Arkadaslar konu ile ilgili bilgi verebilecek varmý acaba tþk
MHA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaslar konu ile ilgili bilgi verebilecek varmý acaba tþk
Cok sakat gitti o zaman kimse almaz ay sonuna onu
bilinç bir þekilde alýnýp satýldýktan sonra, belkide bana göre borsanýn en kolay oyunu olan varant bi þekilde kötülenmeðe devam ediyor..
evet çer çöp varant tan uzak durulmalý ama çer çöp hangisidir saðlam olan hangisidir, kabahat bunu dahi ayýrt edemeden oyuna giren giren birisinin mi? yoksa varantýn mý?
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz..
ufak meblað alým varantý var 3 e katladý cesaret edip yüklü alsak ihya olacagýz demekki eski cesaret kalmadý bu gibi piyasada varant az para ile ne hisse nede dövize göre 1 numara
dediðim gibi cesaret kalmadý ilk girdiðimde 100 bin basmýþtým 17 aralýk olaylarýnda sansýna 2-3 defa iyi býraktý 180 bin yaptým sonra sermaye eridi býraktým en sonunda hisselere döndüm tersde batýyorsun
akþama dolar 4.28 görür tahmini bellide olmaz 4.30 bile olur bakalým
0.44 den alým fýrsatý verdi cesaret edemedim çok almaya
55 den verdim yeter cep harçlýðý h.sonuna
az olunca meblað fazla çarpýntý olmuyor yeniden 47 den aldým usýlk
Arkadaþlar bakýn iþte siz de durumun farkýndasýnýz. Aynen ben kendimi yirtarak diyorum ki bu a.g larým biz de 100 usilk varken götürmuyor dolarý deðil mi? Bunu hepimiz yaþadýk. Peki bu iþ bu kadar basit ise kýsaca 0, 15 ten 100 bin usilk 15 bin yapýyordu. O gün elimizde olsaydý ki yemin ediyorum kýl payý almadým þimdi dolar buralarda olmayacaktý. E devlet o zaman bu iþi bu þekilde çözemez mi?
Kafayý yiyorum zaten son 15 bin liramdý onu da borç aldým. 30 unda 0, 12 idi tüm parayý gömecektim.Para 2 sinde gelince baktým 0, 15-16 biraz düþsün derken 0, 20 lere geldi. Son para olduðu için cesaret edemedim. Sonra short long derken o parayida erittim. Þimdi diyorum o gün 100 bin lotu alacaktým ki hep kâr da olacaðým için satmazdým acaba o zaman buralarý görecek miydi? Hepimiz görmezdi diyor muyuz? Diyoruz deðil mi? Yani benim þimdi 180 binim olur muydu?
1 yil uzerinde ugras verdim varantta cozemedim sene 2014 . Arada heyacan olsun diye atiyoruz zar gibi.dedigim gibi cesaret isi.o gun oruc kafama vurdu bilinc kaybimi panikmi anlamadim resmen uzerime oynadilar panikle sattim.cesaret edip o parayi yok saysaydim %80 kar 5 gunde 150 bin kumarin hasi..
Endeksde secime kadar yukari bekliyorum mayis vade sonu endeks veya hisse varantina zar atilabilir.dolar alimdakileri carpabilirle sil dolar alim varantini satimlari cop olmayandan alim yapilabilir
Ben de geçen aydan beri dolar euro varantlarýna baþlamýþtým. Hangisini alsam ters yöne çalýþtý. Dusecekler dedim satým varantlarýndan euizu 0, 11 den 50 bin lot aldým. Bahçeli erken seçim dedi fýrladýlar euizu 0, 07 oldu panikledim sattým. Ertesi gün Erdoðan seçim tarihini açýkladý düþtüler euizu iki günde 0, 32 oldu. Ay sonu 0, 70 lere kadar çýktý. Bu arada ben yükselene geçmiþtim. O da sýfýrladý. Bu ay girmeden euro 4, 880 e inince 5 i kesin geçer dedim.0, 08 den euiee yi dolarda 4, 2 olur diye usilk 0, 12 den gözüme kestirdim. Yalnýz para elime geçtiðinde euiee 0, 14 usilk 0, 16 olmuþtu. Biraz düþsün derken fýrladýlar. Cesaret edemedim. Aslýnda 1 Mayýs araya girmeseydi o gün para olacaktý. Ne bileyim nasip mi yoksa zaten alsak artmayacaklar mýydý bilemiyorum. 20 günde 180 bin olacak mýydý bunu hiç bir zaman ogrenemiyeceðim. Bu arada Halkbank ve kardemir varantlarýnda parayý erittim. Þimdi o kadar borçla baþbaþa kaldým.
