146200 kapattım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
146200 kapattım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende hem lonk hem sort..var....nereye gıderse ....2000 p kar alıom...beklıom
yan ılabılırım ama 149dakı hareketlerde sort acıldıgını tahmın edıyordum....gercekten su ankı hareketlerde öyle ağır sort acılıo gıbı buyuk hareket olacak...gıbı...dıkkatlı olun
Meşhuur kaplumbağa hikAyesi vardır forumun akİn0N style ama tek öznenin.. Bknz. )
Sizlerden ricam 16. Nolu logoya oy verirmisiniz. Projem için verenlere tsk. https://www.tricider.com/brainstormi...qa0canY43XF8fQ
[IMG]https://i.hizliresim.com/sHVVUC.jpg[/IMG]
ons da genemi ayı tuzağı attılar
yok artık genemi dejavuuuuuuu
verdim ...bı katkımız olsun
Benim öküzlüğümden n'olur
dün akşam halk tv de ipram kahveci , kaadrii gürsel , ipek gömlekli güzel gözlü o hanım ile emin çapayı izledim ... en sonunda ipram kahveci dedi ki , kimse halinden şikayet etmiyorsa yapcek bi şey yok ... haklı bir yerde...
matematik + felsefe + güzel sanatlar + mantık bunlar genele yayılmadı mı mortingen ştrase oluyosun... 2107 yılında singapurlu iki gençle sohbet ediyordum ... normal eğitim almışlar... nasıl bir takır takır kendini ifade etme kabiliyeti nasıl analitik bir çözümleme ... bizim gençlerin çoğu daha okuduğunu anlayamıyor dinlerken yanıt verme hazırlığı içinde olduğundan kafasından başka şeyler geçtiğinden söyleneni algılayamıyor ... olaylar arsında illiyet bağı kuramıyor ...
1472 XU030 short kontratları, 1458 civarından kapattım. Alana hayırlı olsun. Nedendir bilmiyorum, short pozisyonumla ilgili içim rahat değildi. Bir süre flat kalmak daha iyi. Buradan dahada aşağı salarsada sağlık olsun, fırsatlar bitmez.
ister misin birazdan uzuuuuuuuuun bir bar gelsin ... 5 dakkalık 10 dakkalık grafitide
s.a gençler ve kendisini genç hissedenler.
vircek mi ne acaba ?
tam da kıyaslayacak ülke bulmuşsun:)..adamlar eğitim dahil pek çok alanda dünyada ilk üçte..asyanın isveçi-norveçi singapur...tam bir başarı hikayesi...ama ülke küçük, bizim gibi ülkelere beceremez öyle bir değişim-dönüşüm işini..belki g.kore daha iyi bir örnek bizim için.
Başım döndü ı.g aşşağı yukarı aşşağı yukarı
Sevgili ayucuklarım
Rahmetli ustam Nur İçin de yatsın
Hep derdi yeğenim bu borsada biri inat ediyorsa sendr inat edeceksin ki inadı kırıldığın da karı güzel olur diü
Deli dana inat ediyor tepişmeler felan olur mu böyle canım
Ustan kimdi abeySM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işin sonunda fena onaracaklar bence
Bu sebepten poz ne olursa olsun
Batma riskini karşı poz az şekilde hareketi görmek mantıklı duruyor
Türkiye'ye 50 milyon Çin, 25 milyon Alman aşısı gelecek- HaberGlobal
HaberGlobal internet sitesinde yayınlanan habere göre; Türkiye, Covid-19 aşısı ile ilgili ilk anlaşmaları yaptı. Yapılan sözleşme ile aralık-ocak-şubat ayında Çin menşeli 50 milyon Sinovac aşısının Türkiye'ye gelmesi planlanıyor. Buna göre ilk etapta Aralık ayında asgari 20 milyon, Ocak ayında ise 10 milyon doz aşının Türkiye'ye gelmesi hedefleniyor. Bilim Kurulu ise aşının öncelikli olarak kimlere yapılması gerektiği konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Aşının sağlık çalışanlarından başlamak üzere riskli gruplar ve enfeksiyonu yayma potansiyeli yüksek olan kesimlere uygulanması planlanıyor. Sağlık çalışanlarından başlanacak ilk uygulamanın 11 Aralık'ta yapılması bekleniyor. Aşıyı yaptıran vatandaşlardan ise herhangi bir ücret alınmayacak
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://haberglobal.com.tr/gundem/tu...-gelecek-80819
Ş0 grandéParite batsa da değse bari..
Çok serseri ve çok kalın lotlu işlemler dönüyor vallahi nereye giderse bu terste olanı batırır bu hareket bence dikkat dikkat
top sektiriyo. sabah kafada sektirdi. sonra göğüs dizde devam. sonra ayak ordan hop tekrar kafada sektiriyo.
şut çekecek yakındır.
Dönüyor dolaşıyor yukarı zorluyor
I.g gelen giden long basıyor short kapatıyor
Yavaş alın len göstere göstere ayıp ya
Sayın Türkoğlu,okuduğum ve geçmişte yaşadıklarıma dayanarak ülkemiz şartlarında en verimli aşı olarak Çin aşısı görülmektedir.
Evet gerek Alman gerekse Amerikan aşılarının koruma yüzdesi daha yüksek ve gerçekçi olabilir,ancak biz soğuk zinciri kuracak ve koruyacak kapasitede değiliz maalesef,bu aşılardan biri -20 diğeri ise -70 derecede saklanırsa uygulanma şansı var deniyor ve en basit -70 derece saklama dolabı fiyatı için 100 bin dolar telaffuz ediliyor...
Geçmişte çocuk felci aşı kampanyasını Diyarbakır da izlemiş biri olarak bırakın -70 dereceyi,-20 derecelik aşıyı bile soğuk zincir olarak muhafaza imkansız,özellikle kış aylarında yoğun kaçak elektrik kullanımı nedeniyle sık sık ve uzun süreli kesintiler yüzünden ,Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde Çin aşısı bile bozulabilir.
Tabi imkanı olup bu aşıyı Almanya veya ABD de vurulabilecek kişiler için böyle bir sorun söz konusu değil...
ası 11 aralıkta baslıyormus... hadı gene ıyıyız..