cebime çok para girmeden duymam
Printable View
ne kastın beya,ne kıvrandın beya,ne baskıladın beya...yetmedimi topladıkların boru doyursun gözünü mideni...beraber kazanalım neticede boru bu...citi bank yabancıymış..pehh siz merhametin,diger gamlığın yabancısınız citinin değil...
Bu yazınız bana ithafen yazıldı ise; 24 senedir İMKB'de, 16 senedir de hisse.net'teyim. 2020'de buradaki bir üyenin çok kıymetli bir dostum olan bir büyüğüme yaptığı terbiyesizlik sebebiyle pek yazmıyorum.
Bizi bilenler bilir, özellikle de eskiler. Kaç yıldır bu piyasadasınız bilmem ama BRSAN alıp sattığım rakamları hayal bile edemezsiniz. Buda 31 Aralık 2021 tarihli sabit Twitim.
OK.
Cengiz abiyi ise bana değil, herhangi bir borsa üstadına sorabilirsiniz. Ceketini ilikler, anlatır ondan dinlersiniz.
[url=https://www.hizliresim.com/itnzpvw]https://i.hizliresim.com/itnzpvw.jpg
nasıl oynuyorlar değil mi, iki gün önceki alımların acısını çıkarıyor hisseyi düşürmeye çalıştı bryatın hareketleri kısıtlayınca bryata kredili işlem ve açığa satış engeli getirtti, vakit daraldıkça panikliyor hisseyi zıplatacak haberler yaklaştı ha geldi ha geliyor derken patron yeter ..... tahtanın içine ......diyerek tahttacıyı zıplatacak.....
yeni bir ürün yeni bir üretim tesisi neden olmasın yakışır ama
borcu borç kapatmak için almayacaklardır diye düşünüyorum
15 dklıklarda pozitif uyumsuzluk var o kadar bariz ki artık yemiyor
haydi şu üretim bandını taşıma işlemi bitmedi mi hangi üretim bandı nereden aldınız nereye kurdunuz 31 aralıkı mı bekliyorsunuz
bryat tavana yapışırsa bu da zorlar mı acaba
Borusan hadi kim tutar seni,asla yatırım tavsiyesi değildir...
kaptan gelen haber, yurtdışında kurulu şirkete ait hisseler yine şirketin ortaklarından hanımefendilere geçmiş şirket olarak değil kişi olarak sahiplenmişler.. daha önce mutlaka devletin sağladığı fırsatlardan istifade emek amacıyla kurdukları şirkete ait hisseler devletin sunduğu daha karlı başka bir amaç için kişilerin üzerine eçmiş, hayırlı olsun...
zor zamanlar sabırların zorlandığı saatler, ters psikoloji bütün hisselerde tahtacıların uyguladığı taktik, koza grupta aynısını yaptılar ipeke kozaa giderken kozalı tuttular milleet ipek kozaa ya geçti şimdi kozalı götürüyorlar...bryatı götürdüler brsandaki dikkatleri bryata çektiler ya benzer hareketin yarısını dahi brsan yapamaz mı..çok önemli birleşme-ortaklık-satış-ihale- bildiğimiz üretimin yanında yeni ürün üretimi gibi bir haber beklemeye devam
bir kıpırdanma var ya devamı gelir ya da yüklü alan bir yatırımcı var yukardan maliyetlendirmek için yükseltiyor haydi güzel haberleri gönder artık
abisinin fiyatının 4 e biri olsa bazıları için kafidir...benim içinse 500 uyar...hadi lan patron sür bakalım eşşeği
Biz alışmıştık endeks çıkarken de düşerken de fazlasıyla düşmeye hayırdır..
Hadi artık gönder...
bakalım hani haberi gönderecekler 1.000.000.000 küsürlük ihale mi yoksa....
Toplayın toplayabildiğiniz kadar...
Lakin kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. SAÇMALIYOR OLABİLİRİM.
daha üretim hattını taşıyamadılar galiba, borçlanma onayı da gelmedi, nokselle ortak ihalelere gir(noksel hükümete yakın ya ondan)
ortaklığı genişlet onlarla ABD ihalesine de girersin...
amerikadaki altyapı ihalesi ne zaman olacak onay da alındı ama ihale abd bölündüken sonraya kalır gibi
büyük habere hazırlık bütün bunlar... önden küçük haberleri mi yoksa büyük haberi mi gönderecekler bence mantıklı olan büyük haberi göndermek olacakır..o gün tahtada olur muyuz bilmem..
bu hafta borçlanma izni ardından taşınma haberi ardından faz 2 faz3 ihalelerinden biri ardından ortaklık falan yapılanma derken 2023 brsan yılı...13 milyar borç az buz değil bu borcun ödenmesi lazım..bedelli de yapamaz defter değerinin altında olmaması lazım ....falan filan beni para ..iç olur da 26.000.000.000 lık şirket değere sahip batarsa ne gülerim ama ki(güncel değerlemesi daha yok herhalde ben az 50.000.000.000 falan olması lazım...) batın da sersefil perişan olun de.....slar...:wave:
Borsa zirveden %13 geri geldi, fakat bu sığır zirveden %26 gibi iki kat fazla düştü sebebi nedir? Bilmediğimiz bişeymi var?
"Borusan Holding, 5 Milyar Lira Yatırımla Yüksek Hızlı Şarj Ağı Kuracak" haberi dün geldi halka açık olmayan borusan holdingten, sırada ne var acaba...
Ulan Borusan, adamı kanser edersin sen... Hani bir lise espirisi vardır ya, "borusana" girmiş diye, hah o bu kağıdın speğine olsun.
fiyata bakmıyoruz haydi ya dememizdeki neden borçlanma haberi gelsin daha yatırım yapacağız, ihale sonucu gelsin en az biri,diğer ihaleler, taşınma haberi bekliyoruz ... fiyatı da spek şeyiyle oynar gibi oynasın..
https://i.hizliresim.com/2r2mxs2.png
tahtacımısın spek misin nasıl oynarsan oyna yatırımcı seyrediyor 2 sene 2024 sonuna kadar bende seyredeceğim olup biten her şeyi görüyoruz ne kadar aracı kurumlar arasında iz kaybettirmek için dolaştırsan da elini belli ediyorsun .
yatırım tavsiyesi değildir