sok faiz artisi ohal kalkmasi secim oncesi duserserse dolar satim varanti iyi kazandirabilir 5 inden sonra zar atilabilir oyle olma olasiligi yuksek 1 gecede %10 geri cekilmede 5 e katlama soz konusu olabilir tersi durumda sermayenin %25 gider en eaz
Para bitti zaten. Geri çekilme olursa ayýn sonunda baþlar haziran sonuna kadar 4, 25 e düþer diye düþünüyorum. Öyle birgünde 300-400 lük düþüþler olmaz. Bellide olmaz düþüþe oynayan çok olabilir. O zamanda biraz oyalayýp bayram haftasý ve seçime kadar tekrar çýkýþa geçip 5 i de bulabilir. Hep dediðimiz gibi herþey dümen bütün ky bugün dolar long yapsa dolar alým varantlarý alsa ne olacak artacak mý dolar nah artar patýr patýr düþer.
sayýn BÝLGEM MUHAKKAK grafik falan bakýyorsunuzdur misal ben binlerce matrik formülünün bulunduðu depoya sahip biri olarak eleye eleye 10-15 kadar aklýma yataný ayýrdým ve onlarýn PERYOTLARIYLA deneme yanýlma yöntemine devam etmekteyim sizlerinde olumlu olumsuz eleþtiri ve yaorumlarýna ihtiyacým var ..
http://666kb.com/i/dtpjocrr9wg2wyb3p.png
Hocam 15 dakikalýk GRAFÝÐÝMÝZDE ALIM varantlarýnýn sinyaliymiþ sanki
https://i.hizliresim.com/MDY9Vk.png
2.90 dan 20.000 usýlk aldým dayanamadým
3.03 den sattým 3 dakkada vay be
2.95 den geri aldým
3.45 gördü neydi o cesaretimiz baglanmýþ VAY BE 200.000 LOTLA YAPSAK %20 KALDIRDI ÝDÝM YAPAN ÇOKTUR KUMAR MASASI TAM ZAMANINDA KALKMAK LAZIM YADA O PARAYI UNUTMAK
15 den alinan udipy yarin guzel acilacak bu gidisle. ÝnsaAllah gun ici yuksekten dolar alimda kalan yoktur yarina. Herkese bol kazanclar.
Gerci cesaret edip fazla alamadik ama olsun aldigimiza da sukur.
...
varanta bulaþmayýn kaþýkla alýrsýnýz kepçeyle verirsiniz býraktý idim uzun süre býste kýzýp varant oynadýk dayanamadýk heyecana korkudan sattýk sonra uçtu biz yine aldýk bu sefer çaktýlar..geçen hafta çarpýldýk yine dolar alým varantýnda kazananda sans eseri kazanýr
Bu varantlarda çarpýlmayan yok. Ben ilk girmeden önce google varantlarda batanlar diye yazdým ama adamlar sanki bu tarz haberleri de siliyorlar çünkü birþey bulamadým. Geçen hissenet arþiv varant formunu buldum okudum orda ayný bizim yazdýðýmýz nedenlerle batan o kadar çok ki keþke ilk orayý bulsaymýþým dedim. Ben de bu formu okumuþtum bizim bahsettiðimiz þeylerden kimse bahsetmemiþ. Bir iki kiþi biraz uyarmýþ o kadar. Þimdi ben burdaki so yazýmý yazacaðým. Varanta ilgi duyan olursa inþallah burayý okur ve kâle alýr. Birde hissenet arþivde varant sayfasýný okursa çok daha iyi anlamýþ olur.