Gunaydin , hayırlı işler. Sağlıklı ve mutlu günler.
Printable View
Gunaydin , hayırlı işler. Sağlıklı ve mutlu günler.
Ceoem diyordubir arkadaş tebrikler :)
kafkas26 parsn tebrikler...
Üstad ın sanel 4.02 yi geçti bana kızacak şimdi :)
Endeksi mutlaka izlemek gerekiyor.Temkinli olmaya yakın stoplar kullanmaya çalışalım.Önümüzdeki günler için Grafikleri teknik olarak hoşuma giden desteklere yakın bulduğum hisselerden bazıları
GRNYO destek 5.54
CEMAS destek 2.21
RYGYO destek 5.50
YKSLN destek 5.28
MEPET destek 3.12
OSTIM destek 4.03
Kesinlikle bir araştırın çünkü temel beklentilerden bağımsız olarak yazdım.Asla YTD.
Orta vadede taşıdığım CEMTS 18.20 önemli ve geçip üzerinde kalıcılaşırsa 19.00 hedef olur.PARSN da orta vade taşıdığım hisselerdendi çok kes al sat yaptım RSI aşırı alım seviyelerine geldiği için sabah sattım hayırlısı şimdilik takip dışı.YTD.
Esma hanım PAPİL ile ilgili beklenti devam ediyormu?
Merhabalar , gyo lardan düşük fiyatlı OZGYO , KUYAS , VKGYO fiyatlar diğerlerine çok düşük kaldı...
Celik hocam
Sanel için Allah razı olsun.
Kazancınız bereketli olsun
Gerçekten müthiş teknik var.
Tebrikler tekrar.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
celikcomak hocam btcim hedef nedir acaba orta ve uzun vade ?
Değerli büyükleri hatek yorumlayabilir misiniz
Esma hanım üstatlardan siz varsınız galiba:) hatek e bakabilir misiniz
Celik hocam, sanel tavan bugün, yeni senkron bu olur ise ve bu sefer de kaçırırsak gerçekten yazık olur, siz tekrar inceleme listenize alsanız da biz sanel ile ilgili güncel ve değerli yorumlarınızı öğrenebilsek ne iyi olur. Sevgiler, saygılar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
ÜSTAD DEMİYELİMDE.İÇİNDE BULUNDUĞU KANALALT DESTEĞİ 20.48 i takip ediniz,altında kapanış bir alt kanala girer ve onunda alt desteği 18.44 .Alt kanala girerse tilson 19.25 de destek olarak takib edilebilir.Bugün 20.48 kanal alt desteğine değmiş ve ordan tepki vermiş.YTD.
Üstad bir hafta dinlensin arkadaşlar müsade edelim
HOCAM TRCAS ı 4.97 le takibe aldım.Grafiğini güzel gördüm .ikili dip ve düşeni kırdı.4s. Pulback ta yapmış.Hocam bir yorum mümkün mü?
senkrondan faydalanamadik bari sanel ile yggyo dan faydalanalım ikisinde de varız inşallah hedeflere uğraşir
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşyat sattım kazancın %10a yakını vergi kesmiş galiba hesap hareketlerinde görünmüyor ama bazı yerlerde de görmüştüm. Bu konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi?YTD
Fmizp için görüşler nedir? Aşağı kırdı diyebilir miyiz?
Teşekkürler
Qnbfl ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim üstadım tşk.
Esma Trcas tekniği gayet iyi 5.14 üzerine çıkar ise değerlendirilir bence
Bence vkgyo 4 üstü daha iyi olacaktır. 4.26 ta direnç var orayı geçer ise . Bugünkü para girisi ve hacimle geçmesi gerekir . Uzun çanağı tamamlar . Mal varlığı ile göz kamaştıran ve uzun yıllar yatırımcısını üzmüş bu kağıt. Celik hoca bunu boşuna listeye bence almamıştır. ...
Sayın hocalarım usak tavan kapatacakken son saat satışlarıyla +3 primli kapattı. Yarın için yorumunuzu alabilir miyiz